19

Годжи

преди 3 години

А Де,ба.Че ко не се ваксинират какво ще стане.тоя вирус докога ще стои,до 2030 ли

18

ГосТ

преди 3 години

Че си простолюдие, простолюдие си. Ама що пишеш с моя ник ?

17

българин

преди 3 години

Мдааа... За някои избрани хора, този факт явно е много тревожен. Тревожат се че няма да си получат обещаните парички от дистрибуцията на ваксините...

16

Анонимен

преди 3 години

"Доста лекари познавам и повечето развиват едно ненаучно мислене и разбиране и вярват и преувеличават значението на хомеопатии и билки, против ваксините са и изобщо доста суеверно мислене! Това е феномен- интелигентни хора да вярват в заговори и мистерии и простотии! Барем при комунизма на такива не им прощаваха и много болести се ликвидираха и изчезнаха, а науката беше слънце!"Преди да се изпуснеш така пред хората, да беше попрочел малко за историята и развитието на ваксините. Няма суеверия

15

Анонимен

преди 3 години

А вие ваксинирахте ли се )няма как лекар учил 7-8 г. Да си бие жива не позната ваксина на три седмици ,професорите и кецове на болници да заповядат )

14

Анонимен

преди 3 години

С учителите греда, с лекарите също. Никой не ви ще ваксините бе пич.

13

ГосТ

преди 3 години

Освен т'ва, ваксините не се правят от лекарите, пък били те и щастливо влюбени и много успели с хамериканската мечта, а от Биотехнолози. Разликата е много голяма.

12

Ямболски цървул

преди 3 години

Не тревожен,а радостен факт е,че има здраво-мислищи медици!

11

баба мара

преди 3 години

естествено че ще отказват ваксина за 6 месеца не се създава и не се знае каквоще последва след време от неиното поставяне всичко е бизнес и много парипуснете руска и китаиска ваксина хората да имат избор

10

Анонимен

преди 3 години

Набучете десет дози от ваксинката, на бойко. Да е пет пъти по-здрав, за да може да усвоява (краде) пет пъти повече.

9

Анонимен

преди 3 години

Доста лекари познавам и повечето развиват едно ненаучно мислене и разбиране и вярват и преувеличават значението на хомеопатии и билки, против ваксините са и изобщо доста суеверно мислене! Това е феномен- интелигентни хора да вярват в заговори и мистерии и простотии! Барем при комунизма на такива не им прощаваха и много болести се ликвидираха и изчезнаха, а науката беше слънце!

8

Stalinista

преди 3 години

Франция, Белгия, Швейцария, Австрия и дори Германия не искат и да чуят за ваксини. Набийте си ги тия ваксини сами

7

Анонимен

преди 3 години

Някой ще изтърве процента си от провалената имунизация.

6

ГосТ

преди 3 години

Напълно разбираемо е. еврогейския съюз забрани CRISPR технологията за устойчиво земеделие защото се вкарвала РНК в растенията ( имам предвид метода с рибонуклеопротеини), но изведнъж одобри експериментални РНК ваксини за масово ваксиниране !!! Хахахахаха

5

Анонимен

преди 3 години

Тоя малко се е пообъркал това не е тревожен, а показателен факт. Явно има нещо гнило след като тези които разбират не бързат да бъдат ваксинирани какво остава за другите.

4

Анонимен

преди 3 години

"Д-р Хасърджиев: Тревожен факт е, че медици отказват имунизация"По-скоро е тревожен факт, че една шепа медици като теб приемат имунизация.

3

Анонимен

преди 3 години

не, пич, нормално е защото хората не са толкова гл-упави колкото мислите че савземи си ваксините и си ги набий на едно специално място!! ОСТАВКА!!!

2

Анонимен

преди 3 години

Още един притиснен за вложенията си в пфайзер и модерна

1

що бе

преди 3 години

нека действат по мангъровски - който оцелее, естествен подбор хахахахахахахахахаахот отвъдното няма да им пука:)