26

СТРАНДЖАТА original

преди 11 години

февруари 2012 годинаМая Манолова: - Правителството трябва да се вслуша в гласа на улицата и да подаде оставка...Тогавашният глас на улицата се състоеше от 1 500 човека и продължи една седмица...

25

rabat

преди 11 години

Не вярвам че паричките които плащат на протестиращите са започнали да свършват,имат още много наши пари в техните джобове.Може би сивото му вещество е по-чувствително на шума от протестиращите пред кооперацията му,затова е решил да смени тактиката.Страшно много се изложи този човек хора!

24

эллл бэнди

преди 11 години

Спри да се подиграваш с хората.Лъжите на другите политици може и да бъдат простени но твоите не.Десен бил ,можещ бил,строител бил и накрая Сергейчо се оказва прав.

23

тома неверни

преди 11 години

Абсург е *** да стигне сам до този очеваден факт,някъде по Европата или Америката са му набивали обръчите и са го били по голямата(не значи умна де)конска глава.Сега да привикат и Серго-бой,та да тръгнат малко нещата....

22

Седесар

преди 11 години

Никога с Герп. Ако все пак Борисов, Цветанов и Фидосова се оттеглят от партията и властта десните можем да говорим и с Герп. И най-важното. Още днес Борисов да обяви че няма да бъде премиер и да посочи човека. Както Станишев го направи.

21

СТРАНДЖАТА original

преди 11 години

До Гошо...ТъпотоГошо, всичко можеш да кажеш за това правителство... - но не и, че е легитимно... - а това, че журналистите бягаха след него той няма никаква вина... - какви са новините от Кривунделово?...

20

rusnak

преди 11 години

vsi4ki ste tapanari.Boiko e nomer 1.

19

чочолу

преди 11 години

Оставка на мръсните комунисти че ми писна от техните долни ЛЪЖИ

18

эллл бэнди

преди 11 години

Браво Борисов,клекна както го направи и Царя/резултатите сам видя/,сега остава да изплезиш езиче и да се оставиш Сергейчо да те погали зад ушите,а Местан да ти поднесе купичка с храна.Е, защо тогава се подиграваш с хиляди хора всекидневно, 30ден вече.Това никога няма да ти го простят,ще мечтаеш само за изборните резултати на Сидеров.Аз лично на протест повече няма да стъпя.

17

Dublin

преди 11 години

Борисов готов да преговаря с политическите партии...koi puk be tozi kaluFF??

16

1

преди 11 години

Това някаква нова тактика ли е?

15

БГ

преди 11 години

Задклавиатурните устройства от БСП, ДПС и Юруш дават ли си сметка след преврата организиран от БСП през 1989 г. в колко от правителствата същата партия е участвала? Защо ли 23 г. сме на такъв хал?Знам в кои правителства ги нямаше. Кой ли определяше какво да се случва през огромната част от този период, наречен демокрация?А на хората пред пилоните на НДК, питат ли се къде са им внуците, а ще още 190 хил. искат да емигрират?Това не е важно - важно е БСП. ДПС и Юруш да са на власт.ОСТАВКА!

14

Гошо...Тъпото

преди 11 години

Боко,първо се научи да се държиш като...конструктивна опозиция в Българския парламент,да не се оплакваш на ляво и дясно в Брюксел,а...тогава сваляй легитимно избрано правителство и давай...насоки за социалното и политическото...развитие.Времето,когато...пореше с джипа по магистралите с една сюрия журналистки да те...отразяват и ползваше военните ни хеликоптери като...файтони,свърши и в това...столетие,няма да се...върне.

13

Айде де !!!

преди 11 години

Това тъпо и гнусно същество Борисов трябва да бъде зад решетките ! И да не му се показва повече гадната физиономия никъде ! Освен в учебници за взели се за величия болни индивиди !

12

эллл бэнди

преди 11 години

Браво Борисов, нали знаеш добре, преговорите те правят автоматично политическо нищо.С тя ще загубиш окончателно и завинаги и малкото уважение което имаш от хората,това ще се изтълкува като гнусно предателство и ще бетонираш тази власт не за 4 а поне за 8 години,.като пътьом е легализираш и пред ЕС.Ти си прави изводите.

11

Анонимен

преди 11 години

Борисов, сега си на върха на вълната на недоволството. Ако заиграеш с тези ще си свалиш процентите до тези на Сидер бей. Недей, заради няколко задкулисни договорки и потупвания по рамото да си мислиш, че ще се разминеш погрома на НДСВ и Величеството. Сега си силен, защото си в опозиция, станеш ли един от тях си политически труп. Тези десните, колкото и да са жалки в момента правят проформа подмяна на физиономиите си и това ще се хареса на простия гласоподавател. Ще изгориш ей!

10

Анонимен

преди 11 години

"Всички казват без ГЕРБ. Тогава с кого? "Няма значение, важното е никога повече малоумието ГЕРБ във властта!

9

Анонимен

преди 11 години

БЕШЕ КАЗАЛ, ЧЕ НЕ СИ ПРЕДСТАВА ЖИВОТА СИ ИЗВЪН ВЛАСТТА- СЕГА ГО ДОКАЗВА ! А ПЪК И СРЕТАН *** НА ВРАТАТА ! ТАЯ БРОНИРАНА МАШИНА НЕ Е ЗАРАДИ ВОЛЕН !

8

Анонимен

преди 11 години

До Анонименave shmatka....

7

...

преди 11 години

Боце, свършиа ли парите ?