25

Коментар

преди 7 часа

Тоя голям философ. Оставете северно македонците сами да решават какво да се случва с държавата им. В крайна сметка ако не изпълняват договорите си няма да влязат в ЕС. Жалкото е че ще отидат в друга орбита, но кой ще иска тази държава в съюза, като знае че на нея не може да се разчита!? Може би така е по-добре.

24

Мара Бунева

преди 9 часа

Сведенията на Копейкин са от първа ръка, затова му вярваме. Все пак главният режисьор на македонистките трагикомедии и мелодрама е в Кремъл. От Белград са продуцентите и сценаристите ...

23

Анонимен

преди 10 часа

Копейкин за първи път да съм съгласен с теб. Само дето това което се случи е благодарение на руските ти господари, само Русия има интерес от разединени Балкани.

22

БРАТУЖКИМ

преди 11 часа

РОССИ ЩЕ ПОБЕДИ ЧОВЕЧЕСТВОТО И ЗЕМНОТО КЪЛБО ЩЕ ВОНИ НА РУСКО АКО...ВСЕ ТАКАААА ДОО КРАЯ НА МОСКВААА

21

БРАТУЖКИМ

преди 11 часа

ОТ БЕЛГРАД ДО КИТАЙ Е БИЛО БЪЛГАРСКО ПРЕДИ РОССИ ДА ИЗКЛЬОПА СТО И ПЕТДЕСЕТ МИЛИОНА И ДА НИ ОСТАВИ НИЩОТО ПЪЛНО С ЕКСКРЕМЕНТИ НА РОССИ КОИТО *** ЧЕ СА БЪЛГАРИ

20

БРАТУЖКИМ

преди 11 часа

КОСТАДИН МУТРАФОНОВ Е НАПИСАЛ ПИСМО НА КРЕМЪЛСКИЯ СИ ГОСПОДАР ДА ДОЙДЕ В СОФИЯ С ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ ЛИЧНО ЩЯЛ ДА ГИ ПОСРЕЩНЕ И ДА ГИ РАЗЦЕЛУВА НАВСЯКЪДЕ...

19

Анонимен

преди 14 часа

Тоя па... хем иска България да излезе от ЕС, хем хули РСМ. Всичкото му е такова - да се показва, да има лична изгода

18

Възраждане

преди 14 часа

ЕС и НАТО вън от България! Национален референдум за присъединяване на България към Руската Федерация!

17

Би 58

преди 14 часа

Коце проумей, че си вреден!

16

Анонимен

преди 14 часа

Костадинов кога ще има референдум,дали трябва да сме членове на ЕС и НАТО? Кога ще има референдум за приемането на Еврото в България?

15

Анонимен

преди 14 часа

Интересно е че тези които са на власт в Македония са про-Руски ориентирани и ако може ще излезнат и от НАТО! Те изпълняват заповеди на Путин! Видимо Радев, Възраждане, БСП, ГЕРБ и ИТН им помагат! И крайния резултат ще бъде, че в Македония ще има дестабилизация и нови избори! Но омразата към Българските мизерни политици в Македония ще е обща, не само от тези които са про-Европейски ориентирани! Интересно е че 85% от Българите също мразят мизерните политици!

14

Анонимен

преди 14 часа

"Македония е била част от България и трябва отново да бъде.Трябва ни за да увеличим територията на страната си." - ние сега имаме по 3 апартамента на глава от населението, а българите имигрират и ни заменят араби. За какво ни е С.Македония, да я подарим и нея на арабите ли? Направи 6 деца, па тогава агитирай за разширяване.

13

Анонимен

преди 14 часа

До 12Македония е била част от България и трябва отново да бъде.Трябва ни за да увеличим територията на страната си.

12

Анонимен

преди 14 часа

Не мога да разбера Костадинов! Той за ЕС и НАТО ли е или е срещу? Защото имам впечатления, че е срещу ЕС и НАТО! Според него те са лошия запад! Според това и логиката му , Македония е в правилната посока! Т. е с действията помага на Македонците да не се повлияват от лошия запад!

11

До 10

преди 14 часа

А за какво ни е?

10

До 1

преди 14 часа

Тролей,ако напиша ти на какво приличаш ще ме изтрият

9

Анонимен

преди 14 часа

За да може да анексираме Македония ни трябва армия, но армия нямаме.

8

Анонимен

преди 15 часа

Скрий се в копейййкин! Не се изказвай за неща, които не разбираш!

7

Враца баце

преди 15 часа

Ако ДПС на Пеевски не купуваше толко яко гласове из махалите, тези щяха да са твърдо втори и щат-нещат всички трябва да се съобразяват с тях!

6

път пред Костя

преди 15 часа

Пред Костя има един път - с гoл *** напред към маЦква.