27

Анонимен

преди 3 години

Дойче зеле както винаги се излага. Значи там било пълно с инженери от чужбина, Италия и т. н. ама никой не знаел за този дворец и сега изведнъж Навални, най отворения разбрал за него и на кого е.

26

Анонимен

преди 3 години

Путин, разбира се, рано или късно ще си отиде, макар че историята няма да свърши с него. В Русия има достатъчно патриотично настроени хора - политици и общественици, които ще продължат делото му по възстановяването и укрепването на ролята на Русия на международната арена. Вече познаваме мнозина от тях.

25

Анонимен

преди 3 години

Във всяка война трябва да има победител. Не е важно как ще се постигне победата: проливайки кръв на фронтовете или хвърляйки няколко атомни бомби на мирни градове. Победителите не ги съдят. Някой някога да се е изказал в осъждане на американските ядрени бомбардировки над Хирошима и Нагасаки. А някой осъждал ли е използването от американците на бойни отровни вещества на територията на Виетнам? Защитил ли е публично някой изгорените от американците и разстрелвани от хеликоптери виетнамчета? Никой и никога, с изключение на СССР.

24

Анонимен

преди 3 години

Путин ще свърши като другите диктатори с дворци - на бесилото

23

Анонимен

преди 3 години

81 милиона гледания в ютюб Всеки ден нови 10 милиона гледанияИ децата в Русия вече разбраха какъв крадец е Путин

22

какви смешници

преди 3 години

не се ли уморихте, толкова сте жалки, не зная тоа велик народ руски как още търпи тая ненаситна финансова световна слуз

21

АнонимеН

преди 3 години

НАСЕЛЕНИЕТО НА ПУТЛЕРСТАН ИМА ПО-МАЛКО ПРАВА И ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА СЕВЕРНА КОРЕЯ!

20

Анонимен

преди 3 години

До 13 Няма как отпреди 10год. в Уикипедия да има статия за този дворец защото той е завършен преди4год.Никой не е казал ,че това е нещо ново ,самият Навални преди 2години имаше говореше за него във ФБК.

19

Диана

преди 3 години

Ето, виждате ли! Колкото е по-*** човека, толкова повече разкош му е необходим за да си доказва обратното...Не е чудно, че Путин стиска със зъби и нокти властта - сигурно още не е довършил обзавеждането...Трагедия...Представям си как Путин си играе хокей сам...Голямо развлечение, няма що...Някога на царете са им строили дворци, но там им е бил и офиса и заседателната зала и парламента и ковчежницата и.. и...Днес такива комплексари като Путин се правят на много велики...Направо си е срамота! ..

18

АнонимеН

преди 3 години

80% СА АТЕИСТИТЕ В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ, ТАМ Е МЕКАТА НА ЗЛОТО НА ЗЕМЯТА!!!1% СА ХРИСТИЯНИТЕ И ТЕ НЯМА КАК ДА СЕ ПРЕБОРЯТ СЪС 80% ЗЛО!!!

17

Анонимен

преди 3 години

Американецът който при щурма в Капитолия влезе в кабинета на Нанси Пелоси и взе компютъра и, беше намерен след няколко дни самоубит с пушка в гърдите.

16

Анонимен

преди 3 години

Когато по-късно моят колега Сурен Газарян отново отиде до двореца и се опита да стигне до плажа, беше заплашен със съд, поради което се наложи да напусне Русия.-,,,,След това частните охранители ни конфискуваха всичко, а цялата операция се ръководеше от един човек, за когото по-късно разбрахме, че е от Балканите.----мъка мъка

15

Fate

преди 3 години

Ами имотите на българските приватизатори олигарси поддържащи луксозният си живот основно от данъците ни ?

14

Сбръкана държава

преди 3 години

United States of HypocrisyНа какви ценнасти са създадени САЩ:"Ние държим тези истини за очевидни от само себе си, че всички хора са създадени равни, че са надарени от Създателя с неотменими права, между които Живота, Свободата и сремежа към Щастие".И това го пише човек който е притеждавал стотици роби, и е изнасвилва робинята си, и не просто робиня, но робиня която е родна сестра на жена му по баща, защото неговият тъст е изнасилвал робията от която ражда това дете което сега е изнасилвано от Джеферсън.

13

Бг фен

преди 3 години

Скоро апартамент в Москва ще струва колкото в Люлин Русия ке падне.

12

Стара манджа

преди 3 години

Претопляна. Не знам за Шевченко, но в Уикипения има статия за този дворец още от преди 10 години, със снимки, кой и как го е строил. Интересно къде Путин го е крил цели 10 години, сигруно в нощното шкафче, и по демократичния пример на САЩ е блокирал интернет.

11

Анонимен

преди 3 години

Дрън, дрън та пляс . У нас е по-зле . Затова сме на последно място по доходи и първо по корупция. Как в тази ситуация не ви е неудобно да пишете за другите. Пишете за нашите бе журналистчита. Нямате топки за това нали?

10

Анонимен

преди 3 години

Как ядете хляб, бе, журналисти? Сладък ли ви е?Така ли се изкарва прехраната? С писане на небивалици и откровени измишльотини?Обиждате читателите си! Имате ги за ****о*ти!

9

АнонимеН

преди 3 години

ПУТИН УМРЯ ПРЕЗ 2007-*** ГОДИНА ОТ РАК И ТОВА Е ОБЯВЕНО ОТ ЖЕНА МУ ЛЮДМИЛА ПУТИНА!! И БЕШЕ СИНЕОК ИМА СНИМКИ В НЕТАФАЛШИВИЯ ЗЕЛЕНООК ПУТИН ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ОТ 2007-*** ГОДИНА И ОСВЕН, ЧЕ АНЕКСИРА КРИМ В НАРУШЕНИЕ НА МЕЖДУНАРОДЕН ДОГОВОР ДРУГО ПОЛОЖИТЕЛНО ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НЕ Е СВЪРШИЛ!

8

Анонимен

преди 3 години

Еми да норнално.Нали Путин е назначил олигарсите и те за благодарност му строят замък.Аз не разбирам каква е тая истерия защо Путин има около него кръг от богаташи.Клошари ли да има?Безмислени глупости и смешна пропаганда.