30

Анонимен

преди 4 години

Прав е човекът, ама сигурно е глас в пустиня. От спокойни хора не се правят пари, а и са непослушни - не изпълняват заповедите на овчаря. Така че яко яко страх и паника яко терор и яко ( един друг ви каза какво).

29

до 20

преди 4 години

Не, грешна ви е връзката. Тежките заболявания, с които са се борили години наред са изтощили организма и човек си отива от нещо, което е незначително за останалите.

28

Тези

преди 4 години

Тези избиха еврейте. Сега няма еврей в Германия, защо да не избием възрастните хора.Нищо ново.Не се променят гиди мерзавците с мерзавци

27

Анонимен

преди 4 години

За негово съжаление това няма как да се приложи, защото тогава тези хора застрашават и други, на които не им се умира толкова много.------Сериозно ли? И как те застрашават?

26

Анонимен

преди 4 години

Ето затова германецът е на върха на хранителната верига и е локомотив на цивилизацията - защото е рационален хомо сапиенс, а не ирационално ужасЕн питек. Шведът Карл Линей май беше казал - европеецът се управлява от закони и логика, азиатът - от чуждо мнение, африканецът - от естествените си нагони.

25

Анонимен

преди 4 години

До To comment 19About Event 201Хубаво беше да посочат освен сценарият, трите имена, датата на раждане и адреса на сценариста.

24

до 23.

преди 4 години

Той го казва. Човека съвсем ясно казва, че всички починали са с тежки болести и че много възрастни хора го преживяват дори и да се разболеят. Останалото са го махнали още на ниво превод...

23

Анонимен

преди 4 години

До .Вече и на патоанатомите ли взехте да им приписвате заговор?? :))))Буквално всички са се наговорили.:)))))

22

.

преди 4 години

Тоя Плюшел толкова ли го е страх, че ще му изстине местенцето ако каже истината, а именно, че от корона няма нито един смъртен случай, а от съпътстващите заболявания!

21

To comment 19

преди 4 години

Research "Event 201" and talk again .

20

Анонимен

преди 4 години

Човека просто си казва, че на който му се умира по-бързо или му се живее живот на ръба може и да не се съобразява с мерките.За негово съжаление това няма как да се приложи, защото тогава тези хора застрашават и други, на които не им се умира толкова много.

19

Е

преди 4 години

Това вече го разбрахме - коронавирусът отслабва организма до такава степен, че много хора умират от тежките или хронични заболявания, които вече имат ! Нищо ново не е казал !

18

Анонимен

преди 4 години

Прав е доктора НО. Има едно НО в цялата история и всички избягват да говорят за него. Това НО е защо първите пострадали китайците реагираха по такъв военизиран начин и дадоха тон на целият свят за такива военизирани действия. Китайците реагираха по военно му дори включиха армията си срещу епидемията а това означава че наистина има някаква военна заплаха за живота и здравето на хората. Възниква въпроса каква е тази военна заплаха? Не е ли това биологично оръжие? Логичният отговор единствено е ДА.

17

До 15

преди 4 години

До АнонименБлажени са вярващите... никъде не правят аутопсии на починали с Covid 19, защото СЗО не позволява, т.е. препоръчала е да не се правят....

16

toto

преди 4 години

Клаус Пюшел изтреще.

15

ха ха

преди 4 години

До Анонимен 13Що ли прави аутопсии на починали хора... да почва живите..хахахах

14

Анонимен

преди 4 години

Съдебен лекар с 200 аутопсии ?! В света негови колеги направиха хиляди, десетки хиляди за последните 5-6 месеца. Вероятно по 200 на денонощие. А на този са като карфица в купа сено ! И сме готови да харесаме неговото мнение пред мнението на стотици специалисти и институти, пред хилядите ОЧЕВАДНИ ФАКТИ (смърт, смърт ...) На номер 2 - Това че тук някой неудачник имал подобно мнение няма да ме накара да го ценя , няма да ме накара, ако се разболея , да почна да прегръщам и целувам близките си !

13

Анонимен

преди 4 години

Абе този Пюшел защо си губи времето да аутопсира хората като вече са починали ?...ами по неговата логика, това са излишни разходи !!!

12

Велес

преди 4 години

В интерес на истината....Никой не е преживял живота...

11

Аутопсии??

преди 4 години

Акакво стана с опорката, че нарочно не се правели аутопсии за да не се разбере, че вирус няма?Не само че се правят, ами и на вируса са си определени точно пациентите починали заради него.