200

Гледна точка

преди 3 минути

До ИК. Ама много са ми смешни тези, които ръчкат хората да гласували. И какво като гласуват 60 процента, а не 30, ако съотношението между партиите е същото като при 30 процента? Влизат същите партии, със същия брой депутати и със същите взаимоотношения.

199

Дядо Соци

преди 13 минути

Всички за Борисов и до свършва тази политическа мъка.

198

ИК

преди 18 минути

На Тези, които не гласуват, субсдиите за гласовете им се рапределят между първите! От Тези, които не подкрепят никого партиите не получават субсидии.

197

История даге

преди 29 минути

Тия дето си правят труда и отиват да гласуват с "неподкрепям никого" и се правят на бунтари нале, реално гласуват за всички , дори за Величие, Възраждане или Пеевски . Според изборния закон гласовете им се разпределят между всички партии.

196

Ганьо Цончев

преди 2 часа

Костя Копейкин и руската му партия VъZраждане ще влязат ли?

195

Анонимен

преди 3 часа

Преди 3дни битиуиту беше направило негово си проучване и показаха други резултати, само с 5 партии!

194

Истински Седесар

преди 3 часа

Бойко заедно с Атанасов, Петков, и или с Доган, или с Пеевски, ще могат да направят стабилно правителство и да измъкнат държавата от комунистическо-радевисткото блато!

193

Анонимен

преди 3 часа

Български Социалисти на Пеевски много им дават.

192

Анонимен

преди 3 часа

И да не забравите: в 7:00 пред урните,защото лъжливите и крадливите още им се управлява. Знаете ли колко пари има за крадене още?

191

анонимен

преди 4 часа

И като е втора путинската партия Възраждане, какво?! ГЕРБ е винаги първа и още е в изолация! С Копейкин, България няма шанс, но това трябва да го разберат дебелите кратуни, които гласуват за него! И снощи се видя, как възрожденците провалиха поредното плащане по Плана за възстановяване!

190

Анонимен

преди 4 часа

Ooo

189

Анонимен

преди 4 часа

Възраждане оставиха в прахта джeндъpите и идват за ГРОБ.

188

Анонимен

преди 4 часа

Седем влизат в затвора преди изборите - Борисов, Пеевски, Цацаров, Гергов, Сарафов, Трифонов и Тончев. Граждански арест за убийците на България

187

Анонимен

преди 4 часа

Американофилите ще висят по фюзелажите май

186

Обективен

преди 4 часа

В Уикипедия пише следното - ДАНСwithme е хаштаг посветен на протестите срещу правителството на Орешарски СРЕЩУ НАЗНАЧАВАНЕТО НА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ за шеф на ДАНС. Протестите продължават повече от година !!!!!!!!!!! И този крадлив човек отново превзе съд,прокуратура и цялата държава !!!! Гласувайте за него и ще продължите да живеете в КО4ИHАТА , в която превърна България.

185

Анонимен

преди 4 часа

Антибългарската и путинска партия възраждане да си ходи в сибир. путин ги покани да имигрират при него. не му достигат войници за войната.

184

Анонимен

преди 4 часа

За ИТН никой не гласува, но председателката на ЦИК е техен чоевк и винаги в последния момент им дава 1-2 процента за да прескочат бариерата.

183

Анонимен

преди 4 часа

Величие с тва джудже няма как да влязат наистина. Чудя са за ИТН кой гласува?! Тия на нищо не приличат, за нищо не се борят, тотал щета

182

Анонимен

преди 4 часа

Има,ли навалица пред руското посолство.

181

Анонимен

преди 5 часа

Гласувайте за герп, бачкайте за 1900 лв, пускайте чалгата на макс и няма да му мислите. Бойко ще ви такова с 200 до живот и ще питате за още, омашляци.