261

доктора

преди 14 години

Не чакайте Цветанов да ги хване-той не е заинтересован -дори напротив, Варна е друга земя и май Цецо е свързан с нейните пазители(охранители). Ако не се появят до 15 дни-присъдата им да не може да се обжалва-рано или късно ще щракнат в капана и ще има справедливост-и едва ли са в южна африка-в затвора е по-добре повярвайте.

260

същият

преди 14 години

Да ги заловят ! Да ги вкарат в затвора ! Да си платят за да им свалят режимите и направо в Общежитието в Казичане ! Там да попаднат в "перфектната корупционна схема" и да излизат и "работят" с преспиване навън ! Няма смисъл да се крият. В Казичане ще ги пуснат и условно предсрочно срещу...- всички се сетихте ! Само там където трябва се правят че не се сещат и отговарят : "Бягството на Малин Крумов от Варненския затвор е инцидентно !" "Няма корупция в затворите !". А истината е съвсем друга !!! Надеждата ни е в Прокуратурата, г-н Борисов и г-н Цветанов !!!

259

WOW

преди 14 години

Shte se pokriqt ami , kak nqma . Te 9 godini se razhojdaha kato pichove iz Varna , a daje s ediniq uchih vav Varna za visho obrazovanie , neznam dali go zavurshi momcheto , ama kato se setq che sum ql i pil s toq chovek , a toi e bil ubiec , mi nastruhvat vsichki kosmi i navsqkade . Az se chudq kak i koi mu razreshi da uchi sled kato se iziskvat mnogo dokumenti i dori svidetelstvo za sadimost za kandidatstvane v universitet.Estestveno che roditelite im shte gi pokriqt,kato ima lev ima svoboda .

258

Свинщина !

преди 14 години

Добре, че е Франция ! Вива ла Франс ! Сега остава и да хванат тези ***. Съдията който е подписал тези да се шляят срещу подписка да им бере гайлето сега и лично да ги издири. *** !

257

Бо

преди 14 години

По-добре да ги бяха осъдили във Франция - там нямаше да има мърдане, пък и в техните затвори не прощават!

256

Анонимен

преди 14 години

За съжаление остава ни да се надяваме само на франсетата. Оказа се, че няма сила, която да пребори най-могъщата ни мафия. И все пак, колкото и да има силни позиции, бащата на недосегаемия (засега) убиец дискредитира тези, които стоят зад гърба му и те би трябвало да се дистанцират от него. Няма незаменими хора. Разбирам го, иска да спаси сина си, обаче повече разбирам майката на Борилски и искрено й съчувствам. И аз съм на мнение, че е по-добре да отлежават присъдите си във френски затвор. Там по-добре ще ги хранят, но поне няма да се измъкнат предсрочно.

255

27г

преди 14 години

Съдът в България е разковничето на прословутия въпрос "Кога ще се оправим"! До сега само ГЕРБ разклати "НЕДОСЕГАЕМИТЕ"! Другите (БСП, ГЕРБ, ДПС...) се правят на замлатени вече 20 години, преходи, реформи....дрън, дрън! ЗАТВАРЯНЕ НА ВРАТИЧКИТЕ В ЗАКОНИТЕ И ВСИЧКИ СЪДИИ ДА СЕ УВОЛНЯТ, ЗАЩОТО ДАЖЕ И ДА НЕ СА КОРУМПИРАНИ СИ ТРАЯТ ЗА ТЕХНИТЕ КОЛЕГИ....

254

Стоянова

преди 14 години

И друго разгневи Франция:фактът,че са събрани абсолютно достатъчно доказателства/ДНК от двамата под ноктите на жертвата/.От това по-твърдо и убедително доказателство няма.Френската полиция ни го предава,почти въпрос на формалност е да бъдат осъдени.Какво казваме чрез тези оправадателни присъди:вашата полиция е некадърна!Как ще го оставят така?

