43

Василев

преди 4 години

Селяни проти , вие сте главнодействащи лица в една световна конспирация, при която малкия и среден бизнес, който е свързан с китайската икономика, ще бъде преустановен, и Гаранция ви давам, че след три месеца , ще имаме Нов Стар Световен Ред, при който китайската държава ще бъде срината, а великите и всемогъщи корпорации и банки ще жънат победоносно победи на световните пазари!Всичко се прави във ваш интерес, защото икономиката е като вируса, ако се заразите с чуждо влияние ставате роби!ЦРУ

42

SS

преди 4 години

Премиер, Генерал, Пожарникар, Футболист, Каратист, Тенесист, Строител, Обединител, Главен секретар на МВР, Кмет, Сикаджия, Охранител, Съдружник, Политик, Скретар на Комсомола, член на БКП, Пазител на Тодор Живков, Комунист, Учредител на ГЕРБ, Агент на ДС - БУДА, Взводен командир, Командир на Баталион, Преподавател е ВИПОНД, Доктор по психология, Завеждащ катедра, Майор от запаса,Предприемач, ......сега и Вирусолог...

41

Анонимен

преди 4 години

От полицаите с направени тестове двама са заразени и 7 с антитела.

40

Анонимен

преди 4 години

Пикът ще е на Коледа, когато вече всички са изяли спестяванията в банките. Ще започнат си ядат и апартаментите.

39

Анонимен

преди 4 години

Пикът на безработицата изобщо не е актуална тема в момента.На никое общество не е нужен бизнес без хора по Земята.

38

:)))))

преди 4 години

Ще падна от смях :))))Сега каскетите съвсем ще побеснеят и ще се побъркат от тролене :)))) Първи май , май-май ще отиде при девети май на м а й н а т а си :))).До всички ценители на президента - довечера 18:00 ще се излъчи пореден епизод на радефф шоу :) децата , бременните и оперираните от чувство за хумор да не гледат !!!

37

Ангел

преди 4 години

Това ще е трето отлагане на пика . На всеки 2 седмици ново отлагане. Така ще откараме до лятото и накрая пик няма да има.

36

Третият вариант

преди 4 години

на парада сигурно е пищно погребение.

35

Анонимен

преди 4 години

Боцо заповядай на твойте пикът да го преместят по рано.Айде бе брат.

34

Ловец на вещици

преди 4 години

Лошата новина за ГЕРБ е, че пик няма да има и това ще бъде заради мерките, които правителството взе. И в двата случая Боко тиквата, селският хитрец печели. Робите няма да прозреят как ги манипулират. Но нали затова са си роби...

33

Анонимен

преди 4 години

"Важното е да дрънкат камбаните".Да не се наложи скоро да питаме "За кого бие камбаната"?

32

Кюляков

преди 4 години

Черен джип и мутра! Имам дежа-вю от 90-те...

31

Анонимен

преди 4 години

Борисов се моли като ромче за маски и тестове и ще прави бартери, шлемове за каски.

30

Анонимен

преди 4 години

Пикът на безработицата все още не е дошъл!Само 100 000 , скоро милион.

29

до пазибоже

преди 4 години

Правилно , иначе трябва да каже .Да Бият камбанитеМоже някой жандармерист да не разбере заповедта и.......

28

Анонимен

преди 4 години

Лозунги от Китай"Ако седесар говори - значи лъже!" - Известен лозунг от най-преуспяващия и спокоен район в източен Китай.

27

аз-ът

преди 4 години

тва вече еабсурдни. Пика трябваше да е седмица ПРЕДИ Великден. После казаха, че ще е на Великден, а на Гергьов ден всичко ще е ОК вече. После казаха седмица след Великден. Сега 2 седмици след Великден. На маймуни ли ни правите бе, докато подтискате заразата до Коледа ли ще го изкараме тоя БЛЕНУВАН ПИК БЕ ! Освен за скъпоценната здравна система (да не я претоварим въх !) за хората пука ли ви ?! ТОЯ ПИК ВЕЧЕ ДЕЦАТА НИ ПОЧНАХА ДА ГО СЪНУВАТ И БЪЛНУВАТ БЕ, НИЕ СВОБОДАТА НЕ СМЕ ЧАКАЛИ ТОЛКОВА !?

26

Винету

преди 4 години

От следващата седмциа всяко самоосигурено лице в Чехия може да поиска изплащане на безвъзмездна еднократна сума от 25 хиляди крони= 1812 лева. 700 хиляди самоосигурени лица може да се възползват от помощта на чешкото правителство.

25

Анонимен

преди 4 години

Парадът трябва да бъде виртуален.

24

Анонимен

преди 4 години

Нали беше по Великден, сега по-късно с една седмица. Та така до коледа !