108

Шоп

преди 14 години

:))))) Каква работа ще вършат Стефан Солаков и Велизар Енчев , ще шпионират в полза на руснаците?Офца...

107

Анонимен

преди 14 години

А Надежда Михайлова иска ли

106

a pig

преди 14 години

Gn Mladenov dori ne e slujil v armiyata!!! nay veroyatno e obraten! sram narode , sram!! male kakvi ni upravlyavat! toy i za durvo ne stava!

105

ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;)

преди 14 години

Така е!.. Както се казва,изгониха питомното,сега да тьрсят дивото - (М.Кунева >>> Р. Желева) .... *** народ - слаба дьржава!... НАРОДА ГО Е КАЗАЛ (някога)

104

мария

преди 14 години

Този министър Н.Младенов не става за полски пъдар,а камо ли за комисар.В министерството всички се чудим как е взел диплома.Нищо не разбира.Става само за зам.министър- председател и пощенски разносвач.

103

Даниела

преди 14 години

Има по улегнали хора ,занимавали се дипломация .Нека всичко да върви поетапно. И Младенов не е за там .Бойко Борисов нека не гледа кой е от Герб,а кой ще върши работа .Стефан Солаков ,Велизар Енчев имаме и други много способни хора ,на които не им е била давана възможността да се изявят.Ника прати някой който ще върши работа.

102

Анонимен

преди 14 години

Бойкоооооо, никой не ти е виновен за тъпата мутреса Желева! Ти я номинира, не я номинира нито БСП нито НДСВ! Ти, Бойко, донесе срама на България, а не онецзи, дето не ти харесват кукличката! Да беше номинирал някоя читава личност, а не тая бургаска гъска... ама какво да се прави,2 като си ги събрал от некадърни по-некадърни *** и безхаберници! Срам е за България че има ГЕРБ и Бойко, та вършат простотии! Тия сегашни управляващи са толкова противни с гьонсуратлъка си !!!

101

Митко

преди 14 години

Забелязвате ли как Бойко Б. не може да намери чисти и съвестни хора да прати за еврокомисар.Сега министера на отбраната ще изпрати но и той е още по марсен от Желева.До преди месец си вечеряше и работи с руската мафиа Само английзки език му верви.

100

Гонзо

преди 14 години

Сменя на баба ти фрачилото

99

Бибиян

преди 14 години

Не е племенник на Петър Младенов.Май че е син на Соня Младенова - много червена депутатка от Великото народно събрание.

98

фют

преди 14 години

ПРЕДАТЕЛ = ПървановаПРОВАЛ = ЖелеваНАГАЖДАЧ = МладеновТЪПАН... = Гербер

97

Анонимен

преди 14 години

Това е по-приемлива кандидатура. Момчето е с образование по международни отношения и има много контакки с чужди дипломати. Школовка повечко има.

96

Българан

преди 14 години

Въпрос!Вярно ли е че Николай Младенов е племеник на Петър Младенов?

95

uha

преди 14 години

може да си взвеме и розовото БМВ,за което пропищя ефира

94

uha

преди 14 години

почна с умилкане около хубавото Наде,после се метна на друг стол...какво ли още ще видят очите ни за този ...

93

ДО 91

преди 14 години

Е КАК СТАВА ?КАТО СИ СИН НА ПАРТИЕН ДРУГАР - СТАВА!

92

minuva4

преди 14 години

Пичове...тъй като и "там" е порнография, предлагам Азис да я замести !И без това никой няма вече уважение към България и нас - българите...и то все заради *** от няколкото предишни правителства и милиционерите от сегашното!

91

кей джи би

преди 14 години

Прочетете му сивито на младежа! Първа длъжност след завършване на образованието - програмен директор на фондация "Отворено общество". Как става тоя номер?

90

?dx

преди 14 години

прастатияяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя

89

папарак

преди 14 години

Да изпратят Малкия Маргин за еврокомисар. И той е човек на ББ!