22

?!

преди 12 години

А КЪДЕ МУ Е НАМОРДНИКА НА ТОЗИ ПЕС?ДА НЕ БИ ДА ГО Е БИЛА ПУСНАЛА ДА ПАСЕ ТРЕВИЧКА.ЗАТВОР ЗА ТАЯ КУЧКАРКА. ТОВА СИ Е ПОСЯГАНЕ НА ЧОВЕШКИ ЖИВОТ.

21

Гордо червено

преди 12 години

СЕГА СОБСТВЕНИКА НА ДОБЕРМАНА ДА ГО ПРАТИТЕ В МАЛИНОВА ДОЛИНА ДА ГО НАХАПЯТ И НЕГО ЗА ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ МУ Е ХУБАВО , САМО АСПАРУХОВИТЕ ЗАКОНИ ЩЕ ОПРАВЯТ ТАЗИ ДЪРЖАВА....

20

български деца

преди 12 години

Кой убива повече български деца? Българските шофьори или българските улични кучета?

19

Анонимен

преди 12 години

Заради рахата на кучета и разбойници, децата да се "свиват" вкъщи. Такава държава (без значение коя партийна "формация е на власт") не заслужава подкрепа ни в хубаво, ни в лошо.

18

Мира

преди 12 години

Бойко е най-големия КОМУНИСТ

17

Бръмчо

преди 12 години

Още преди някъде 16 години, куче ухапа племенничката ми в градинката пред блока. И кучкарката каза на брат ми "Ами то вашето дете дразнеше кучето, детето е виновно!", а тя просто му каза на момиченцето "Погали го - то не хапе, кротко е!". Нищо, рева си детето, бинтче, шевчета, писка няколко дни и мина всичко. Брат ми беше готов да я убие тази, но си каза 'не искам да гледам детето си от затвора...".Някой скоро виждал ли е куче с намордник? Аз не съм виждал мноого отдавна!

16

Kiro

преди 12 години

mamavi mrasna s teia ku4eta eiiii 6te si gi darjite u vas s namornik

15

teo

преди 12 години

Крайно, време е да се криминализират тези НАХАПВАНИЯ ОТ ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ И ТЕХНИТЕ СТОПАНИ ДА ПОНЕСАТ КРИМИНАЛНА И ФИНАНСОВА ОТГОВОРНОСТ!!! Необходимо е правният министър да си влезе в ролята и ДА СЛОЖИ КРАЙ НА ТЕЗИ КУЧЕШКИ НАХАПВАНИЯ И ВСЕКИ СТОПАНИН ДА НОСИ ГОЛЯМА КРИМИНАЛНА И ФИНАНСОВА ОТГОВОРНОСТ!!! Българио, пази се И ОТ КУЧЕТА!!! Виетнамци, елате в България!!!

14

do 8

преди 12 години

tova be6e mnogo originalno...bravo!

13

перничанин

преди 12 години

какво го коментиратее ... теглимо куршумо у главата , малко затворец за собтвеника и готово !!!!

12

Анонимен

преди 12 години

Трябва да се измисли закон, който иска куче една къща с двор и кучетата в двора, защо се разкарват изобщо сред хората, значи можеш да си обучиш едно куче и да убиеш някой човек.

11

Анонимен

преди 12 години

Е и мене оня ден една пияна и друсана колежка от университета ме ухапа и сега ще ходя за тетанус, ама не искам дъртия ѝ да ми плаща 100 бона и да ходи в затвора, нали....

10

!

преди 12 години

Кучето да ти е с намордник и на каишка- така ще си спокоен и ти, и хората около теб, а има и закон- какво още не е ясно не мога да разбера?!Аз съм кучкар-песовете са ми на каишка, фекалиите се прибират,документите са редовни, хората наоколо се усмихват и са първи, които посягат да погалят кучетата ми, защото са ми възпитани, но все пак са кучета! Но като видя огромни добичета да щъкат в парка между децата- без каишка,намордник и дори и собственика им не се вижда,и недоумявам от спокойствието им!

9

Анонимен

преди 12 години

Какви 5000 лева ... това ако е на запад, ще я осъдят цял живот да плаща, кучето и го вземат веднага.

8

Анонимен

преди 12 години

Кучетата са МРЪСНИ КОМУНИСТИ, ДОЛУ *** ДА ЖИВЕЙЕ БОЙКУ !

7

небезизвестен

преди 12 години

Да се стерилизират/кастрират не кучетата, а техните собственици!

6

Анонимен

преди 12 години

Еми от такива кучелюбци так ще е кучетата изядоха децата и професора.

5

На кучкаря брат му

преди 12 години

Само абсолютни комплексари си купуват кучета от породите ротвайлер, питбул и бултериер! В много от цивилизованите държави тези кучета-убийци са забранени!

4

Анонимен

преди 12 години

По хиляда пъти да се случват едни и същи престъпления и пак да продължават си е *** от страна на държавния апарат.

3

БГ Съдия

преди 12 години

Защо ни занимавате с глупости сега ? Това е битов нещастен случай. Кучето не е улично, така че си има кой да носи отговорност за него. "В Каспичан куче охапало дете до дясната ръка" ви е водещото заглавие. Пародия на новинарски сайт.