32

Василев

преди 6 години

До АнонименАНТИ пиши, че все по-млади хора си отиват!!!Ти влизаш във форума и лопчиш глупости, без да си направиш труда да прочетеш коментарите по-долу!!!Бати Бойко е велик!!!Агент Коуди Мърсън!ЦРУ!!!

31

Промени се!

преди 6 години

Курц, уж европейски лидер, пък се направи на болен, само и само да не се прегръща и *** с това недоразумение герберастко. Другите европейци, някак си досега, преодоляваха погнусата си, изключвам онова брюкселско пиянде, на него и дърт пръч да му покажат, ще го нацелува.

30

Анонимен

преди 6 години

Баце вече си има унуче и тепърва ще му променяме пола по новата мода.

29

Анонимен

преди 6 години

До ВасилевТрагесията в Чернобил я скри престъпната шaйка на БКП!Същата, на чийто правешки Вожд Борисов ходи на откриването на паметника му!Сега изясни ли ти се ситуацията?

28

до 23

преди 6 години

Ти пък как очакваш някоя медия да посмее да публикува новината, че дъщерята на Тиквата кара най-новото Бугати Чирон и е арестувана в САЩ с 400 км/ч.

27

До Валери С.

преди 6 години

Чакаме да си изпълниш обещанията. Ти можеш.

26

Анонимен

преди 6 години

След като достигнеш ръба на пропаста,животът ти приема твърде определена посока.

25

Анонимен

преди 6 години

бат бойко еобикновен мош.ениккойто няма на къде да мърда щото краварчетата му знаят кирливите ризии му усигуряват избираемост за да правят каквото си искат с народа нипомна един панамски генерал дето каза че канала си е на панама - беше президент като банкянската тиква - и се оказа че бил наркобарон и го гепиха и осъдиха в америка до животтака са нещата който не слуша до-живот или без живот като кенедитова е положението и то няма да се подобри докато сте се оставили на антибългари

24

сминдух енд чесън

преди 6 години

Кой стана по по богат и по влиятелен ,ще се разбере по нататък,нищо не е така както изглежда,което е нормално за страна ,в която хората говорят едно ,мислят друго и вършат трето.

23

Василев

преди 6 години

До АНТИАми кой скри трагедията за АЕЦ Чернобил???Баба ми орт Мексико ли???Колко хора си отидоха за това , че станаха жертви на един държавен геноцид!!!???Агент Рон Грейди!ЦРУ!!!

22

АНТИ

преди 6 години

Европейски реФорми от ГЕРБ не очаквайте -маФията е всесилна и всички са навързаникато свински черва.Това защо не го признаете другари Гербари ?!

21

Бати Боко

преди 6 години

Нищо не се е променило! Стане ли "дебело' аз се изнизвам - пък вий да му мислите! Тъй де!

20

Факт

преди 6 години

Факт е, че патриотите искаха да увеличат заплати и пенсии, но нямало пари. И те млъкнаха. Ако каже Валери, ще се случи.

19

Анонимен

преди 6 години

Промени се много, сметката на Тиквара нарастна на 30 милиарда. А, да, купи и един замък в Лос Анжелис само за 350 милиона долара. И още нещо, една количка за 3 милиона долара на милата дещеричка, Бугати Чирон, 1500 конски сили. И миличкото решило да види колко вдига и стигнала до 393 км/ч. Гепили я джандарите, свалили номерата и прибрали возилото в полицията. Детенцето било арестувано но след като Тате платил гаранцията от 12000 долари го пуснали. Ще чака дело и присъда. Нема шара-бара.

18

Промяната

преди 6 години

е в няколко допълнителни милиарда в офшорните сметки на Мутрата и по няколко хилядарки за тези, които решиха, че е по-добре да станат герберасти, вместо да търсят дългосрочна перспектива за нормална държава, в която да живеят. Колко е той човешкият живот! А и герберастията не е точно като ***.

17

Анонимен

преди 6 години

Въведе се понятието "контрапротест" и сега вече е невъзможно властта да се свали с протест.

16

Патриот

преди 6 години

Последно очаквам от патриотите да вдигнат пенсиите и заплатите. Иначе що стоят?

15

АНТИ

преди 6 години

Българина тук взе да умира все по-млад.Който не вярва, да види некролозите(жалейки и т.н.)Когато бях дете, хората умираха на по 70-80.Сега много напускат този свят на по 50-60.ГЕНОЦИД !

14

Анонимен

преди 6 години

"5 години след първата оставка на Борисов промени ли се нещо?"ЕС продължава монторинга на България, не сме в Шенген, не сме в еврозоната, докладите са все така критични, на запад все още гледат на нас като корумпирана държава. Значи нищо не се е променило, освен заплатата на Тиквата, която мина рекордните 7 бона.

13

Анонимен

преди 6 години

Това , което идва ще помете и Борисов и останалите . Време е да си платят за стореното. Каквито и хитрини да използвате в подобни статии с цел разузнаване е безсмислено. Молете се единствено в Сирия нещата да минат по леко , иначе новата вълна ще ни коства територия а тогава много от политиците ще ги избие народа , както и обслужващия към тях персонал . Знаете ние сме малка страна , тук всичко се знае .