69

те

преди 7 години

До А1Това са зависими бивши заминали си с позор и изгонени от народите си.

68

Анонимен

преди 7 години

Какъв срам с тази изтривалкаПлевнелиев. Като се прибераще потърся по twitter Trump.

67

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев и лидери в писмо до Тръмп: Не се сближавайте с Путин!Европейските лидери се обърнаха към бъдещия американски президентПлевнелиев пише на Тръмп?!? Аз си мислех, че Прецедента ще пише писмо в опит да уреди нещо полезно за България - примерно, падане на визите, а също и и САЩ да започнат да си плащат за базите в Бъргария.В същото време тоя, не знам как да го нарека, че да не ми изтрият поста тука, пише на Тръмп да му дава акъл как да президенстваЩо не погледне себе си - карикатура

66

Анонимен

преди 7 години

Не бе, не бе, те не се интересуват от Русия, Русия е само една регионална сила.

65

Анонимен

преди 7 години

Какво лошо има, ако Русия и САЩ се сближат и се сложи край на надпреварата във въоръжаването например? Нали Плевнелиев се е подписал в обръщението, че иска мир?

64

А1

преди 7 години

И кои са тези "настоящи" и "бивши" политици от калибара на мистър Бийн дето и имената им не знаете???Да не би да са от типа пре.....ви за "еднократна употреба" и след това захвърлени????

63

Pasquino

преди 7 години

ПАСКВИЛ Е Сатирично литературно произведение, с критичен, осмиващ или хулещ характер.По името на Pasquino - римски обущар от 12 век, който съчинявал произведения с хулещ характер срещу висши сановници

62

Анонимен

преди 7 години

Не стига, че Тръмп спечелвайки изборите им го нахака в устите на въпросните лидери, ами сега ще им го натика до сливиците и ще продължи надолу по хранопровда, защото няма да уважи молбата и ще се сближи с Русия. :D

61

М, да ...

преди 7 години

Всички са бивши и формални! Отекли вече / на Плевньо скоро предстои/ у канала на историята! Еднодневки съгласно модата на времето им! т.с. Демоде! пп. Тръмп се пребори точно с възгледите на тези мишоци "лидери"- Клинтанови послушковци! :)) С други думи мишки се пробват да дават съвет на Котаракът! Тръмп да се позамисли, че тез още шават, а това не е добре, пък и той не е демократ!

60

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Безвизов режим със САЩ ще има след прочистване на руското влияние"Ама ние нямаме ли безвизов режим със САЩ? Американците си влизат свободно в България без визи! А за българите трябват визи за САЩ - ами тия ни плюят направо в лицето? Нали България е член на ЕС, ЕС има безвизов режим със САЩ? България пълноправен член на ЕС или е, или? Нали заради нашите по-старши партньори спирахме руски проекти, загубихме милиарди, подарихме им ТЕЦове да ни продават скъп ток.

59

Анонимен

преди 7 години

В общи линии всички подписали писмото се разкриха като слуги на досегашната американска власт.

58

Анонимен

преди 7 години

Няма страна от бившия съветски блок която в момента да иска да има нещо общо с нея. Всеки който го е ял руския гледа да стои далеч. Това обаче не пречи на ШЕПА психичнои нестабилни русофилчета да се надпреварват да цъкат коментари :) вие сте никой :)

57

Анонимен

преди 7 години

Мдааа..... Веднъж комсомолски секретар, завинаги комсомолски секретар!!!!

56

Анонимен

преди 7 години

Виждат се конците на тези марионетки с писмото, а над тях една черна ръка ги движи.

55

Анонимен

преди 7 години

До ВъпросБезвизов режим със САЩ ще има след прочистване на руското влияние

54

Анонимен

преди 7 години

ДОЛАРЪТ Е ЦАР, РУБЛАТА ХАРТИЙКА

53

до Западноевропеец

преди 7 години

Друга песен ще запееш, когато един ден се окаже, че "бежанците" от ИД и Джабхат ал Нусра станат твои съседи!!!Дерзай!!!!Много скоро ще имаш възможноста лично да бъдеш интегриран от тях!

52

Анонимен

преди 7 години

До даПлевнелиев е национален герой

51

Анонимен

преди 7 години

Виждате какви жалки страхливци, лигльовци и клоуни е назначил Обама за президенти на източна Европа.

50

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Евроамериканския блок е вече факт.