36

хаха

преди 2 години

До АнонименБастун, това с фалшивите работи само тук, в белите страни не става...

35

Олег

преди 2 години

Същият този лош, зъл, непослушен Джокович преди около 2 години дари 25 хил. долара на същата тази лицемерна Австралия, когато страната беше завладяна от пожарите. Уви, фашистите в Астралия имат къса памет и огромно лицемерие.

34

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Фасоните на Нолето са...безкрайни.Като види,че по време на мач не му върви и е надигран,веднага се...схваща и прекъсва мача,за да го...преглеждат,докат се...съвземе и на противника му...писне да го чака.

33

Анонимен

преди 2 години

Джокович демонстрира нагледно как човек трябва да се бори и да си отстоява правата. Още малко и ще го пуснат директно на финала и ще му се извиняват и молят да не се сърди. А може и да му връчат титлата директно в знак на извинение и горчиво разкаяние, че са му създали неудобства.

32

Анонимен

преди 2 години

Браво на Джокович за позицията! Джокович може да си изкара 50 фалшиви сертификата,че еваксиниран,но него прави! Просто не иска да се поддава на натиск и толкоз! Нали ваксинацията е доброволна, а?

31

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде е "ти знаеш ли кой съм аз" просто в случая е "никой".

30

Ти знаеш ли кой съм

преди 2 години

Пуснаха една звънка популярна фразичка за манипулиране на съзнанието, и слабоумните ковиваксъри захапаха кукичката и дърпат с всичка сила. Толкова сте лесни, че просто ми се повдига.

29

Анонимен

преди 2 години

Браво на Австралия!!!! Само така скумунистическите у. Tpenkи

28

Никой не разкри

преди 2 години

истината.А тя е,че Джокович е бил болен от коронавирус през декември 2021.Кажете ми кой се ваксинира след току що прекарано заболяване от ковид?Истината се неглижира за бъде удобно нападан неудобният Дкокович,заплашващ да счупи някои тенис рекорди, поставени от западни момчета,зад които стоят милиардни интереси

27

1

преди 2 години

Сега ще си играе на Beograd Open, сигурно ще го спечели.

26

Майстора

преди 2 години

В Австралия концентрационните лагери вече са готови и се ползват. Плоскоглавите ваксизависими, неспособни да съберат две и две, се кефят и не разбират накъде води този път. Не осмислят, че всички са само временно "ваксинирани" за колкото време им определят - за шест, за три, може би скоро и за един месец. Нито могат да видят че всички тройно инжектирани държави имат абсолютни рекорди по новозаразени. Понеже всичко е огромна измама с цел пари и отнемане на права и свободи.

25

смях

преди 2 години

И България се включи в пропагандата срещу Сжокович!Платените медии се задействаха.ФАШИСТКИ ЗАКОНИ НЕ СА ЗАКОНИ И НЕ СЕ СПАЗВАТ!

24

Урсула

преди 2 години

Ковид не съществува, демокрацията също не съществува.мислеха да предизвикат икономическа криза по света по подобие на 2008 година.но не знаеха по какъв начин.и измислиха този Ковид.Конспитативните сили в света са доста влиятелни.

23

Сосидж

преди 2 години

Чек, че сега се сетих. Абе не беше ли бащата на тоя, дет обвини Гришо, че му бил вкарал вируса в сръбския турнир? Кармаааа

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2 Наивник.Сигурно вярваш и в дядо Коледа.

21

защо

преди 2 години

Ерата "Новак" свърши. За съжаление от самия Новак.

20

1

преди 2 години

Стана страшна сапунка с този, евала на кенгурата, правилата са за всички и трябва да се спазват.

19

Хора пазете

преди 2 години

Фашизъм - в Бобов дол изтезават хора с радиочестоти

18

Сосидж

преди 2 години

Типично сръбско- всички ще се съобразяват с мен, щот сърбетата са над закона. Ще се научат да дпазват правилата, защото това не е миналото столетие и на никой не му пука за галениците на Европа a.k.a. сърбия.

17

Нане

преди 2 години

дойче тъФо зеле го направи герой джокович... Инче той не е нищо оссобенно... Кат наш гришу...))шоросчета луди за паре са и двамката... *** се възхищавам на нашия... Да си легнеш със серина се изква мъжество!