15

до DO TRAIKOV

преди 13 години

Какво те бърка пък теб инспекция по труда? Да не би те да са отговорни за сивия сектор или отново сме забравили за хапченцата сутринта и ни е малко криво?

14

borokaro

преди 13 години

това означава ли че правителството изобщо не е правило опити да се бори със сивата икономика - на мен така ми звучи ....но не съм никак изненадан - в крайна сметка самият ГЕРБ произхожда именно от там

13

Анонимен

преди 13 години

Я не ми изнасяй трактат на тема "Сивата икономиката в бизнеса", като бълваш клишета като побъркан!Сивата икономика е реалност и ще заема все по-голям процент в България, защото именно вашите антикризисни мерки доведоха бизнеса до безисходица!Сивата икономика е еманация на обеднаващото българско общество и ясна индикация, че вървим в грешна посока, както и че кризата ще се задълбочава!

12

работещ

преди 13 години

До Анонимен 3: Не се прави на много хитър. На държавните *** нищо не им пречи - те продължават да не плащат осигуровки ида се радват на големи отпуски и др. доволствия, независимо от събираемостта на данъците. А "сивата икономика", т.е. необлаганите с данъци дейности водят до по-голяма данъчна тежест върху ПЛАЩАЩИТЕ данъци като мен.

11

странно

преди 13 години

звучи от устата на министър на икономиката подобно изявлениекакво значи "по-добре сива, отколкото никаква" ? показва безразличие и немощ при управляване на икономиката...

10

Д

преди 13 години

По-добре ***, от колкото бит и ***.

9

Анонимен

преди 13 години

Аби ти защо си министър щом не защитаваш държавният интерес???

8

Анонимен

преди 13 години

Е кое му е добре бе Тъпотрайчо. Данъци не плащат, осигуровки нямат. За кого е добре?

7

DO TRAIKOV

преди 13 години

ZAKONI GLOBI KATO V GARCIA I SMIANA NA INSPEKCIATA PO TRUDA KARNETI V DVA EKZEMPLIARA ZA DANACITE I POCASOVO ZAPLASTANE ZA 1 MESEC NEMA DA IMA SIV SEKTOR A BSP PODLOGITE STE IMAT GOLEM KAFIAV SEKTOR

6

Азъ

преди 13 години

В сива държава един сив човек,през един сив ден, коментира едни сиви процеси от висотата на сивия си опит.

5

питам

преди 13 години

"Той поясни, че дори хората, който работят в сивия сектор, имат принос за брутния вътрешен продукт."...За брутния продукт- може би, а за здравето и пенсията на същия работещ????

4

asdasdwe

преди 13 години

За толко *** ли ни имат бееее УЖАС

3

Анонимен

преди 13 години

Сивата икономика пречи най-вече на държавните *** - нали от парите от данъците трябва да се плаща на всички бюрократични административни ***, които са се разрастнали като рак с метастази.

2

куция октопод

преди 13 години

Една достойна позиция - браво бе герб...това е ненормално

1

Анонимен

преди 13 години

Нагло!