26

Анонимен

преди 54 минути

Тези пари трябваше да бъдат изплатени за възстановяване от пандемията ковид,а сега тези ни поставят разни условия за да ни ги изплатят,а тези събрани пари,дали ги имат в наличност за всичките членки на ЕС,или по голямата част е вече дадена на Украйна,държава не членуваща в ЕС,каквото каже шефа от другия континент си длъжен да го изпълняваш нищо че си съсипваш икономиката

25

ВЪЗРОЖЕНИЕ

преди 2 часа

ВЪЗРОЖДЕНИЕ Е РУСКА ПАРТИЯ, КОЯТО СЪБОТИРА РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!

24

Смех...

преди 2 часа

Като дойдат Пеевски и Боко, ще ви влезе надълбоко, руски мекерета....ХАХАХА

23

Анонимен

преди 2 часа

Кокорчо да върне, също да върне и парите на хората от грабежа последните 3 години!

22

Анонимен

преди 3 часа

Всички от служебното правителство на Главчо са за пандиза.

21

Анонимен

преди 4 часа

От Хасан Василев насам тръгна на некадърни и неадекватни министри на финансите! А служителите там са закрепостели селяни, от които нищо не става! Не случайно са се вкопчили в службата за по 2-3 хил. заплата и не изпускат кокала, щото никъде няма да ги вземат в частния сектор!!!

20

Анонимен

преди 4 часа

Това е втората неадекватна министърка на финансите след предишната в служебния кабинет! Тези тетки са тотално неадекватни и директно се назначават от тикви и прсета

19

Анонимен

преди 4 часа

Ще връщате, щото в МФ има много корумпирани чиновници, които си вдигат заплатите заобикаляйки закона! Такива са Стефан Белчев и Николай Игнатов, на които им изписахте веждите след извършените закононарушения

18

Анонимен

преди 4 часа

В 50-толевки ли ще ги връщаме, няма проблем, тях поне си ги печатаме.

17

Анонимен

преди 4 часа

Тия пари от Европа е трябвало да ги дадат на хората за обезщетение и не могат да ги откраднат за това ги връщат

16

Fifi

преди 4 часа

И защо ние, простите хора да връщаме, като не сме видяли и стотинка от тях. Да ги връщат тея, дето ги окрадоха плюс крадливата администрация по общини и райони и кметства

15

Сега

преди 4 часа

След нощният цирк едни господа от които ми се" повдига" с цялото си безочие подхванаха една песен където България била земен рай . И това ако е раят в който живеем какъв ли ще е адът в който искат да ни сложат?

14

Анонимен

преди 5 часа

Впрочем, може да ни пратят мигранти като за начало на стартъпите. Тъй че, няма ЕС, няма проблем. Има ЕС, само проблем.

13

Анонимен

преди 5 часа

Навремето им обещаха дойче марки, и те си спретнаха купон на 10,11,1989. Сега са им обещали пари, ако ни натикат в еврозоната. Връщате парите и ще спите спокойно, и ще ги гледате онези отсртани, как се упражнават в стартъпи и иновации. Не тук.

12

Народееее

преди 5 часа

едни батки доста добре се възстановиха с тези пари, вие си плащайте после

11

аз

преди 5 часа

Чудесна новина, особено за риска от влизане в еврозоната...

10

Даскалица

преди 5 часа

Колко нагло, едно се облагодетелстват с пари, буквално присвояват, а всички ние дружно с данъците си за пореден път ще плащаме. Край няма наглостта на изпечените мошеници! Най-жалко е, че не им пука. Тази държава за нищо не става и няма спасение! Отчайващо е!

9

Анонимен

преди 5 часа

Вместо да получаваме пари от ЕС ще им даваме. Но пък за сметка на това, те ще ни изпращат мигранти.

8

Анонимен

преди 5 часа

И каква е файдата България да бъде в ЕС? Държавата дава повече пари на ЕС от колкото да получава? Не ни пускат в Шенген.. задължават ни да си унищожаваме енергетика, селско стопанство, да изпращаме помощи на Украйна... То само негативи търпим от това членство в ЕС.

7

Анонимен

преди 5 часа

Направо да излизаме от този фалшив съюз, в който ни имат за второсортни аборигени. Стига унижения и навеждания. И без това скоро ще се разпаднат под натиска на индианците.