163

Анонимен

преди 1 година

- гендър летище Варна - кой министър разреши това миш-маш оцветяване -

162

Газ пикаят

преди 1 година

ПП, ДБ, БСП, Възраждане, и не на последно място гусин Радев, че Герб са първа политическа сила!

161

Анонимен

преди 1 година

Ех,ако Алеко Константинов беше жив.Какъв добър прототип има в лицето на този тип да продължи втори том на Барба Га.ньос.

160

Анонимен

преди 1 година

Горан е пешката за да не падне цар Лойко. Финансов министар и Лойко не знаел че е корумпиран толко време.

159

Анонимен

преди 1 година

Журналистите, а и обществото като цяло, трябва да притиснат този лъжец до стената. Горанов работеше за него, получаваше директни заповеди и инструкции, а те се били разграничили, не бил член на ГЕРБ и т.н. Божков ясно каза каква е схемата и един по един всички в нея бяха посочени и осветлени, само един остана - този на снимката, който продължава да лъже до самия край. Коя е Мата Хари? Откъде бяха парите в чекмеджето?

158

Анонимен

преди 1 година

Преди седмица бяхте заедно на Вашата пресконференция бе КЛОУН забравили как го хвалеше и колко бил кадърен по темата ШЕНГЕ.Вече наистина ни вземаш за БАЛЪЦИ.

157

Анонимен

преди 1 година

Бочко не бил взел и стотинка.Е те и клошарите не вземат стотинки,та камо ли един милиардер.Милиардерите вземат само кюлчета и пачки и за разкош и утеха компаньонки.

156

van zant

преди 1 година

Направете социология кой вярва на Борисов. Ще е потресаващо колко не му вярват на нищо казано.

155

Анонимен

преди 1 година

Ние сме се разграничили от Горанов. Той не е на никаква длъжност. Вярвам, че той не е виновен. Надявам се той да докаже, че е невинен", заяви Борисов. . . . По същия стереотип - Борисов ти си крадец, докажи, че си невинен! Модерно разбиране за правосъдна система от първобитното общество, в което Борисов вегетира! И този искаше да пише конституция! България е пълна с пълноценни и ди от и!

154

Анонимен

преди 1 година

Не бил взел нито стотинка от Божков!Ха,ха,ха!Само дето ПР Севи всеки месец е посещавала офиса на Божков.Защо ли?

153

Пепи

преди 1 година

Е Влади ти го назначи и му каза в продължение на години да си затваря очите за неплатените данъци от Божков, а даже и закон му гласувахте, за да не е незаконно. Докато си плащаше подкупите Божков проблеми нямаше, а като Ви отказа да Ви прехвърли лотарията решихте да го ударите с Гешев. Но май той си е събрал и даде доказателства където трябва и сега се гърчите. Споко сега тепърва ще излизат още и още схеми на Токвун.

152

Анонимен

преди 1 година

Сега пък се правят на ощипани бил от ДПС.А чий министър беше бе ГРОБАРИ?

151

Анонимен

преди 1 година

По-неграмотен и елементарен премиер не сме имали в цялата ни история.Срам ме е заради всичките ми сънародници,гласуващи за този пр.ст човек,излагащ ни по света и у нас,оставил ни на дъното по всички показатели в ЕС.

150

Анонимен

преди 1 година

Той Борисов не го познава Горанов,виждал го е само 2 пъти.Неее не го познава.....

149

Случаен

преди 1 година

Дръпнаха ви шалтера. САЩ навремето принудиха Чърчил да си закрие колониите, тоест - не са срещу робството. А особено феодализма, тук не е имало такава диктатура, каквато преживяхме. Все още е налице, обаче се спука накрая търпението. Че какво да кажем, ниски резултати, последни в Европейски съюз, срам. Нали - БСП е виновна и еди-кой си. Хайде - по етапен ред, не е детската градинка.

148

Анонимен

преди 1 година

Нали знаете, че баце два пъти е осъждан за лъжа от български съд дали ще каже, че е истина откровено се съмнявам.

147

До 155

преди 1 година

"Герб са бита карта", точно това бяха думите на Жан Виденов, който се яви на предишните избори, къде е сега Жан Виденов? Къде е Борисов? Кой колко процента взе? Хе хе хе хейтъри, ще гледате г-н Борисов по ТВ-то още дълго време ...

146

Анонимен

преди 1 година

140 След Освобождението К. Иречек дошъл да помага на българите да си изградят държавата, станал даже и министър на просвещението. Лятно време обикалял страната за да я опише. Описал старините, описал красотите, описал и хората. За тези в Перник, Радомир и Кюстендил е оставил забележителни страници. Ей такива хора са го накарали никога повече да стъпи в България!

145

Радослав

преди 1 година

До 148: каква ти демократична партия е гроб като е пълна до пръскане с бивши членове на БКП, управлява се като БКП, вожда и е китайска реплика на вожда на БКП, функционира като БКП, провежда лява политика насочена към членовете на партията, съдрана е от корупция и скандали, вожда и е див селянд*р издигнал се чрез червен билет и снасяне на информация на ДС? Гроб са толкова демократични колкото е партията на Ком Чен Ун!

144

Анонимен

преди 1 година

Той Горанов не беше ли от ДПС?