44

Анонимен

преди 6 години

Хайде да видим сега на кого служи нашата държава - на българския гражданин или на краварския си господар!

43

Анонимен

преди 6 години

Разрастващото се екстрадиране на българи в САЩ въвлича страната ни в едно от най-отвратителните престъпления, които създава тази изродена империя.Вкарването на хора в затвора за пари. Това е чудовищен бизнес, който е довел до това, че 3% от населението на САЩ вече са затворници. Той е най-затворническата държава в света, като изключим някои тоталитарни режими.

42

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

тоя тарикат новия медицински брат ли ще го изкарваме? или робин худ, тръгнал да търгува със стока с двойно приложение за да раздава на бедните? или може би тоо андрей не е некой случаен андрей, а? то боков младши и той така, па май се наигра по едно време

41

158

преди 6 години

Ейй, кравари долни..

40

Анонимен

преди 6 години

Кога станахме граждани на САЩ да ни съдят без дори да сме били в САЩ

39

Анонимен

преди 6 години

Чета и се замислям, как на всеки от нас снимката може да е горе, а долу да си ни оплюват мощно - виновен, невинен, винаги ще има приммати, които без да четат новината просто си плюят за спорта като се хванат я за името Желяз, я за града Добрич и се почва едно плюене.....живи и здрави да сте, другия път може новината да е за вас!

38

ДАНО

преди 6 години

БЪЛГАРИТЕ МАГИСТРАТИ ПРОЯВЯТ УВАЖЕНИЕ КЪМ БЪЛГАРСКИЯТ ГРАЖДАНИН И НЕ ГО ИЗПРАТЯТ НА КРАВАРА--ТАМ СЪДЕБНАТА ИМ СЪСТЕМА--АМЕРИКАНСКАТА Е НА НИВОТО НА КЛОАКА....

37

Анонимен

преди 6 години

Сталин, ти си иСтория, който вече никой не интересува.

36

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

после очакваме да стане отново мотивационен говорител и да плямпа "как се освободих от зависимостта си от американското законодателство"

35

коко-ко-ко

преди 6 години

Ко-ко-кут-ку-дяк... ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА!

34

Анонимен

преди 6 години

Хайде стига с тези американци, ако България предеви иск срещу американски гражданин за екстрадиране .То Америка ще откаже, да не забравяме и преди време американец който с колата си блъсна и уби българин и избяга от полицията.След това се оказа ,че от щатската полиция са изчезнали уликите , които по-късно се намериха/но вече било късно/и американеца бе осъден на 75 дни затвор.Ако българин бе блъснал и убил американец, щеше да лежи може би 100 години

33

bluesky1

преди 6 години

Днеска е Желяз, утре ще е някой друг! Може и за коментари във форумите, неизгодни на американците, утре други ден да почнат да ни екстрадират! Тази фирма си има собственици и те са ясни на американските институции. Да си ги преследват тях! Че сме колония сме, ама този младеж не трябва да го даваме!!!

32

Анонимен

преди 6 години

"нарушава ембаргото, наложено от САЩ на Сирия" - извинете ние станахме ли официално колония на щатите вече?Ако ще приемаме техните закони и разпоредби за валидни в България, направо да разпускаме съдебната система и правителството. За какво да ни е Цар Тиква само да препредава заповедите?

31

Анонимен

преди 6 години

Аз затова се преместих в Германска фирма , разбрах че в американските фирми в България те проучват в база от данни на ЦРУ , включително какво пишат във Фейсбук , родителите ти , братя и сестри.. И ако всичките ти роднини и ти сте лоялни на САЩ тогава заплатата ти расте бърже..

30

Перник

преди 6 години

Желяз, а не можаха ли да го кръстят Винкел. Сега американците щяха да имат респект от него.

29

123

преди 6 години

Абе на тоя по тъпо име не можаха ли да му измислят. Сигурно са червени т*панари. Само те могат да измислят такава тъпотия. Имайки предвид горепосоченото, въобще не се учудвам, че този е направил един куп глупости. То генът не прощава.

28

Анонимен

преди 6 години

Та какво разбираме, че железаров не е чувал за Сирия а е продавал за да има комисионна. Той е "невинен" защото баба му е болна.

27

Анонимен

преди 6 години

Чиститу! Ще го екстрадират и още как, тва да ни ви е бустана?Не знаел...га яди кифтета не рива, а?

26

от сидниАав$тралия

преди 6 години

много правилно ще искат да го опандизят. Ако компанията беше БЪЛГАРСКА нищо не могат да кажат, но компанията е АМЕРИКАНСКА и следва всичките и служители по цял свят да бъдат опандизени. Това че не извършваш престъпна дейност на територията на Америка ПО НИКОЙ ЗАКОН (включително и българския) не те прави невинен!ПРОСТО Е: ако переш пари в островни държави ПАК ли си невинен? Ако източиш кредитни карти от Африка ПАК ли си невинен? Я си помислете пак как работи правото и международните конвенции

25

Анонимен

преди 6 години

Борисов ни предате на САЩ , да се гаврят с нас.. И банкова сметка да си откриеш в България , подписваш декларация , че не дължиш пари за данъци в САЩ