24

Zks

преди 3 часа

Общината какво се оплква ами не провери, за какво е тази цялата местна администрация

23

Анонимен

преди 4 часа

Време е и на тази цивилизация да се самозатрие.

22

Анонимен

преди 5 часа

На всички млади трябва овреме да им се разясни в каква държава живеем, да не ги е яд после като над които пропуснахме да емигрираме като млади.

21

Анонимен

преди 5 часа

кал

20

Анонимен

преди 6 часа

сиришници спрете да се изхождате в реката

19

Анонимен

преди 6 часа

Ще има комисия която ще провери случая. Спокойно. До тогава реката ще е бистра и..... Няма нищо. Идват избори бе брато!!!!!!

18

Анонимен

преди 6 часа

Заради това, когато дойдат тези от кабинетите в София преди изборите не ги прегръщай и не им прави софри, а гледай лошо и изисквай да си вършат работата. Викай телевизията да снима какво обещават и след една година репортаж какво са свършили след като са обещали. Нека тези дето вземат по 100 лв. за да гласуват за определена партия, видят какво са сътворили за техния район и за тях в часност, участвайки в платения вот.

17

Анонимен

преди 6 часа

Само Струма ли цяла бг отиде

16

Чекмеджан от Банкя

преди 6 часа

Добре де, нали си от нашите вече? Ние управляваме с Делян , а ти ще си траеш, защото съм обещал на един човек, който ми пълни чекмеджето.

15

Наско

преди 6 часа

80% от хората в коментарите намират тровенето на реки (канали,язовири,морета) за нещо нормално (плащали си за това) , ето тук вече няма държава която да разрешава на някой ми.зер.ни.ци да тровят нашите,вашите и тяхните деца.В Нидерландия затварят цели фабрики докато теча не оправи , а глобите са огромни .

14

115

преди 6 часа

Стабилен си!Държава има, ам а интересите на партиите, и доближени до властта фирми са по силни!А съдебната власт е като МИРАЖ В БЪЛГАРИЯ!

13

лена

преди 7 часа

киро и денков предизборно ше отидат да погледнат и да кажат какво трябва да се направи . дано не си забравят ботушите :)

12

Анонимен

преди 7 часа

Кой бе, владиморов

11

Тони

преди 7 часа

Владимиров, чак сега ли прогледна?! А къде беше досега??? Как не ти е неудобно да се правиш на "загрижен"!! Безсрамник!

10

Анонимен

преди 7 часа

те тровят бългаското черноморение от години или още наричано чернолайнноморие - тръбите са директни, той са закахърил

9

Защо лъжеш бе?

преди 7 часа

До 4. Анонимен. През комунизма какво тровене на реките имаше. . . . Първо комунизъм не е имало никога, а се наричаше социализъм! Разликата между тези две думи за теб е все още гатанка. Всичко от което досега черпиш язовири, електроснабдяване, водна мрежа и даже напоителна имаше, но такива като теб е унищожиха, пътища, които досега не бяха поддържани и сега са като антиките от римско време и .н.н. Какво ново е построено за тези 33 г. демокрация? Нито язовир, нито пътища а за закритите болници и

8

Анонимен

преди 7 часа

сефте, но институциите за да вземат мерки, трябва виновника да изсипва отровата пред тях, иначе отчитат че няма престъпление

7

Анонимен

преди 7 часа

стига бре - не разбрахте ли че сте зоопарк на америка и си правеят с вас каквото искат и винаги ви казват че е виновен путин- като ви сурнат на фронта пак той ще е виновния

6

ХАХА

преди 7 часа

Що така бе Миме!Нали твоите хора управляват!Оправяй се!

5

Анонимен

преди 7 часа

Принципно е прав кмета, държава няма..