276

Анонимен

преди 14 години

Благодарим на Тодорчо. Ако той не беше все още щяхме да мислим че от българин човек излиза.

275

Митака

преди 14 години

"Българите роднини на турците? :) "Нямаш си идея, колко сме умешани тука на балканите ;)

274

пушката

преди 14 години

Само да се пробват! Ще има "Я подай ми мале тенката пушка..."! Колкото и да е ограбена и провалена България, аз я обичам! НИКОГА НЯМА ДА ИМ ДАМ НИТО КЪС ЗЕМЯ, ЗАЩОТО ДЕДИТЕ МИ СА ЛЯЛИ КРЪВ ЗА НЕЯ И ТЯ Е НАЙ-КРАСИВАТА!!! Ще стрелям и по тия уж "българи", кето разрешиха на тия фесове да опропастят хубавата ми Родина!

273

БГ

преди 14 години

Ех Живков защо не завърши започнатото.....

272

Митака

преди 14 години

Ами значи мразиш турската имперска политика, а не Турция.На едно мнение сме, начи ;) И аз мразя имперските политики, ама всички хора там - не.

271

Митака

преди 14 години

Подкрепям те, мен.Омразата може да доведе само до по-добри рейтинги на някои политици. И до нови статии подобни на "Предишна статия - Ровене в живите рани на Сараево". Кликнете да видите едно възможно бъдеще, ако изпуснем безмозъчните глави.

270

Анонимен

преди 14 години

Мисля, че най-малкото е дипломат и не би се изпуснал да каже глупост.

269

Анонимен

преди 14 години

Българите роднини на турците? :)

268

Анонимен

преди 14 години

Много упростяваш нещата, но ако трябва да съм честен не удобрявам имперските политики по принцип, в това число и на русия. Турция мразя, руската имперска политика просто не удобрявам. Така по-ясно ли ти става?

267

Интервю с човека

преди 14 години

В последните седмици България има проблеми с представители на турското си малцинство. При какви обстоятелства бихте посъветвали българското правителство да промени политиката си спрямо българските турци?След Студената война България е най-успешният пример за етническо съжителство на Балканите. При управлението на Живков около 100 хил. български турци бяха принудени да емигрират в Турция. Въпреки това през 90-те години България се превърна в пример за отношение към малцинството си по две причини. Първо, вашите управляващи се държаха разумно, и второ - Турция никога, никога не предприе реваншизъм. Ние възприемаме българските турци като граждани на България и не е имало никакво напрежение в българо-турските отношения и никаква намеса от Анкара. Това помага на интеграцията на българските турци в българското общество. Надяваме се, че така ще продължи.Дори членството на България в ЕС стана възможно благодарение на тази етническа хармония. Надяваме се, че някои расистки изстъпления няма да повлияят на политиката на българското правителство. Това няма да е бедствие за турското малцинство, но ще навреди ужасно на България. Готови сме да работим с новото правителство в София и да направим всичко възможно, за да помогнем на България да запази етническата си хармония. Българите като цяло, не само българските турци, са наши съседи и роднини. Не искаме нищо освен прекрасни отношения с тях.

266

мен

преди 14 години

"Който обича България трябва да мрази турция." - Звучи ми като "Който обича Македония трябва да мрази България." Не мисля че трябва да падаме толоква ниско. Омразата никога нищо добро не е донесла. А империи сигурно има в главите на много хора. Нека си останат там.

265

Митака

преди 14 години

На тези критерии отговаря и Русия. И нея ли мразиш?

264

Анонимен

преди 14 години

Ахмет Давутоглу не е казвал такива неща. Новината е от развален превод.

263

BG

преди 14 години

Ще се бия като хищник, да видят те как се "възобновява". Само посмейте.....*** такава.Обичам те Българийо!

262

Анонимен

преди 14 години

Вероятно защото турция е неприятелска държава, провеждаща антибългарска политика от как се е създала. И днес турция се старае всячески да накърнява интересите на България. Методите са се променили целта не - порбване на България и унищожаване на българския народ.

261

попа

преди 14 години

То затова *** са толкова нагли - имат нареждане!!! Ако бяхме нормална държава, нямаше да позволим сума години в управлението да има незаконна етническа партия!

260

anonimen

преди 14 години

Не се надявайте много това да е ..."некоректна журналистическа интерпретация"...!

259

ники

преди 14 години

Подкрепям писаното от Реалист-253.Бих довабил само че техни маши в БГ са ченгетата, които продължават да ни управляват.

258

Митака

преди 14 години

"Който обича България трябва да мрази турция."Защо, бре Анонимко? Обясни, че не мога да фана връзката.

257

hamav

преди 14 години

бе на тия американците са им "приятели" .значи нищо хубаво не ги чака .