42

Анонимен

преди 8 години

На Бибитко ще му бият дузпата... Защото много му се насъбра... Народът не е с ГЕРБ - с тая шайка негодници са само мутрите и двупръсточелите от останалите касти, които всякога биват водени като добичета. Народът е в пълно разочарование от лакеите във властта, управлявани дистанционно от Бръксел и Фашингтон!

41

Анонимен

преди 8 години

Не мога да разбера, като е толкова лесно и яко да си полицаи, защо всички, които ги хранят не са станали полицаи да им е лесно, а са избрали да се мъчат и да им е зле? Ако може смислени коментари, защо избрах да се мъча вместо да съм полицаи :))

40

ЗАМИСЛЕТЕ СЕ

преди 8 години

Голяма част от парите ни отиват, да хрантутим тази зле подбрана и ниско квалифицирана прослойка.

39

решение

преди 8 години

Значи ще им ам аз на тях каква била Бъчварова. Значи който стачкува бива уволнен дисциплинарно и ДА ОСТАНЕ И БЕЗ 20 ТЕ ЗАПЛАТИ. И без това ще има големи съкращения- така че да се отсеят още отсега. Толкова много полицаи - аре няма нужда.

38

Анонимен

преди 8 години

От какво да се изморят? Кога са работили?

37

Idealist

преди 8 години

Това не ли държавен преврат?

36

Луцифер

преди 8 години

А,знаете ли,какъв ни го навряха с електронното гласуване ? Излъгаха ни,че го искаме.Знае баба ти Пена или баба Айше какво да драсне. Сега следва: ББ Президент-Да,Приемаме ли ,,бежанци"-Да. Ще вадим ли шистов газ-Да. Да увеличим ли данъците-Да. Гласуваме ние,решават ТЕ,виновен компютъра.Демокрация.

35

Анонимен

преди 8 години

БиБитко е на дузпата. Кой ще я бие? Народа заедно с ченгетата и военните. И после ще има празник три дни и три нощи. Квичите ли герберунгели, квичите. Още малко и БиБитко отива в джаза. Вие поплачете и пийте една Шльокавица, може и да ви мине. Му ха ха!!!

34

Анонимен

преди 8 години

Ушевската наглост няма край... пенсионират се на по 47-48 години и за довиждане йм дават по 20 БРУТНИ заплати.. взимат тавана на пенсията.. правят си каквото си поискат.. личните си автомобили ги карат масово без граждански, прегледи и с предни затъмнени стъкла.. нали колегата като ги спре за проверка ще ги пусне... време е за промяна... няма как човек, който цял ден върти палка по кръстовищата да се пенсионира млад.. ще работят като НАС !!! До 65 годишна възраст.

33

Анонимен

преди 8 години

За какво протестират тея хрантутници - има гигантска престъпност, възрастните хора са на произвола на съдбата по селата, по градовете същата работа, кражби, насилвания....

32

партиен член

преди 8 години

Ако след някой и друг месец примерно шофьорите излезнат на протест и блокират страната като полицаите ? Тези същите полицаи ще ги разгонят и задържат.Всеки има право да протестира но . трябва и да се съобразява с другите.Сега полицаите сами настроиха хората срещу себе си.

31

Нова Левица

преди 8 години

Полицаите са само малка част от омерзените хора в тази държава. Какви данъци ли плащат? Като държавни служители са освободени от някои от тях, но затова пък някои заплащат със здравето и живота си. Ако нямаме уважение към хората, които по презумпция би трябвало да ни пазят, към хората, които се грижат за здравето ни - лекари, към тези, които ни учат и пр. то как ще имаме елементарно уважение помежду си?

30

аз

преди 8 години

По заглавиео:Луд умора нема, само се поти.Бах ти наглите типове.Ония ден чето хубав виц:Само в България дневния доход на полицая надвишава месечния му!

29

Анонимен

преди 8 години

Кой плаща на полицаи и всички на държавната хранилка 20-те заплати и прочие привилегии? Защо само те да се пенсонират рано и да получават привилегии?Има ДИСКРИМИНАЦИЯ

28

++++

преди 8 години

До Анонимен 41А, бе, тъпан, не можеш ли да вденеш, че куките протестират за пари и нямат политически искания.

27

Анонимен

преди 8 години

Каква СФ?! Те блокираха цялата държава.

26

Анонимен

преди 8 години

Това е исторически шанс за България - чрез всенародно въстание да се откъснем от орбитата на компрометиралия се колониален Запад и неговите местни лакеи във властта! Народе, подкрепи протеста, ти трябва да докажеш, че не си безгръбначен и роб на сили, които през всичките тия 26 г. изпитваха презрение към теб унищожавайки ти държавата, натрапвайки ти най-отявлена мизерия и безчестие. На оружие, братья, дойде часът на мутрокрадцията!

25

Пешко

преди 8 години

До Нова Левицабез да вземам нечия страна, би ли разкрил какви точно данъци и осигуровки плащат полицаите, че не е много ясно?

24

нане

преди 8 години

Тия не отиват ли много далече.Революция?!

23

++++

преди 8 години

Полицаите имат невероятната подкрепа на Йоло Денев и група ***. Нищо съществено, разбира се. Аре, излизайте на площада и бутайте правителството, че да се посмеем)))