269

Анонимен

преди 3 минути

Зелката разчиташе на това, че бай дрън е изкукал. За сметка на това, приближените до него са разумни. Всички знаят, че сериозното заиграване с Русия води до ядрена трета световна война. На САЩ им трябват не...нормалници като наркомана, които да съсипват народа и държавите си безотговорно в техен интерес. Че кой ги подкокороса укрите да дърпат мечката за опашката?Сега нека си *** лютите рани. Прав е тръмп-укрия е приключила и 100 г. няма да може да се възстанови. А тепърва им предстои още бой

268

До Gerge

преди 27 минути

Герге ли си, гарга ли си нз къф си ама си изпуснал уроците по исторя. Точно заради съветските ракети гнУСА глекна и подписа споразумение никога да не напада Куба както и да изтегли своите от Турки. От какво друго да ги е страх янките, в Куба няма Руски войски, но ракетките гарантират мира на населението, нека си имат едно на ум ;)

267

Др Зорге

преди 29 минути

Така, в заключние какви са изводите от СВО в Украйна? "Да би мирно седяло, не би чудо видяло!" нали приятели? Дори децата го знаят, но Зеленчу Пикачу нали не е ходил на училище ко да го прайш, и неговата не е лесна хехе

266

Gerge Bush Jr.

преди 31 минути

До Дон Фидел - Точно таваришч Фидел изкара СеСеСеРейските ракети от Куба, за да избегне удари по територията, разбирайки че Хрушчов го е прецакал.

265

US

преди 33 минути

Как да разреши!? Нали Зеленски ще изпосъбаря де що има из Мацква и Свети Сталинград, знаейки на какво е способна СеСеСеРейската противовъздушна абароны воуружена с автоматичен пистолет Хуго "Калашникофф". И все пак, западните оръжия за Украйна са готови и въоръжаването ще продължава. Това е палажениэто тавагишчи, червени пенционерий.

264

Дон Фидел

преди 34 минути

Нали се сещате, че Руски ракети тук в Куба все още има и могат да ударят всеки град в гнУСА (с изключение на Сиатъл) за 5-10 минутки? Бай Дрън го знае и си кюта, нали е миротворец? :)))

263

Анонимен

преди 46 минути

Тавариш сбъркал си, клането е заради пу тЯ. Ама няма лошо, пействайте си опорките на всяка статия.

262

Анонимен

преди 52 минути

Зеленски го чака еб.. ня в Киев. ЕС и УСА ще продължават да подкрепят това клане, подхвърляйки хлябове на гладиаторите.Позор за търговците на смърт *** трите континента!

261

Дзивко

преди 56 минути

Русия и Иран чрез хутите леко им намекнаха колко са безпомощни, като хутите пратиха оная хиперзвукова ракета дето мина над няколко американски кораба и пвото на Израел без да я усетят даже

260

Анонимен

преди 1 час

Ще разреши,ама мечката може да метне *** на Тор по главата на капитан Америка!

259

Е Байдъне ....

преди 1 час

И Аз съм те мислел за мъж ! Ама това е женско държане ! Виждам че предварително сте решили да изтощите малко Путин да го поозорите но във никакъв случай не сте били честни със украйнците вие сте със тях но само до някъде - скоро до 1 година тях няма да ги има !

258

БГ, Н,

преди 1 час

Страхливи, Американци, РОССИЯ, ,,Специалната,Военна ,Опетация. ва, мачка, до, край, Зеленско, се, подведи, по, акула,ви, и, унищожи, украинска, територия, която, е, РУСКА, в,тази, безсмислена, война, РОССИЯ, ще, победи ,

257

Анонимен

преди 1 час

Надявам се, украинците да не чуват и с двете уши. Путин блъфира. Не го щадете!

256

Анонимен

преди 1 час

Да даде, ако не иска от щатите да остане мокро петно

255

Анонимен

преди 1 час

Дядката напълни памперса

254

ХА ХА ХА

преди 2 часа

Няма двоен стандарт: щом може с корейски и ирански по Украйна - ще може и с американския по Путин

253

Истината е, че

преди 2 часа

Щатите се превъуражават с нови поколения технологии. Старите трябва да се използват някъде, например в ... Рассия

252

Смях

преди 2 часа

Руснаците го посъветвали да не дава . :)

251

Анонимен

преди 2 часа

А как е Пан Зеленски? Тихо плаче в транспортният самолет на път за Киев? Щях да кажа на път за Родината, ама Зеленски е евреин и Украйна не му е родина.

250

Смел натювец

преди 2 часа

Искахме да дадем, ама немахме желание!