183

an

преди 14 години

SLED 3 GODINI TAKA 6TE FALIRA I ABSURDISTAN. AKO OSTANE NQKOI. TE 6TE SA BABI4KITE, STARCITE, NEKADARNICITE, PIQNICITE, I KLO6ARITE. VSI4KI OSTANALI 6TE SA SE IZNESLI, KAM BELITE DARJAVI.

182

Анонимен

преди 14 години

голяма щуротия са тези молове, изникнаха на най-необичайните места

181

Анонимен

преди 14 години

знам защото съм си купувал маркови обувки от разпродажби в енгланд и след повече от година съм ги виждал в това на което казвате мол точно на четворна цена (около 200 лв.)от колкото платих аз!

180

Анонимен

преди 14 години

българина е бедени ограбен и това правителство не го ли вижда

179

ppancho

преди 14 години

Da,да аз бях: ))).Ама зася целлият съм бос и ралф лорен...Ама от Германия,не от говняните молове,където бъка от *** и такива като тебе: ))).Китайци,макдоналдс,и сприииидер...това най вероятно е представата на моладжиите за добър вкус.Да мрът...

178

Scyther

преди 14 години

Молците изчезнаа

177

потърпевша майна

преди 14 години

и още няколко подобни *** - айде не е МОЛ, но е шопинг център и е голямо гомно бетон, едното от които например изсраха в междублоковото пространство на центъра на Капитан Райчо - там преди имаше градина, игрище, дървета, а сега ни взеха даже паркинга, колите си ги паркираме съвсем пред входа - който където намери, децата карат скейтбордове на паркинга вежду колите, а лятно време климатиците им така бучат - не може да се спи на отворен прозорец - давам мило и драго да бутнат това ***!!!АМИН

176

Анонимен

преди 14 години

авторът нещо бърка "мол" и "базар"В Пловдив има един-единствен мол, доколкото си спомням!

175

Анонимен

преди 14 години

Моловете са пълни с ***, които нямат пари и акъл за други удоволствия :) Платежоспособните потребители са само 15-20 процента, затова и помещенията са празни и бизнеса не върви.

174

Пепо

преди 14 години

Ха,ха,абсолютно:)То си е за тяхна сметка,хубост на сила не става:)

173

обичам молове

преди 14 години

лошото е че като чета при много май го няма и това по което изпращат...

172

Пепо

преди 14 години

Човек трябва да уважава себе си,ума и образованието си го имаме,затова се грижим за това,по което посрещат:)

171

обичам молове

преди 14 години

приятно ми стана като чета мнението ти - лъч надежда че не всички харесват евтини буклуци, че като чета в тоя форум... пълно с комплексари. ДА АЗ ХАРЕСВАМ КАЧЕСТВЕНИТЕ ДРЕХИ. имам дрехи една марка купени от Турция, Италия и България - от трите държави - един и същи номер ми става - има стандарт. Но - всеки да си пазарува от там от където се чувства добре.. един от мола - друг от пазара..

170

Анонимен

преди 14 години

Mi elate v Sofia da vidite molovete! Kakvi sa tezi sduhove, koito vkarvat?

169

Пепо

преди 14 години

Глупости на търкалета- във всеки официален магазин,представител на дадена марка за България, се предлага стока от актуални колекци на еднакви цени,ама ти откъде да знаеш?

168

Анонимен

преди 14 години

а в кои маркови магазини? в мутраландия ли? в марковите магазини може да си купиш преоценени стоки от магазините в другите държави на четворни цени..

167

Пепо

преди 14 години

Смотаняците така и не разбраха,че в от марковите магазини можеш да си купиш добра стока, с добро качество, в последните модни тенденции,с добро обслужване,на цена, понякога по-ниска от тия в някви *** магазинчета,внос от Турция...Цените навсякъде са едни-справка интернет,но понякога там има по голям избор на колекции и малко по-добри цени на стари колекции,ни кави да ви обяснявам,за добрият вкус трябват поколения,за да се развие.

166

точно оня

преди 14 години

а ти не беше ли оня със джапанките "бумернг" и потника "адибас" на пазара дето бичеше "тез червени домати" и нагъваше кебапчета... точно когато гей парада мина оттам?!

165

мама

преди 14 години

Ценното време и другите ценности..Ако стоките бяха /до една/ с изяснен и читав произход,моловете щяха да са педпочитано място за пазаруване. Оправи си правописа и се научи,че на непознати се говори в учтива форма :)))

164

Пепо

преди 14 години

Абе ти *** ли си?!?От такива като тебе Пловдив заприлича на freak show,мутанти загубени...не можеш да направиш и 5 крачки без да видиш късокрак,грозен *** с ДНК,формирано от множество браково по права линия и с IQ равно на завършните класове на основното училище,той седанл да дава акъл кой е работлив и кой не в градовте..Аре на село,тук е цивилизация и има правила за спазване