38

секретарка

преди 4 години

СЕВЕРОАЗИАТСКА ДИВАШКА КОЧИ-А !!! Абе тия освен бомби.....пушки отрови....друго могат ли да правят ??????? Рейгън ги накара да ядат пушки...сега ще пият нефт и газ !!! ЖАЛКИ ДИВАЦИ !!!!! Пералня....радио....ТВ....лаптоп...Джи ес ем немогат да направят......НО НАЙ ТЕЖИ на колежките в Раша.че не мога ЕДНИ ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ да направят.....шефовете на колежките им купуват от командировки !!!! ЖАЛКИ !!!

37

ПроСоТо

преди 4 години

изгледах видеото до 30-тата минута.....какво трябва да е това?..-"РЕКЛАМА" на възможностите на Русия?..За мен е много,много тежко САМОПРИЗНАНИЕ на човечеството,че с ОХОТА е тръгнало към собственото си САМОУНИЩОЖЕНИЕ..Е,тия поне са си фърляли бомбите над безлюдни райони,обаче янките ги фърлиха над Хирошима и Нагасаки....Много ми се ще "рупорите" на конспиративната теория че "Извънземни ни наблюдават и следят да не се самоунищожим" ,да са прави!..Иначе:-"Сбогом,Марио,от простотията си из

36

Гери

преди 4 години

А едва ли има друг начин да бъде възпрян алчният запад.

35

rots

преди 4 години

До АнонименРуснакът не може да мисли. Той може само да копира западните разработки и то неудачно. Всичко, с което се хвалят е било измислено в конструкторските бюра на Америка и Европа. На фронта на мирното съревнование Русия е незначителна.

34

Анонимен

преди 4 години

2 г пдини да се криеш зад Москва докато ти опъват жените в Сталин град не е мн мъжко май :) Ама аре правете се на големи рускиио завоеватели... Не пречите на никой. 45 та има един Цар и товаа е САЩ.Може да изтрие всяка държава от картата :)

33

Анонимен

преди 4 години

А канализация кагда?

32

Анонимен

преди 4 години

Това имат - това показват ...

31

Анонимен

преди 4 години

До Обективноне, по скоро предупреждение да внимават в картинката! ако това нещо цъфне където и да е по света, последиците ще са много сериозни!

30

Анонимен

преди 4 години

Дон31Много добре знам, кога е хвърлена бомбата ***. Беше с подигравка. Защото русия никога нямаше да излезе от Москва, ако САЩ не я бяха въоръжили отново и хранили години. Какъв Берлин? Седяли са месеци в Полша и са избивали анти комунистите докато САЩ и Англия разсипват Германия от бомби с над 15к самолети. Стига вече с тая вашата русияяя измислена. Цял живот се крие и като лисица нещо да вземе.

29

и кво пък

преди 4 години

Може да имат каквито си искат бомби, и после пак ще са бедни и пропаднали.Най-пубавите рускини ще продават плът на приемливи цени.

28

Джо

преди 4 години

А руский тостер коги? Нещастни и некадърни войнолюбци са рашкитее!

27

Анонимен

преди 4 години

До Край"Ще забележиш доста неща от които да ти секне българския ентосиазъм."На мен ми секна българския ентУсиазъм още като ти прочетох поста, и, да, бедни са, и то ЯКО. ОСобено като се има предвид, че са се ЗАРИНАЛИ в нефт, природен газ и други природни ресурси.

26

Анонимен

преди 4 години

Това е много сложно нещо изискващо високи технологии голяма прецизност и голям брой много способни специалисти работещи без грешка.Тези които са се интересували знаят за какво става въпрос.За останалите ще кажа че грешка в изчисленията на стойност 1/100 000 от секундата при развитието на реакцията прави това дали изделието да проработи или не.1960-та дами и господа..Впечатляващо техническо постижение но не особено ефективно оръжие и скоро бива заменено с други.

25

Неокастрен кол

преди 4 години

Ка *** отпраша таз пияна раша.

24

Анонимен

преди 4 години

Каква гордост и възторг да създадеш бомба - загуббен свят загуббени хора !

23

О хо хо

преди 4 години

ТОВА Е ПРОСТО ДЕМОНСТРАЦИЯ НА СИЛА И ЯВНА МУТРЕНСКА ЗАПЛАХА.

22

Български детонатор.

преди 4 години

Искам руска бомба, ама с измита задница...

21

rotos

преди 4 години

Русия има две агрегатни състояния: или воюва, или се готви за война.

20

блейко

преди 4 години

Мдаааа...този сайт за пореден път демонстрира пълната липса на редактори или ако има такива то определено не им плащат достатъчно...Буквичката k в буквосъчетанието km, не е там за красота. Вярно в английския език има едно такова понятие като silent K, ама физиката е точна наука - като е написано някъде - ЧЕТЕ СЕ. Та... какво е това k в km? Кило. Демек по 1000 от базовата единица. А какво са 1000 метра? ***?

19

Анонимен

преди 4 години

Американците, като хвърляха такива бомби тея се криеха зад Москва и трепереха от Хитлер. Малко е смешно да се държа тая линия, как САЩ искаш да напада Русия. Ако искаха, щяха след Япония да им счупят вратъъъ :)