21

Анонимен

преди 11 часа

Уважение за Кирил Петков и неговия екип! Толкова голям успех българската дипломация не помни от много време.

20

Анонимен

преди 12 часа

предател, истински предател, не се занимвай с българите от Македония.

19

Болят го китките

преди 13 часа

Кирчо още го болят китките от тогава, французите му извиха яко ръцете и ги накараха да клекнат и да подпишат.

18

Наглец

преди 13 часа

Ако ГЕРБ не гласуват за нас , ние да управляваме, щели сме да изгубим милиарди? То бива да си ***, амо тоя наглец бие всички граници! С ортодоксалния комунист Рашков-Дамаджаната и неговият Пудел , ще бориме корупцията? Киреее, радвайте се да хванете поне половината от гласовете на ГЕРБ , и то плюс Алла-балата ви с Радев ! Ясно е , че още сънуват, ДС отново да ги назначат за ..."десни"!

17

Анонимен

преди 13 часа

Глупости! Френското предложение беше предателство на българските интереси. Ти доприпка в Скопие още през първата си седмица като премиер! Ти си срам за България!

16

Анонимен

преди 13 часа

Не мога да повярвам, че години наред цялата държава се занимава с човек, който може да няма 8 клас и е тотално неграмотен, ако не и медицински болен. Но след Бойко Борисов вече всичко е възможно

15

Анонимен

преди 13 часа

петков както винаги не говори истината, меко казано, веднага след като свалихме ветото, макрон го редактира и изключи искането за историята и езика, а лайен лично отиде в Скопие да ги увери че в спора с България са на тяхна страна, сега критикуват Македония заради Гърция, не заради нас

14

Анонимен

преди 14 часа

Самото споразумение е предателство от прости хора, много им се наведохме. Трябваше като Гърция!

13

Анонимен

преди 14 часа

То голяма работа тоз Европейски съюз , берачи на зеленчуци и икономи :)

12

Умно-красив

преди 14 часа

А френското предложение и изпълнение от Лена,добро ли беше?Лесно ли се изпълни?

11

Възраждане

преди 14 часа

ЕС и НАТО вън от България! Национален референдум за присъединяване на България към Руската Федерация!

10

?!?

преди 14 часа

Помним , Петков, помним как мълча за френското предложение ти и цялото ви правителството от страх да вземете решението по този въпрос. И помним когато Борисов каза, че подкрепя предложението на Макрон и ви падна камък от плещите. Веднага съзряхте възможен виновник , ако нещо се провали. Помним, Петков, помним какви миШоци сте!

9

Зозо

преди 14 часа

Кирчо да не е пил вода от пералнята? Напълно неадекватен. В новия парламент 15 депутата макс. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) ППДБ умре.

8

Грозната истина

преди 14 часа

Истината е че, колкото и да ми е неприятен Кирчо, в случая е прав. И е редно всички които казваха, че френското предложение е предателство към България, сега да се извинят. ИТН, Каракачанов и Вързаждане ореваха ефира да си правят реклама че са против, сега като се оказа, че вече РСМ има проблем не само с България, а с целия ЕС и нашата позиция, вече е позиция на ЕС, да вземат да се извинят

7

Анонимен

преди 14 часа

Не се заблуждавайте. Никой няма да я приеме в БРИКС. Нито е голямо, нито богато.

6

дядо Стефчо

преди 14 часа

много оплешивял ...

5

Анонимен

преди 14 часа

а може макетата от омраза да зарежат еу и да влезат в брикс и рашия да ги снабди с някоя ракета за да ни я заврът там дет слънце не огрява.

4

Анонимен

преди 14 часа

А кое беше това?

3

Анонимен

преди 14 часа

Твоето мнение пък никой не го иска. Пий си мазното кафе на терасата прав, че масата я счупи отдавна, гледай си към билборда и се чуди какъв безсмислен плакат да пльоснеш пак там и започни да осмисляш идеята да си ходиш обратно в Канада. Да не забравиш да вземеш Денков с теб, че и без това е свикнал да ти изпълнява нарежданията

2

Анонимен

преди 14 часа

Браво! Борете се и пазете нас българите в Северна Македония. Българското гражданство има тежест, не позволявайте на никого да си играе с България.