300

Анонимен

преди 3 години

То и фигуранта го хванаха с напълно законен и скандален запис как се мъчи да замита безобразията си с деса-мерцедеса.Интересно с кои мутри са разговаряли уж подслушваните пи шман политици

299

Анонимен

преди 3 години

Боко е толерантен и демократичен,затова му се качиха на главата!На всички иска да помогне!тука про...стия електорат не може да го оцени!Върза се на Метежника и Чалгаджията!

298

Анонимен

преди 3 години

До до 3 3 4кои хора? НЕГОВИТЕ ХОРА, ПОДМАЗВАЧИТЕ, ЛЪЖЦИТЕ И НЕКАДЪРНИЦИТЕ

297

Анонимен

преди 3 години

Няма да се притеснявате в ГЕРБ лъжат само своите, към комунистите от опозицията са мили и драги.

296

до 3 3 4

преди 3 години

Борисов може да е всякакъв, но през последните 4 години хората започнаха да живеят по-добре. Вижте ремонтите на съседите и вижте паркинга -фрашкано с коли и няма къде да се паркира. По над 2 коли в къща.Вижте километричните опашки на границата пътуващи за дни до Гърция.Гърция я имат като гит-гел. Не им речи дори тестове да си купуват. Обикаля нярода до Египет, с чартъри си джиткат до Доминикана,Дубай,Занзибар.Народа изтрещя от обикаляне защото има пари.По над 1000 човека всяка седмица си джиткат

295

Анонимен

преди 3 години

БОЙКО ИСКАШЕ ДА ВЪРНЕ ТОТАЛИТАРИЗМА НО МУ СЧУПИХА ТИКВАТА И ПАДНА

294

Анонимен

преди 3 години

Така трябва да бъде... Ако не ви е страх Янев ще правите каквото си искате, а това обикновено са престъпления.Денонощно трябва да ви следят и подслушват.

293

пияница мистик

преди 3 години

До 334 === Аз знам какви са хората над 50. Плачещи по младостта си застаряващи мрънкачи и неудачници, жалеещи са соца :))) А какъв е бил Борисов и грам не ме интересува. Тогава всички бяхме чавдарчета, пионерчета, комсомолци и комунисти. Не познавам някой да не е бил от ОФ или БКП :)))

292

за 334

преди 3 години

До АнонименИ какъв е Борисов? Един дето вместо да прави демокрация работеше да се върне социализма.

291

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ НАСАЖДА СТРАХ В СВОИТЕ ЧЛЕНОВЕ И ИЗБИРАТЕЛИ, В ОПОЗИЦИЯТА НАСАЖДА САМО СМЯХ.

290

Анонимен

преди 3 години

А хората над 50 знаят ли какъв е Борисов и каква е биографията му?

289

анонимен

преди 3 години

Тука има един много знаеш *** и азвече се научих на много истинии вече не чета.

288

до 3 3 з

преди 3 години

Никой не ги залива с помия. Те сами се търкалят с собствен сос. Нали ги виждате какви са лицата на тези хора? Нали им четете имената? Смениха им биографиите. Подмениха им миналото,но това е само за заблуда на младите. Хората над 50г.където са знаят кой кой е Не може да заблудят никой,освен електората на БСП, които са повредени от носталгия по миналого когато бяха облагодетелствани. А колкото до темата в статията е повече от ясно как извъртат нещата,за да превземат службата от нац.значение.

287

Анонимен

преди 3 години

Никой не си прави илюзии, че живеем в мутрокрация, освен електората на герб - облажилите се от държавната администрация, мутрите и ромите които сега денонощно заливат президента Радев и служебното с пoмия. Това е половин милион твърд електорат на герб.

286

Анонимен

преди 3 години

Грипенгейт,любовницагейт,Решетниковгейт,дронгейт,рускийшпионовгейт и още много гейт истории има на записите в службата.Бат Румен сън не го лови от години. Дори в предизборната си кампания преди около 5г. каза:"ПРЪСТЪТ МИ Е ГОТОВ НА СПУСЪКА, НО ЕКРАНА НА ЛОКАТОРА МИ Е ПРАЗЕН".Години преди това с шоута на Слави каза: "От мен не става политик", а Слави пророчески му каза:"Ти ще станеш политик".Явно Слави е имал информация за пране на България и е знаел как ще изперат биографията на Радев до чиста.

285

Анонимен

преди 3 години

Нали уж щяха само да организират изборите?Това не е служ.правителство,а предизборен щаб на Румен Фигуранта.Всичко е по план написан от хора в сянка.Най-големия машинатор е агент Майстора Александър Маринов.Той ги прави всички врътки.В политиката е от 1989г.Има го на записите в "Подмяната 10-ти"-документален филм за първите 15 години от прехода България и 2-ра серия 20 год. по-късно.Агент Майстора е бил на среща с боса на ВИС Васил Илиев 20 минути преди за го застрелят на път за среща с Трифонов.

284

Законът

преди 3 години

Ами ако са подслушвали Божков, а той е говорил с десетки политици от опозицията?! Тогава подслушването е законно.

283

Анонимен

преди 3 години

Какво друго да се очаква от съветник на Р.Радев?Съветниците на президента са терористи като Еленко Божков,който стря метрото с риск за живота на много хора.Трима вече са клиенти на прокуратурата.Илия Милушев със свръхсекретно дело за изтичане на класифицирана инф.към чужда държава.Пламен Узунов го търсят за търговия с влияние.Гл.сек.Димитър Стоянов е викан на разпит по обвинение,че е изнудвал за 200 000лв.Илиян Алипиев.Няма мисъл да ги изреждам.Хората знаят кой колко струва.Активно мероприятие.

282

Анонимен

преди 3 години

Интересно, защо мен не ме е страх от това, че може да ме слушат. И онуй нафърфореното буле в рейса, грачи с цяло гърло по смартфона и на нея май не и е до страх.А гузен негонен бяга, дали не е цялата работа.

281

до 322

преди 3 години

Този е обучен да гледа както трябва. Минал е психологически подготовки по учебниците на КГБ. Идете да видите как гледа Асен Василев! При Асен Василев нещата са извън контрол и по погледа може да се направи пълна диагностика на цялостното му психично състояние. А то не е добро защото има над девет милиона британски паунда дълг заради фалита на неговата фирма.По-долу в коментарите е описано и дори името на фирмата знаят хората.Агентите са обучени дори за лъжи през детектор на лъжата полиграф.