70

Истукан

преди 3 години

Тя Турция отдавна има апетит към българска територия, но защо да не завладее и Армения като може.

69

До Брадата

преди 3 години

А ти си морална отживелица.

68

Факт

преди 3 години

Неочаквани доказателства за руската РЕАЛНА сила практически подлудяват Запада а русофобите изпадат в бяс.

67

Истината

преди 3 години

Русофилите са психичноболни хора и коментарите го доказват.

66

Брадата

преди 3 години

101-ви ти си най-обикновен, п0СЕР

65

До 105

преди 3 години

Що само за дух ане говориш? Май проектираш някакви твои си педа лски фантазии...

64

Анонимен

преди 3 години

Навсякъде в източна Европа в бившия източен блок страните които се ориентираха на Запад днес е мизерия, а в България и Прибалтийските е направо трагедия. Само Белорус която остана с Русия запази стандарта си на живот и днес там живеят нормално.

63

Анонимен

преди 3 години

Заради новите парньори България е първа по смъртност в света, а когато бяхме с Русия България беше сред 30те най-развити икономики в света.

62

Анонимен

преди 3 години

Карен Шахназаров го каза в едно интервю по повод на конфликта - аз произхождам от стар прочут род от Нагорни Карабах, но преди всичко съм руснак и интересите на Русия за мен са на първо място.

61

До 91

преди 3 години

А по отношение на житейски стандарт разликата е около 50 места в полза на Германия. То и Китай е най-силната икономика, но обикновения китаец живее по-зле от един албанец или беларуси, да речем.

60

До 89

преди 3 години

А "братята" колко избиваха? Заради тия "братя", България и Източна Европа изостават. Всъщност, жалко, че немецът не е унищожил СССР навремето. Русия може да благодари на Великобритания и САЩ, че им спасяват заддника, когато е най-напечено. И на мен тия не са ми никакви "братя"(руснаците).

59

Дядо Ви

преди 3 години

Трябва да се върнем отново към светското начало. Напоследък народа масово е станал религиозен. Ако питате 10 човека няма да има един дето да смее да каже че не е религиозен. Не подкрепям религиозния фанатизъм, но също така не подкрепям окупирането на чужди територии.

58

Анонимен

преди 3 години

Какви технологии имат германците - кафеварки, перални и коли с кожени седалки, много копчета и меко въздушно окачване (впрочем вече нямат окачване, защото тренда е иликтрик, и няма място за окачване, всичко е блъскано в батерии). Когато немците направят машина като Ка-52 да дойдат да ми се обадят, на Мерцедес ще им трябва 40 години да го проектират и да се съвещават да си правят тагунги и накрая ще струва половин милиард.

57

До 87

преди 3 години

Няма значение какво мислиш, важи са резултатите. А при тях немците мачкат французите, както са ги мачкали и в двете световни войни. Все пак, лапането и духането са били основно френско оръжие, когато са воювали срещу Германия.

56

Анонимен

преди 3 години

До Зозо 93 Тин май не си запознат ***. Бая "про руски" сме от доста време. Можеби защото родът Дуло отговаря и за създаването на тази част от съвременна Русия

55

Анонимен

преди 3 години

Ама аз пак не разбрах?Армения окупирали територия, но им създали държавни структури, армия и пр. Е къде е окупацията, в така стеклата се ситуация.Нещо много напомня такава окупация на създаване на нова държава, пък била тя и от етнически арменци. Къде е казано, че етнически арменци, не могат да имат друга държава, различна от Армения? Ердо не определя ли Азербайджан като държава от етнически турци?

54

Анонимен

преди 3 години

До ЗозоМижитурка. Ти не си достоен, Плъх

53

Анонимен

преди 3 години

Русия измести Германия от петото място и вече е пета световна икономика, Германия е след нея на шесто място. А 90те години Русия беше на нулата, разрушена и опустошена държава.

52

Анонимен

преди 3 години

Виц: Френско изкуство.

51

Анонимен

преди 3 години

В Германия няма изкуство и култура, имало е някога. Германците са примитивен народ, техничари. Избиха 20 милиона братя славяни, избиваха цели села до крак жени, деца, страрци а преди да ги избият изнасилваха жените, а после запалваха всичко, защото такава била заповедта на Водача. И нито един германец не се противопостави на Водача, който при това беше избран демократично с избори.