458

гено

преди 14 години

на гоце му хареса да контролира октопода,но сега му секна .................ха...ха

457

Анонимен

преди 14 години

АКО НЯМА ОПОЗИЦИЯ СЕ ВРЪЩАМЕ МНОГО НАЗАД ВЪВ ВРЕМЕТО И ЗА ПОЧВА АНАРХИЯТА И БЕЗАКОНИЕТО

456

до Анонимен

преди 14 години

... "Първанов е държавен глава все пак."Точно това е проблемът, че българите си избраха такъв президент, сега си го чуват. Друг е въпросът, трябва ли финансовият министър да се оправдава като ученик пред Гоце и как да се държи в шоу програми.

455

...

преди 14 години

Гоце - ***!!!

454

Българин

преди 14 години

нищо ли няма да кажеш?!!

453

Българин

преди 14 години

Прав си,че Гоце е държавен глава,но знаеш какви глупости сътвори!!!То не бяше президентско вето,то не беше война между институциите!Аман!!!

452

Анонимен

преди 14 години

8 месеца слушаме плювни срещу предишното правителство от целия кабинет, а сега за някаква стенограма се разпищяха всичките. Ако Президентът е милионер или милиардер, няма що да се коментира по пресата, а се дава на прокурор. Но ако не е - с подсмихване и намеци, и хихикане не може. Първанов е държавен глава все пак.

451

Анонимен

преди 14 години

ГОЦЕ ТИ СИ ДОЛЕН ДОНОСНИК!

450

Анонимен

преди 14 години

СТИГА ПЛАКА, НЯМА САЙТ, НА КОЙТО ДА НЕ СИ ПИСАЛ. мНОГО СЕ РАДВАМ, ЧЕ ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТ ПО 4-5 ФИРМИ, ЩЕ ТРЯБВА ДА СИ ПЛАЩАТ ЗА ТОВА. мНОЖЕСТВОТО ФИРМИ СЕ ИЗПОЛСВАТ ЗА ИЗМАМИ, А НЕ ЗА ЧЕСНА РАБОТА.

449

Анонимен

преди 14 години

Националната асоциация на българския бизнес ще подготви протест на 15 март, ако не бъде премахнато последното указание на Агенцията по приходите, определящо как да се осигуряват собствениците на фирми, заяви, председателят на асоциацията Светлозар Николов. "Така се получава, че управителите на дружествата дори и да нямат сключен договор за управление и контрол, трябва да се осигуряват на най-високите осигурителни прагове, които са между 500 и 1 200 лева и в същото време трябва да се осигуряват, ако осъществят някаква допълнителна дейност, също на минималния праг - около 420 лева. Т. е., става една обща сума за около 1 200 лева. Това указание тотално ще съсипе малките и средни фирмички, които едва оцеляват в тази криза. Именно затова ние сме решили и изпратихме становище до Симеон Дянков, с което искаме незабавно мнение на това указание 24007 от 25 февруари. В противен случай подготвяме в момента организирането на протест на 15 март," обясни Николов, цитиран от БНР.

448

2345

преди 14 години

Дянков не е виновен. Той е параван на тъпия ББ

447

Анонимен

преди 14 години

На пръв поглед Гоце спечели одобрението на чугунените глави. Феновете му възбудено кудкудякат по медии и форуми "браво, президента разказА играта на Дянков"! Не ме интересуват и глупостите на платените "сирени" - говорят това за което им се плаща.Защо Гоце реагира така "несъразмерно" на едно шоу? След като проспа два разбойнически кабинета, защо сега иска оставката на фин.министър? Защо му трябваше подкрепата на двама от хрантутниците, за да се срещне с Дянков? Обяснението, че се грижи за д

446

анонимен

преди 14 години

Аз пък съм убеден, 4е октопода Първанов е милиардер. Много го е страх, горкия!

445

Анонимен

преди 14 години

След целия този цирк ме интересуват две неща: 1. Кой е Георги Първанов? 2. Е ли Симеон Дянков човекът, за който се представя?

444

чекист

преди 14 години

Стоят двама катаджии -единият стажантНа кръстовището джип между няколко коли охрана. Дават десен мигач и завиват на ляво. Старшия от катаджиите се прави че не вижза. Стажанта го пита . Защо ги пусна-Как защо, вътре е Бойко ,той си мига на дясно, но завива на ляво

443

Анонимен

преди 14 години

Заповядайте в България- страната на абсурдите!

442

4444

преди 14 години

И нека продадената Би Ти Ви да е за хората, а не за определени кръгове около Герберите или Бат Ви Бойко. Бяха подбрани показни кадри от уж протестиращи. Някакъв си сополанко не бил гласувал за президента, а другия - не го харесвал. Защо не дойдете в България да питате , а само в София.

441

Или го има или го ня

преди 14 години

Кво да ти отговарям! Акъл! Да е шамар да ти го удари човек, а то акъл! Как да ти го набия..... Или го има или го няма .... при тебе въобще не се е появявал......

440

прости хора пишат ту

преди 14 години

Колко прости хора пишат тук, а и в други форуми....Просто си заслужавате сегашните управници ББ ЦЦ ИК ВС...!!! Жалко, че няма да управляват дълго за да им се радвате по продължително......а и ние нормалните трябва да сърбаме последствията, а няма да ни е здравословно....

439

Малийййй ГАФ

преди 14 години

И пак не разбрахме : за какво трябва да свалим президента? - защото са го оклеветили ли? Ако за такава ГЛУПОСТ искат импийчмънт, не ми се мисли какво чака министър Д. за клеветата, квалифициран състав и от която могат да последват особено тежки за пострадалия (и за нацията) щети !!!