27

А

преди 8 години

До SpaceXИ ти как разбра какви са мераците на Путин?

26

Мишо

преди 8 години

До SpaceXКо става да не се събуди, аз за Кипър нищо не съм ти казал.Ти въобще знаеш ли къде е Кипър?

25

SpaceX

преди 8 години

26 Кво бе Мише кво пише в Уикипедията , кога Кипър стана член на НАТО

24

SpaceX

преди 8 години

27 Напротив видя се че все още е твърде необходим , само НАТО може да удържи мераците на Путин

23

Мишо

преди 8 години

До Русия е врагИ защо си решил така?

22

Мишо

преди 8 години

До SpaceXАло Хюстън имате проблем. Скафандъра ви изпуска въздух и ви предстои да изгубите съзнание.А, опа вие вече сте в безсъзнание!Слушай скоро и мерсианците ще те нападнат. Ненормалник. Вземи почети Уикипедия поне.

21

SpaceX

преди 8 години

21 Повтарям КИПЪР НЕ Е ЧЛЕН НА НАТО Кипър никога не е бил член на НАТО нито тогава нито ДНЕС а бе вие бавноразвиващи ли сте. Правете разлика между Гърция и Кипър така както има разлика между Македония и България

20

Анонимен

преди 8 години

Алиансът вече знае, че не е необходим, коментира руски експерт----------Хаха, руски "експерт". Направо ни убедихте.

19

SpaceX

преди 8 години

20 "Лошият" Милошевич беше виновен вече за 150 000 жертви по време на Босненската война .Същият започна насилственото депортиране на цялото косовско население от Косово. Ти беше ли готов за тази бомба . Добре че се намеси НАТО иначе те очакваше нова Балканска война

18

SpaceX

преди 8 години

16 Турция никога не ни е нападала след възстановяването на Третата българска държава за разлика от Русия/СССР която ни напада и през ПСВ и през ВСВ .

17

Вейдър,Дарт Вейдър

преди 8 години

Ако група ловци обкръжат и притиснат до скалата една мечка дали после е умесно да хленчат че мечката иска да ги разкъса вместо културно да се остави да и проснат кожата пред евроатлантическата камина топлеща цялата Вселена...

16

SpaceX

преди 8 години

12 Научете се веднъж за винаги че КИПЪР НИКОГА НЕ Е БИЛ ЧЛЕН НА НАТО , нито тогава през 1974 когато на власт в Гърция беше военната хунта, която имаше мераци да го АНЕКСИРА нито днес . ОГРАМОТЕТЕ СЕ най-после

15

до 8

преди 8 години

Реално целостта на България е заплашена от натовски държави. Турция има териториални претенции към България, Румъния има териториални претенции към България. В един такъв конфликт НАТО не би се намесил. Гърция и Турция са от десетилетия почти в състояние на война. НАТО помири ли ги? Не. За какво ни е НАТО тогава?

14

всички видяха позора

преди 8 години

До SpaceXДа!Заповядват на източна Европа да се отърват спешно от руското оръжие и да купят пак спешно от САЩ на десеторни цени оръжие(1 самолет 400 милиона) естествено срещу комисионни!

13

позоррррррр

преди 8 години

НАТО не е защитило никой но се покри с позор в Югославия,Афганистан и Либия,никой не знае как се харчат милиардите и колко чиновници и какви заплати взиман.

12

хх

преди 8 години

Иска само война и пари нова е нато а гл вярват събраха в варшава пиене ядене и гл приказки

11

.

преди 8 години

много лапачи ще останат на сухо без НАТО, включително и нашите грантаджии

10

сс

преди 8 години

Нато да си гледа работа русия е велика

9

стоп

преди 8 години

НАТО е опасна организация там има психично болни параноици кой то могат да направят голяма беля....

8

Анонимен

преди 8 години

А бе не знам дали са измислени предизвикателствата или не са, но при всички случаи си е добре да си имаш един член, че ако някой те нападне, 28 армии начело с американската ще тръгнат в твоя защита! Кой нормален би се отказал от това?