253

Отвратена

преди 14 години

"Досега двамата бяха под гаранция, но съдът промени мярката им в задържане под стража."Какви са тези глупости! Десет години малко ли са им били на тези убийци на свобода та не ги вкараха директно след делото зад решетките. Срам и позор за българската съдебна система. УЖАС. В каква държава живеем само

252

Анонимен

преди 14 години

6te izbiagat sas tezi mazni dupentsa tezi zagoreli *** v zatvora 6te gi klatiat kato lut kru6a znaiat kakvo gi 4aka debelia sas parafina sas vlizaneto sa liubovnitsi na niakoi i tova nee lesno sas pova dupe tesno

251

rg

преди 14 години

Няма толкова нагли *** като повечето българските съдии.Не знам дали са корумпирани, некадърни или и двете ,но само се поставете на тяхно място и пред вас стои примерно някой престъпник с 15 висящи дела ,не е работил никога през живота си и кара кола за 100 000 евро . Само за тези причини е длъжен съдията ако има съвест и чест да намери начин да го вкара в затвора и *** да спре да тормози обществото ,а не да търси начин да го оправдае всъщност както и става обикновено.

250

Анонимен

преди 14 години

Е, ти в случая изкара и френските полицаи некадърници. И там ли не знаят как да събират доказателства! Напротив, нашият съд не признава дори безупречно събрани доказателства. Редовно съдът отваря много работа на полицията, пускайки опасни заподозрени под гаранция, след което свидетелите млъкват от страх. След което няма процес. Тук е ясно защо по този начин се развива процесът досега - деца на колега на подсъдимите, връзки, и т.н. Хайде да не играем адвокатски номера.

249

до адвокат

преди 14 години

"Аз не защитавам убийците, искам само да е ясно, че за да се стига до оправдаване, то това значи, че МВР не си е свършило работата добре. А не съда."Айде бе !Бах аз това МВР! Ц-ц-ц ейййй, само некадърници работят там, ей ! Само дето на нашенския съд, дето все МВР му е виновно, в случая май и Френската полиция нещо му е крива, а ? Щото МВР няма ама НИКАКВО отношение, към случая, който е разкрит от френската полиция. Е кой трябва да разледва, че да има угодия на нашите съдии - ФБР, ЦРУ ???

248

добрев

преди 14 години

що не вземат нашите управници мерки. на две инстанции ги оправдават, а третата намира грешки в първите две. нали данакоплатеца плаща на тия съдии, а те си развяват атрибутите.да осъдят тия които за "згрешили " поради причини за които всеки се сеща да платят разходите по делата. но това е ***

247

петров

преди 14 години

..... плюс "само" дрехите на убийците с ДНК и кръв от Борилски намерени в апартамента на Борилски в Париж, плюс САМО ДНК от убиеца под ноктите на Борилски, плюс САМО GSM на Борилски открит в убиците му, плюс САМО разпечатка от използвания GSM на Борилски от убийците му, плюс САМО кредтитната карта на Борилски намерена в България в единия от убийците .... На невменяем ли се правиш, или ти идва отвътре !

246

Анонимен

преди 14 години

Нали затова ги пуснаха срещу 2000 лв за да избягат

245

адвокат

преди 14 години

до 249. Не са били осигурени, защото присъствието им във въззивно дело не е задължително. а съда не е можел да разпореди да се "пазят" по адресите, защото не би могъл да оповести решението си за осъждането отнапред, а само и първо- с прочитането му в залата. Пак казвам, ровете кой им взе първо тази марка, а не защо сега са духнали.

244

адвокат

преди 14 години

А за справка - САЩ и процеса О'Джей Симпсън, където последния бе оправдан с ДНК на жертвите по ръцете си. Имате ли коментар? Аз не защитавам убийците, искам само да е ясно, че за да се стига до оправдаване, то това значи, че МВР не си е свършило работата добре. А не съда.

243

адвокат

преди 14 години

Много е просто. Съдът е слуга на закона. Помислете обаче кой пише законите. Там е проблема. Законите в НС се правят на коляно и на парче от некомпетентни хора. Съдът само прилага. Острието ви не е насочено в правилна посока. Но няма свободна журналистика, която да посочи проблема, затова и хората тънат в мъгла. Съдът е лесно средство за оправдание за нескопосната изпълнителна власт, с случая МВР, която не може да събира док-ва и то годни за съдебен процес. Само искам да помислите по това.

242

До Адвокат

преди 14 години

Наистина ,дебрите и лабиринтите на българското право не са за обикновенният човек.Има много условности,тълкувания ,препращания от параграф на параграф.Един много добър адвокат без морал може с лекота да изкара явният престъпник на свобода.