24

Анонимен

преди 4 месеца

Аз също съм се замислял за валутния борд, но щом немците ни връщат услугата, че им бяхме съюзници за двете световни войни, значи поне са ни благодарни за нещо :)))

23

ПП + БСП = РОДНИНИ

преди 4 месеца

ТЕ СА ЕДИНСТВЕНИТЕ ВИНОВНИЦИ ЗА ПРОТЕСТИТЕ ОТ 2020,ЗА ИНФЛАЦИЯТА И ЗА НАШЕТО ОГРАБВАНЕ ПОСЛЕДНИТЕ 4 ГОДИНИ........ ВСИЧКИ РУСКИ АГЕНТИ СА ВИНОВНИ...

22

християнин

преди 4 месеца

Защо каните основно евроскептиците?Колкото по-бързо в еврозоната,толкова по-добре.Те обслужват интиресите на мутритеот банкянската разбойническа организация,дръндарските крадци,психовъзрожденците,и останалите ог-лу-пя-ли сънародници.гешеф-т-а-р-ите знаят,че ако сме в еврозоната,няма да могат да крадат пари от банките, под формата на кредити за фирми,няма обезценяване на еврото,няма свобода на краденето.Ш прислуга им,лаят по телевизиите.Не ги слушайте.

21

Ром'с

преди 4 месеца

Валутният борд е най-лощото нещо за България в последните 23-24 г след корумпираните ни управници ! Валутният борд е ..как да обясня ...нещо като риболлвен кораб на берега, който се ремонтира вече 27 година и всякой некъдърник Може да "управлява" кораба на суша.Матросите и рибарите се размързелуваха,квалификацията им пада ,идват на смяна образования ...кадри и само чакат "евро" от Брбксел да закрьпят някоя думка ..но матросите и рибарите искат възнашражднния Като на коробите "Германия""Франция"

20

Петров

преди 4 месеца

а днеса се превърна в табло за реклами !

19

Нане

преди 4 месеца

краваромучалките, катадневно съсипват България, за 34 години без война я направиха от 9 милиона, на под 6 милиона.... Грандиозен геноцид в човешката история.... ===)))

18

Панелите

преди 4 месеца

Все някой ме виновен че са некадърно ориенталско за паднало племе и преди 100 и преди 200 и преди 50 години и сега една турска тоалетна сте Нищо не е произлязло от гетото България няма и да излезе тъй, че ще се останете нещастниците с най-ниския жизнен стандарт познат на човека в Европа, който е равен на държави като Буркина Фасо и Таджикистан И никога няма да се оправи ще плащате най-скъпата и долнопробна храна и ще работите по 200 часа месечно за по 500 евро защото сте *** българи

17

Анонимен

преди 4 месеца

2027 най-рано, поръчковите журналисти от БТВ и НОВА все забравят да питат Кокорчо що така а ние помним, 2023 трябваше да сме вътре!

16

Чудесна новина

преди 4 месеца

Направи ми деня

15

До 12

преди 4 месеца

На теб лично какво ти пречи валутния борд?

14

България

преди 4 месеца

Е кеneф, винаги е била и такава а ще си остане докато изчезне.,което поне е добра новина, защото ще е скоро

13

Приемем

преди 4 месеца

ли еврото, директно губим суверенитета си. А сме гъкнали за нещо, което е против волята на европата, а са ни резнали еврата, както стана и с Унгария като наложиха вето за даване на оръжия на украйна. Веднага им резнаха *** и принудиха Орбан да вдигне ветото. Мислете му какъв капан е еврото!

12

Добра новина

преди 4 месеца

В последно време само добри новини за България! Падна правителството на ППДБ,които чрез Тагаренко ни гласяха за война с Русия,в Германия се надигат гласовете за напускането на страна от ЕС,Америка и предстои нов президент,Русия напредва в Украйна и отлагане или недопускане на еврото в България! Все добри новини! Все пак да не забравяме крилатата фраза,че ,,Господ е българин"!!!!

11

Асен Василев

преди 4 месеца

На Асен сметките същите като на Асан - криви и неразчетени. 9 млрд по малко в хазната не е сметка която може да объркаш погрешка

10

Анонимен

преди 4 месеца

България е във валутен борд от 90 год и не може до безкрай да остане там

9

Хах

преди 4 месеца

Ами супер, какво по-хубаво от това! И Дацов, няма нужда от прощаване, все пак никой не се е споминал!

8

До 7

преди 4 месеца

Във вълутен борд OPK са само държави от Третия свят каквато е любимата България - гетото на Европа!!!

7

Анонимен

преди 4 месеца

Прекрасно! Не напираме да сме там! Колкото по-късно, толкова по-добре! Зор да приберат обезпечението от валутния резерв! Валутният борд си е супер!

6

Анонимен

преди 4 месеца

За нас нема толкова голямо значение да влезем в Шенген :)) Българския лев е вързан за еврото, нема мърдане там, хората си ходят навсякъде...не виждам смисъл :)))

5

Анонимен

преди 4 месеца

И какво от това?Бедният народ ще спечели,а кой ще загуби не знам,като на богатите парите са и без това в евро.Какъв им е проблема?