68

Анонимен

преди 2 години

75 тия ги слушаме от 2014г обаче канадците върнаха турбината за северен поток 1 . Хвани ди инфраструктурата и се закарай в нея като делиш на нула

67

Анонимен

преди 2 години

Питайте Лавров защо се изнесе на бегом от срещата на Г-20 в Индонезия! :))))) Хладно и сдържано посрещане И от китайците! :))))

66

Анонимен

преди 2 години

В Русия извън Москва и Петербург градовете нямата канализация и асфалтирани улици. Русия е Нигерия със сняг.

65

Анонимен

преди 2 години

ИДЕ ИДЕ!

64

Боб

преди 2 години

Ех те Наовскато пропаганда от пет месеца всеки ден пишат, че Путин умира или ще бъде свален, мъ НЕ! Сега още пет ще пишат, че Китай не е приятел на Русия..и така докато Зеленски ти капитулира..

63

Анонимен

преди 2 години

А в това време изкуфелия Байдън се моли на арабите да намалят цената на петрола, че иначе ще го свалят неговите. И ги увърта да играели срещу Русия и Китай. Тоест статията е пълен ***.

62

до анонимен

преди 2 години

"Путин се бои от антивоенни протести" ------ При 83% подкрепа???? - )))) Само наивен и неадеквате политически лидер може да обикаля на турнета из света когато страната му е във война срещу марионетката на целия НАТОвски империализъм - 4.0.4! За тази цел съществуват външните министри и дипломатическите представителства!

61

Анонимен

преди 2 години

Германия се отказва от руския газ и нефт. Германия се подготвя да се откаже изцяло от руския нефт и природен газ. Това обяви германският канцлер Олаф Шолц по време на изслушване в Бундестага. Страната изгражда необходимата за това инфраструктура.

60

До 62

преди 2 години

Имам роднини в Русия и те ми казват, че търговските им центрове били празни. Просто след изтеглянето на чуждите марки няма какво да продават. Обаче са на мнение, че това било много добре, щото те сами щели да си произвеждат. И се чудят аз как съм бил оцелявал?! Били им казали, че измираме по улиците от глад и студ. Луда работа е пропагандата при тях.

59

53 бобЧу заврете

преди 2 години

си "суровините"......знаеш къде нали?

58

До Боб

преди 2 години

Да, прав си. От войната губи Европа и САЩ, а Китай печелят. Номерът обаче е, че русия също е от страната на губещите. Защото в момента в който удари монополното положение на Китай, или ще продават на каквато цена Китай каже. Или могат да си бият ресурсите в главата. А техника в русия ще има само китайска. На каквато цена китайците се съгласят да я продадат.

57

Светът срещу Русия

преди 2 години

Сега се играе мачът целият Свят срещу Русия. Този мач сме го гледали вече. Спомням си как завърши предишния подобен мач с разпадането на СССР...

56

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ха всички рушки лидери говорят как обичта с Китай била изпепеляваща, но за кого!?

55

Анонимен

преди 2 години

*** от форчана пак пише тъпотии. Нищо ново. Добре че там останаха само македонеца и албанеца да му играят гейските номера.

54

Анонимен

преди 2 години

Остава въпроса с какви секретни военни разработки разполага САЩ? Докато отделят повече пари за война от целият останал свят взет заедно - Русия и Китай нямат шансове при една война със САЩ.

53

Гост

преди 2 години

Русия към Китай: Искате ли да сте единственият купувач на нашите природни ресурси което ви поставя в положение да определяте цените? И искате ли да сте ни единственият доставчик на техника защото никой друг не ни продава нищо и така също да определяте цените? Китай: Ами добре. :-) И заживяли васал и господар във вечна любов.

52

Анонимен

преди 2 години

Западните оръжия имат мощен ефект. Украинската армия минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва и диктаторът Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага!

51

Боб

преди 2 години

Без евтини руски суровини и енергия, Европа няма никакъв шанс да произвежда конкурентноспособни стоки..Китай печели от санкциите..

50

Анонимен

преди 2 години

Все още ли има илюзия че руснаците имат кой-знае какви приятели? Единствените им приятели са вероятно Сирия и Еритрея. Индия и Китай се възползват от евтините горива, които Русия е принудена да продава. Щом дори Казахстан им биха шута...

49

Анонимен

преди 2 години

Путин губи не само във военен аспект, но и вътре в страната, а политическата ситуация в Русия е такава, че Путин скоро може да бъде изправен пред заплаха от държавен преврат