38

Анонимен

преди 14 години

БРАВО НЕКА СЕ УСЕТИ ДЪРЖАВАТА

37

Пушек

преди 14 години

Смешници. Димки и пушилки само. ГЕРБ ще надминат и Яне Янев.

36

браво

преди 14 години

Браво на полицаите. Социалистите сега ще се пукнат от яд, че жалкото им правителство начело с бобъра Станишев бяха безпомощни пред мафиотите а сега Борисов ги лови.

35

Анонимен

преди 14 години

Само ти ли си останал данъкоплатец? Ако да-не ни занимавай с твойте 25 лева внесен данъ ако обичаш.

34

Анонимен

преди 14 години

Ти да не си случайно на фотосинтеза? А тия хубавци съдът после ще ги пусне, щото "няма доказателства"-като няма хляб, поне зрелища да има!

33

До 28

преди 14 години

МВР продължава НИЩО да не прави. На никой те му пука за живота и парите на кръвопийците като Гунински. Защо МВР не направи операция за съсипаните от него семейства ?! А те, съсипаните превишават 100.

32

Анонимен

преди 14 години

ТОВА Е ГЕРБ, А НЕ БСП! НИКОГА НЕ СЪМ СЕ СЪМНЯВАЛ, ЧЕ ГЕРБ ЩЕ ВЪВЕДАТ РЕД В ТОЯ БАТАК ДЕТО СМЕ, ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ЗАПОЧНЕ ОТ НЯКЪДЕ, ВЪПРЕКИ, ЧЕ ФЕНОВЕТЕ НА БСП И ДПС РЕДОВНО И ЕЖЕДНЕВНО ПЛЮЯТ ПО ФОРУМИТЕ, БСП НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОХВАЛИ С ТАКИВА АКЦИИ!

31

Анонимен

преди 14 години

Браво на МВР!

30

Свиреп

преди 14 години

Един милиард годишно ни струва изхранването на МВР. Един милиард за защита ЕДИНСТВЕНО на олигархията в България. МВР от десетилетие не защитава този, които и плаща !!! Симпатизирам на бандитите и това е.

29

Анонимен

преди 14 години

Евала на Цецо.

28

Анонимен

преди 14 години

Ама много сте ми интересни всичките-до вчера ревяхте че МВР нищо не прави,сега когато все пак правят нещо,ревнахте че видите ли ,било показно.Аз не зная какво трябва да стане ,та да сте доволни.А до оня *** с лозето-и те моат да копат ,но не им е това работата

27

Анонимен

преди 14 години

Робин Худ, отиди да се прегледаш, не си добре, приятелю...

26

Робин Худ

преди 14 години

Наистина са ми симпатични тези "ОПАСНИ" момчета. Те тормозят само съмнително, неприлично забогатели народни КРЪВОПИЙЦИ.Очакваме и акция "КРЪВОПИЕЦ", където на разни с по 200, 300 милиона ще им бъде потърсена най-строга отговорност от ЗАКОНА. И понеже това толкова години така и не стана аз казвам БРАВО но Робин Худ, който и да е той!След акция "КРЪВОПИЕЦ" се очаква пенсиите да станат минимум 1000 евро, но това ще е за някоя друга Коледа."Ще ти купа колело, ама друг път!":))))))))))))))))

25

Данъкоплатец

преди 14 години

Защо парите ми се харчат за скъпоструващи операции на МВР защитаващи единствено незаконно забогателите ?! Защо ???

24

Справедливост

преди 14 години

За да има справедливост - никаква информация на куките за отвличащите бандити! Защото те, бандитите са единствените, които раздават справедливост в тази държава.Сериозно ли ви пука за живота на хората почернили сума семейства, обрали им и последните стотинки ?! Кога МВР е правило операция по залавяне на бандит обрал пенсионер на улицата ?! Аха - никога казвате. Ей за това говора !!!

23

111

преди 14 години

Референдум за турските новини!? Сидеров поръчва, Доган черпи, Борисов се кефи и на двамата, но - 24rodopi.com

22

Гражданин

преди 14 години

Би ли ми казал какво му е *** на изказването бил ли си свидетел на такава акция на маскирани да не сме в бейрут,изрел,ирак или афганистан..За 20 г много такива акций направиха не виждам хората вечер да се разхождат спокойно по улиците всеки ден в новините едно и също КАТ глоби МВР убийства обири отвличания кога ще свърши това .

21

hasan

преди 14 години

А какво стана с операция "Уоу лошите"

20

Пиянде

преди 14 години

Дайте да не си кривим душата - истината е, че всички дълбоко в себе си симпатизираме на бандитите, които отвличат. Били `тероризирали обществото`. Глупости на търкалета. Тероризират другите бандити, които обраха народа.Проблема на обществото са дребните, битови крадци, но с тях никой и не мисли да се занимава.

19

Българин

преди 14 години

Браво на Бойко и на Цветан!