53

Анонимен

преди 2 часа

Главчо - чофката кълве децата по училищата. Единствени спасители на народа български са децата. Те са много по-умни от техните родители, и баби и дядовци кълвани от комунистически чофки..... затова като станат на 18 години да направят партия "Детска градина България" за да има в бъдеще народ некълван от комунистически чофки!

52

Анонимен

преди 2 часа

Оставка от Сметната палата!!

51

Анонимен

преди 2 часа

Ние ще гласуваме за МЕЧ.

50

Анонимен

преди 3 часа

Продължават усилията за манипулиране на вота на хората чрез показване и коментиране на социологическите проучвания. Трябва да е забранено от закона освен че е абсолютно неморално.

49

Анонимен

преди 3 часа

"лавчев, арестувай Борисов и Пеевски този уикенд, иначе до месец ще гори държавата" - Абе недей така ... човекът семейство има ...

48

Анонимен

преди 3 часа

Не знам ... илноме съмнява Пеевски да си шири ... бея из Турция, ама ще видим.

47

Анонимен

преди 3 часа

Главчев, арестувай Борисов и Пеевски този уикенд, иначе до месец ще гори държавата. Тези двамата ще запалят гражданска война от страх от възмездие.

46

Анонимен

преди 3 часа

Няма изкривен вот, а само платен!

45

Анонимен

преди 3 часа

Каква воля бе Главчев? Нашата воля е натикана в 9та глуха. За това НС отхвърли референдумите. На 70% процента волята е, че не искаме тези политици. Те обаче още се натискат. На тези избори ще станем 80%

44

Анонимен

преди 3 часа

Когато имаш само ЧукЧуРук в главата и държиш самоЧук в ръка, смяташ че може да решиш всеки проблем чрез гвoздей.

43

Анонимен

преди 3 часа

41, НАПРОТИВ ЕВТИН МАНИПУЛАТОРЕ, НЕНОРМАЛНИТЕ НЕ ГЛАСУВАТ, ХОРАТА С МОЗЪК И СЪВЕСТ ГЛАСУВАТ.

42

Анонимен

преди 3 часа

Аз съм катyнар. Правя подкoви за кoнете и ги подкoвавам. Коне вече няма и сега подковaвам автомобили - хвърлям гвoздеи по улиците. Гумите се пукaт и имам работа - подкoвавам леките коли, оправям гуми. Та затова направихме си катyнарска партия за да имаме повече клиенти за оправяне на гуми. Ако искате да не ви се пукaт гумите по улиците като карате коли, гласувайте за нас и ние катyнарите ще престанем да хвърляме гвoздеи по пътищата на селата, градовете, магистралите!

41

Анонимен

преди 3 часа

Нормален човек не ходи да гласува! Само платен и зависим!

40

до 35

преди 3 часа

и като не гласуваш значи искаш нещата да са така както са си? С негласуване помагаме на Борисов иШиши1 Ама ти да не си от техните накаран да ни внушаваш, че няма смисъл да се гласува? От тези си, но никого няма да заблудиш, гласувайте за да променим БЪЛГАРИЯ УМНИ ХОРА!

39

Анонимен

преди 3 часа

Според мен Бойко , внедри Пеевски в ДПС ,за да я разпадне! Не Пеевски е шефа, а Бойко! Бойко коли и беси! Слушах по едно предаване , за това каква е схемата и тя е страшна! Няма да се спасим! Мафията си има държава и тя се нарича България!

38

Специалист по пр

преди 3 часа

До Анонимен> устройство за гласуване му сипва бобена чорбаПо-добре зелева чорба, по евтино ще излезе

37

Анонимен

преди 3 часа

Българските Българи които не гласуват са 85% ! Зависимите Роми, Турци и Помажи гласуват, а те са към 1,4 милиона! От Българите ще гласуват не повче от 500-600 хиляди! Сметнете ще се похарчат по 100 лв. на човек!Партиите ще похарчат над 200 милиона за платен вот! Това са две зетски болници! И още 100 милиона лева, които регулярно се дават, това са още 5 детски градини! Сметнвте го по 7 ! Колко губим заради тези мизерни и гладни политици?

36

Анонимен

преди 3 часа

О БОЖЕ, БОЖЕ! Кой ли вече ти вярва на приказките? Правиш това което ти нареди първо пеевски и после боку, това го знае всяко дете!

35

Анонимен

преди 3 часа

Ще гласуват Българските Роми, които са около 600 хиляди и Български Турци и Помаци, които са 800 хиляди и около 500 хиляди зависими и заблудени Бългаски Българи! Аз не съм Турцчин, Ром, *** и не съм заблуден! Народа се събужда и над 85% от Българите няма да гласуват! С това се гордея! Българина никога не е бил по-обединен! Българите са обединени както никога и това го направиха политиците! Останалите до 15% Българи, които ще гласуват са разединени, което не е проблем!

34

Анонимен

преди 4 часа

Трябва да се направят електронни изборни устройсва, които отчитат всички звуци на пpъднята. Отиваш на избори! Пръдвaш в устройството и то отчита кой от тоновете е най - силен - високият тон, средният тон, ниският тон. Всяка една от партиите е записана по височина на тоновете. Понеже населението не знае за кого да гласува, а дупeто му знае, всичко ще бъде наред! Тоя избирател, който не може да пpъдне, устройство за гласуване му сипва бобена чорба и когато е готов с пpъднята да гласува пак!