53

Анонимен

преди 1 година

Поздравявам Ноле с титлата и Надал и Федерер и целия запад да опъват платната и да .....

52

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 55 - Абе - колкот повече, толкова повече, е едно от най-важните правила в икономиката. Засега има 4 потенциални кандидата. Саудитска Арабия щее домакин на следващата среща на БРИКС и почит сигурно,ще обяви, че ще им стане челн. А бувквално ДНЕС, преди часове, Египет, който беше спряган за дургия потенциалне кандидат, обяви, че ще се присъедини към Банкта за развитие на БРИКС. После се говори за Аржентина и Иран (слабо засега), ама нещо и Турция се ослушва.

51

Анонимен

преди 1 година

Ама много експерти и икономисти тука бе гъмжи от разбирачи. Само, че Китай, Индия, сащ и Англия купуват ударно Руски петрол. Ставате смешни с жалкия пазар Европа. Вижте какво става в германския парламент. Вече немските депутаги открито говорят за зависимост от сащ която трябва да избегнат. Индия доставя на Европа и Англия Руски петрол а сащ директно изкупуват от Русия. А санкциите са за балъците от Европа тя най много губи от това.

50

Анонимен

преди 1 година

Къде са новините от Иран?Всички медии говорят за взривовете днес,причинени от дронове.Дали от САЩ или Израел?Военен завод до Есфахан е поразен както и петролна рафинерия и други.

49

До 45

преди 1 година

Айде малко по-сериозно. Какво значи "тези икономики се развиват добре", ако няма кой да купува продукцията им? За просперитет са нужни силни купувачи. Продавачи винаги се намират. Европа е най-големия купувач в света. Ако намали потреблението, Китай намаля производството, съответно намаля и потреблението на ресурси, съответно всички губят. Света се движи от търсенето. Ако никой не търси, няма как да превърнеш петрола и газа в пари и храна.

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 47 - Ама не ... то видиш ли ... прочисен епетрола. Няма руско в него вече!

47

Анонимен

преди 1 година

С Китай с Индия с Бразилия не им е нужен Запада ,Запада е пълен с ЛГБТь и нямат никакъв шанс с Русия както и островче и американче

46

Анонимен

преди 1 година

Русия може да се спаси, но Украйна е неспасяема.

45

Анонимен

преди 1 година

"Стига с тоя БРИКС" - Пич, не може ое при първото споменаване и да казваш стига. БРИКС е опасност за нас и трябва, да сме наясно с това! Да, може да е по-слаб съюз от ЕС и Г7, но всичко може да се промени за 7-8 години. Къде бяха Кирай преди 7-8 години, къде са сега!

44

БАНко

преди 1 година

НАТООООООВЦИТЕ, ПРОПАГАНДА И ЦЕНЗУРА ВЕЧЕ ИЗТРИ ПОСОЧЕНИТЕ ФАКТИ !!!

43

до Sunset

преди 1 година

Излез навън, отиди до магазина, плати поне веднъж и ти семейните сметки. Просто излез от компютъра и ще видиш колко добре е великият Запад. Лошото е, че сега и ние в БГ сме Западът, божем!

42

Анонимен

преди 1 година

От 45 - Ооо, пак с многоглауването рамките на 3 скеунди :)

41

Анонимен

преди 1 година

Русията да си я мислят русофилите, ние си гледаме България

40

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден за европа заминават 600 хиляди барела с нафта така че такива глупави статиики просто нямат смисъл, както ви бях писал преди 8/9 месеца че лукоил изнася на солена цена за украйна ето сега това ви пиша 600 хиляди барела на ден само нафтата за европа мангиза на първо място не идеалите и ние от това трябва да се водим както съединените щати

39

Анонимен

преди 1 година

Съветският Съюз на Путьооо е неспасяем!

38

Анонимен

преди 1 година

Китайците не стига, че зазубрят и коират всичко добре ми и идейно се развиват.

37

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 43 - Русия пак продава, амакр и по-малко, а тези икономики се развиват добре, балгодарение на евтини ресурси. Основно ... губи Европа.

36

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 41 - Това щеше да е военна руска пропаганда, ако миалата седмица, не беше казано нещо додобно от Украйна.

35

Анонимен

преди 1 година

До НЕВЕРОЯТНО! - 32 - Абе ... не е баш тъй. Натискаха за атони бомби още в Корея, срещу Китай, когато Русия вече беше ясно, че има собствени. Предложението е било на Дъглас Марартър - ония, дето се снима с японсия импратор, когато Япония капитулира, з ада пкаже на японците, че всичко свърши - даже и той си изгуби работата, заради това си предложение. Не са толкова залюхани американците.

34

Анонимен

преди 1 година

Хиляди статии. Думи, думи, милиарди думи. В реалността - НАТО воюва полудистанционно с Русия вече близо година. Резултати - инфлация от 20%, икономики в състояние на будна кома, населения все повече ненавиждащи и управниците си, и нещастните украински скатавки, и т.н., и т.н. В България всичко описано е по две, по традиция. А руснаците не искат и не искат да я загубят тази война, даже се канят да я печелят, май. Това е в реалността, ако щат да пускат и по 100 статии дневно.