122

Анонимен

преди 2 години

Как да не си пожелаеш един астеройд да удари планетата. Ей така от сърце! Прас!!!

121

Грета Кукумберг ще

преди 2 години

но ошашави, след като габриелката ни полу-дигитализира.

120

Анонимен

преди 2 години

До Антиваксър "Никога не съм извършвал социална дейност" Аз знам, че е така. Исках и ти да го кажеш. Тогава къде си тръгнал да се сравняваш с нормалните хора? Те си имат съвсем други предизвикателства. Твоите са да се криеш по дупките и , както казваше един певец "да се гладиш по корема".

119

Анонимен

преди 2 години

В Израел анулираха ковид сертификатите на 1.6 милиона души (електронно, с едно кликане на мишката), a според Jerusalem Post броят е дори 2 милиона, заради изтичана нa 6 месечния срок и трябва отново да се ваксинират ако искат да получат достъп до посещение на обществени места.

118

Анонимен

преди 2 години

Тези без сертификат да не могат да ходят да гласуват и чорапа ще събере 5 гласа

117

Със зелен сертификат

преди 2 години

Чувствам се като ***. Както кравите ги маркират с щампел в ухото така и нас ни маркират. Казват ми уж било за мое добро, понеже съм бъл *** и не съм знаел сам за мене си кое е добро. Както е тръгнало един ден корона кризата ще отмине, но ограниченията ще останат.

116

absurd

преди 2 години

Всички които ни натискат за ваксиниране са за избелване,аз лично съм вдигнал мерника на Кунчев

115

Бил Гейтс

преди 2 години

Моите инжекции са разработени от световноизвестни учени експерти по евгеника, някои които са синове на съветници на Адолф Хитлер. Старите евгеници ползваха газови камери или концлагери, а ние днес ползваме зелени сертификати - еволюция какво да го правиш...

114

Анонимен

преди 2 години

Ники ти съвсем изтрещя със зелен сертификат ли да ходим на училище, видяла жабата че подковават коня и тя вдигнала крак та и вие така, случайно да забелязахте, че ги въведоха при над 50% ваксани, при нас 20% с клизма, ама де толкоз акъл

113

Анонимен

преди 2 години

до#87 Аз не агитирам никой за нищо . Всеки си има глава на раменете . И само да ти припомня че по конституция никой няма право да ме кара да правя нещо против волята си . Който иска да се ваксинира си е негово прово и аз унажанам и не го успорвам . Бедете така добри да направите същото .

112

Анонимен

преди 2 години

Вземете си го вашия "зелен сертификат", навийте си го на фунийка, и си го пъхнете... е, знаете къде нали!До: absurd (номер 131) Там е работата я, че и в Италия не са овце! По-скоро овцете сме ние, или просто не са ни настъпили по врата така както там - това не го дават по телевизията, но в Италия избухнаха бунтове, хора палят коли, трошат витрини на магазини, полицията ги гони с палки и сълзотворен газ... Ние сме по-толерантни от тях, да знаете!

111

Анонимен

преди 2 години

Решение на Евро Парламента през 2067 г: "Реабилитация на всички неваксинирани! Ние от ЕС принзваме чудовищното си фашистко, нечовешко и дискриминационно отношение към неваксинираните като ги лишихме от правото им да пътуват свободно и да участват в социални мероприятия. Нашите действия са съзимерими с това, което Адолф Хитлер и Нацистка Германия извършиха срещу евррейския народ. Простете ни!"

110

Анонимен

преди 2 години

До Антиваксър Ти кажи коя е била последната такава на която си бил и кога. :))))

109

Анонимен

преди 2 години

един приятел ми каза ,че българите са такива овце ,че ще си умрат по къщите от глад и страх ,но няма да излязат на протести и бунтове.Българи сега ще разберем дали човека е прав .Дали няколко стотин слуги на Брюксел и Сатанта ще решават дали да сме живи или мъртви и дали милионите стоманени юмруци на свободата и справедливостта няма да ги пометат.

108

Случаен

преди 2 години

Колко време важи зеленият сертификат? Поради собствената си несъстоятелност това ще изчезне съвсем скоро!

107

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 127 "Просите си стачка." Ква "стачка", бе? Нали щяхт да вдигате "революция"? :)))))

106

absurd

преди 2 години

Кво ме интересува Италия,като са овце да се ваксат

105

Анонимен

преди 2 години

А защо ваксинираните пак се разболяват от вируса и умират от него както и неваксинираните. Така ли действат ваксините?

104

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 127Чакат пари от ЕС за възстановяване,които да усвоят,и в замяна ще тероризират народа.

103

Анонимен

преди 2 години

Просите си стачка. Няма ли кой да измете Кунчев и сие. И какво ще ни напраят европейските ви колеги а, ще ви бият през пръстите, ако не станете тирани и вие ли. На това правителство му остава малко, ама Кунчев що стои тамоще. Отврат е тоя Ес не го искаме