14

Анонимен

преди 5 години

Предложение за русофили- носталгици.Който иска да живее както преди 30 години може да отиде в Мол'а, да си купи хляб, сирене, кучешка радост, кисело зеле и две-три спаружени ябълки (ако намери такива), после да се прибере пеша в панелката, да си пусне съветска телевизия и да се моли да не му спрат тока !

13

Прц

преди 5 години

Този лицемер говори неистини не уточнява, че има предвид него и група двуноги , които нечестно заживяха много по добре от другите за тяхна сметка и на техен гръб. Защо не каже че лихвите за жилищен заем преди 30 години бяха около 1 процент , а не както в банката в която той взима около 200К годишно само от заплата, а служителите му по 1000 до 2000 лева и всичко това от лихварство, а не от финансови инвестиции. Този е много неприятен човек.

12

Inatut

преди 5 години

Актуално ниските пенсии на около 1 млн пенсионери са под 130...околко 15о евро. Това са минилани пенсии на неосигурявани лица но това е далеч по добре от 5тe usd 1996 1997..ili 25/30 usd. През 1993.. защо са толкова - ше питате луканов ,илия павлов ще питате зеленчука манол велев спас русев гоце и пр олигарси които изкрадоха натрупаните фондове. От 20г.сме рестартирали..тъй че за гози рестарт 130 еврака са си пари..

11

Анонимен

преди 5 години

"Днес живеем по-добре отколкото преди 30 години" до тук трябваше да спре Левон Хампарцумян.

10

бивш

преди 5 години

поздрави от Дойчланд , бъдете живи и здрави :)

9

до 8

преди 5 години

пич, това което си нсписал важи за едва 500х бхлгари от реално живеещи в момента в Бг 6,2 милиона. Хайде да видиш и обратната страна на медала че 30% от населението е на прага на бедността, а 40% от 10гофини и 3 дни не са отишли на почивка. Какво като магазана е пълен, като вьимаш 700 лева чисто колко неща би си купил. Или в Сф с 2000 е рахат а онез плебеите да *** по села и паланки.

8

Анонимен

преди 5 години

Че тоя банков олигарх живее по добре е повече от ясно, но как живеят пенсионерите с 105 евро пенсия в държава от ЕС тоя не казва, а и Боко мълчи. Говори се че някъде говорил че за него пенсионерите не били важни така или иначе след 65г им оставали само няколко години живот и колкото по малко толкова по добре!Но да погледнем работещите 285 евро монимална заплата последни, в Румъния 420 евро, предпоследни в ЕС. Вижте разликата, някой вярвал ли че Румъния ще ни бие по всичко, но е факт. Продължавй

7

Киро Кюмюря

преди 5 години

ВАжното е, че вече винаги има банани и че ни предложиха и боклyци като броколи да научим кво е и мамабг да поумняха, щот плющят здравословно от него...

6

Анонимен

преди 5 години

Всяко Българско семейство има по една, две, че и три коли. Това не е ли стандарт. Магазините пълни със стоки, хората почиват където си искат , а не като при соца на бай Тошо да те стрелят по границите. Наистина сега е в пъти по добре за народа. Е за мързеливите и неграмотни социалисти е по зле, но те това заслужават .

5

Анонимен

преди 5 години

Това е като послепис, след статията с Цв.Не видял завалията, че един от листовете със вицове е изпаднал от папката

4

дедо Ташунко

преди 5 години

Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, Хампарцумян! Долни лъжи са това, що се касае за булгарина. Иначе той самият, с неговите заплати и премии, за себе си казва самата истина! Хубав ден на всички.

3

Членска карта №7

преди 5 години

Ако погледнем щанда от снимката, с тези прави краставици и пиперки по един килограм едната, живеем като бройлери... От ден на ден по-добре хранени с един бог знае какво, с оскубана перушина, но щастливи....

2

Анонимен

преди 5 години

Преди 1989 имаше сигурност и спокойствие, а ромите тогава бяха с друго име *** и работиха чинно без увъртания. Имахме сигурна работа и доходи.

1

Анонимен

преди 5 години

:DЗабавно!