73

Анонимен

преди 2 години

Зеленски, войната ще свърши когато ти заповядат

72

До 99

преди 2 години

А колко години, Америка финансира Украйна, то не бяха конференции, то не бе чудо? Защо не искате, да прочетете и другата гледна точка? Или сляпо, трябва да вярваме на новите идоли? Не ги харесвам украинците, няма как да ми промените мнението. Жал ми е за жертвите, но който вади нож, от нож умира.

71

ZZ Top

преди 2 години

Зелето как не се е сетил да отиде в Афганистан да проси американско оръжие,там имало много ,за 60-80 млрд.

70

Анонимен

преди 2 години

По време на пандемията Зеленски прокара закон чужденци да имат право да купуват земя в Украина.Не споменава и за интересите на семейство Байдън в Украина.Не става ясно какво в Украина е на украинците и какво е собственост на корпорациите.Войната е за ресурси и ,,патриотизмът" на Зеленски всъщност е цинизъм.

69

Анонимен

преди 2 години

Зеленчуци, който не яде, той голям неще да по расте, неще има розови страни, всеки ще го победи.

68

Анонимен

преди 2 години

8 години фашистка Русия финансира сепаратистите в Донбас, които използваха цивилните там, като.... жив щит срещу украинската армия,(3 000 цивилни жертви и 10 000 ликвидирани проруски бандити) която се опитваше да си върне контрола в Донецк и Луганск. Кремълският пcиxoпат спря 11 опита на ООН да изпрати миротворци и нарочно изчакваше момента след Олимпиадата в Китай за да нападне вероломно Украйна... Това са фактите русофилчета...

67

Анонимен

преди 2 години

Зелю е много курназ след като Америка стои зад гърба му Така лесно се печелят войни. Просто е гнусно да се слушат подобни изказвания. Първо Украйна иска неща които изобщо не са нейни, но както винаги братята американци ще направят така че да им дадат това което искат за да могат да го контролират после и да е под тяхно влияние. Така стана и с Косово. Тоя Зеленски е страшно гнусна креатура. Гади ми се от него.

66

Дедо Байдън

преди 2 години

Най-ценното беше, че Байдън точно на 9 Май подписа закона за Ленд-Лиза. Нарочно изчака "светлата дата" за да се и-з-а-к-а върху лицето на Путин. Браво, дядка! С руснаците се говори само от позиция на силата! Бой, бой, и пак бой!

65

УЛМ

преди 2 години

Тоест, няма да свърши...

64

Анонимен

преди 2 години

88 Ти си пример за руската омраза към Свободният свят, ти отричаш и Свободният избор на всеки народ да избира своите Съюзници! От устата ви пръска слюнка от злоба и ненавист към Западните държави и Независима Украйна, но Запада пак ви изненада със Силата си, а вие- пак губите!

63

Анонимен

преди 2 години

Щом говори така, значи са обърнали войната и минават в настъпление. Русия е на ръба на възможностите си.

62

ZZ Top

преди 2 години

Зелето щял да си връща руския паспорт!

61

До 88

преди 2 години

Тези страни сами са направили цивилизационния си избор избор да се включат в НАТО. Кой си ти да им казваш в какъв военен съюз могат да участват?

60

Анонимен

преди 2 години

До анонимен. Стига лъжи. Каква руска омраза към свободния свят бе ти чуваш ли се какво говориш след като е ама точно обратното. Свободния в кавички свят направи десетки разширения на Нато и обгради Русия със страни в които беше насаждана омраза и завист към Русия и тя просто се защитава.

59

Щатски

преди 2 години

Всичко ще си върнете. И Донбас и Крим. Бийте се сега, не му мислете. Бийте се до последния украинец, Америка е с вас. :)

58

Анонимен

преди 2 години

Капана щракна русия е с разкъсано гърло и още не усеща че е мъртва, като овъглен танкист на т72, изпълзял от взривената с Джавелин руска консервена кутияZ!

57

Анонимен

преди 2 години

Не разбирате ли 44, че като изнасят украинското житото, Щатите го спасяват от руснаците, които искат да го крадат и плячкосват без пари, каквото правят през цялото време в Украйна. А Байдън ще плати за пшеницата милиарди, така че украинците не само няма да гладуват но и ще благоденстват!

56

Анонимен

преди 2 години

Как не го е срам Зеленски! Отиди ти в Мариупол. Лесно ти е като умират други хора и плащат други хора, а ти си ядеш и пиеш!

55

Анонимен

преди 2 години

Дубрутру! Рогът на изобилието потече! 40 милиарда за Украйна! Пpoc'наците да чакат землетресение девета степен по скалата на Зеленски и на Фаренхайт! Приятен ден!

54

Анонимен

преди 2 години

Жалките и изпростели русофили рано сутринта почнаха с дежурните пpocтотии...