39

До 48

преди 5 години

Също така щерката Сашка никой не я закача,развява си оная работа спокойно!!!!Пишат си по facebook с майка и Маринка но закодирано!!!!!!Нищо чудно!!!Бутат пари 1000%

38

Анонимен

преди 5 години

Работниците във всичките му предприятия са оставени без заплати и препитание. От там няколко хиляди човека не могат да си поемат разходите по храна, ток и лекарства. За този бандит ли да съжеляваме?! Надявам се няколко години да гние в ареста. Там да си остави здравето дано.

37

Анонимен

преди 5 години

Всички в затвора са невинни, не знаете ли?

36

Анонимен

преди 5 години

Да си беше плащал данъците - щеше да има пари за тоалетни

35

бай вълчо от хисаря

преди 5 години

До съдия 36 пост/Записал си .ако г-н Банев се съгласи да върне всички откраднати от него пари на българския народ, му се разрешава една седмица престой в стая пълен лукс - като за последно! След това обратно в карцера.==============Е, от мен има и чаша хисарско мерло.Идва Коледа

34

777

преди 5 години

да си донесе златната

33

Ф.С.В.

преди 5 години

След месец два = ще оправдаят Баневи - и Баневи ще осъдят България за още 1 милиард - Кой плаща ? както винаги бедните българи))

32

анонимен

преди 5 години

Абе с Ветко Арабаджиев какво стана голяма тупурдия се вдигна.Майче си плати и спряха да го говорят

31

анонимен

преди 5 години

Сега такива като Банев ще плащат колкото им поискат и пазарлък няма да правят.Ще събираме всичко накрадено през годините на едно място.

30

Проф. Мърморски

преди 5 години

За здравето на баневи, парите им на бойко дайте

29

Анонимен

преди 5 години

Тези са рожби на системата в която живеем.Също като Ценко Чоков,Вальо Топлото,Цветан Василев и всички изпозастреляни босове от ъндърграунда,и босове на групировки от рангът на Илия Павлов и Емил Кюлев.Просто системата ги създава,и системата ги унищожава.В случаят Баневи се явяват едни от последните ,,маши'' на криминалната приватизация,неудобни за новите течения на системата,тези преди тях отдавна са фалирали,или са в отвъдното.Въпросът е КОЙ СТОИ ЗАД КУЛИСИТЕ НА СИСТЕМАТА ?? Баневите са ясни.

28

Анонимен

преди 5 години

Типични български бизнесмени за пример са Баневи.

27

Анонимен

преди 5 години

Само българин може да е толкова долен като Баневи безочливи крадци.

26

ЧунчоБг

преди 5 години

А бе аратлик, как се изпързаля така че да обереш парсата за всичките серсеми дето окрадъха народа. При тези възможности ,при такива кинти ,готови производствени структори които подържаха задбалансни сметки в долари и мн.други екстри, да се оставиш да те окошарят като бустанджия. Хак ти батка ще го духаш сега под вода, та да не се вдига прах.

25

съдия

преди 5 години

ако г-н Банев се съгласи да върне всички откраднати от него пари на българския народ, му се разрешава една седмица престой в стая пълен лукс - като за последно! След това обратно в карцера.

24

умирисник

преди 5 години

*** бърка затвор със стая за изтезания. *** като те затворят за някоя простотия и по новия закон 48 часа без да знае никой къде си.... Ех ***, на чужд гръб. Сега Бойко като му прибере откраднатите милиони, като КТБ и активите и. Като пешо бирата, суджуци, острови. Ало, Ваньо, тоя не си е платил.

23

Анонимен

преди 5 години

Глупоси на търкалета! Това на снимката е видът, в който дойде от Франция! Сега даже си е боядисал и брадата.

22

Анонимен

преди 5 години

"" Тежко му е на Банев в ареста "".....................Мислите ли че Банев и доста като него щяха да са в ареста .... ако на власт беше БСП / ДПС ?

21

Анонимен

преди 5 години

Колкото и ЗЛОБА да изливате Баневи ще си останат Баневи :) !!!!! А ВИЕ уважаеми драскачи , същите панелни плъхове ! Фелиз Натал :)

20

Анонимен

преди 5 години

Българска работа, безсрамници долни!