49

Част от вината за

преди 4 месеца

кризата 2008 г. и тази в Гърция носят рейтинговите агенции. Според одит на Евростат гръцкото правителство е подкупвало рейтингови агенции, за да влезе в еврозоната и тегли безразборни заеми, като включително и кредиторите са си затваряли "широко очите". За сметка на това Гърция вече не принадлежи на гръцкия народ, а на кредиторите й. Същото чака и България, материални активи срещу обезценено и фалирало евро, с цифровият въздух гаврата е пълна.

48

Махнаха границите

преди 4 месеца

Унищожат ли и "национална парична единица" с България е свършено, пороБени сме финансово, окончателно. Със всички придобивки на едноличните режими, второ качество храна, данък въздух Квоти, скъпи вода и енергии. Остават за премахване химн и кирилица.До българското знаме вечно се кипри чуждо на звездички. Мечтата на Троцки, държави без идентичност и символи. Да не говорим, че за 5 милиона българи ще е финансов АД. Вече инфлацията е 60%. Лимит на харчене и спестявания, Национализация на депозити.

47

Анонимен

преди 4 месеца

До Слави беше най-прав Има такава държава, няма вече такъв народ обаче, прояден от всякакви политически изверги, включително Главанаци, пр 0 ста ци и Слави!

46

Слави беше най-прав

преди 4 месеца

Няма такава държава

45

Анонимен

преди 4 месеца

Да ама не

44

Анонимен

преди 4 месеца

Само закъсалите центаджии се натискат за еврозона, никой друг не го вълнува

43

Анонимен

преди 4 месеца

Какво означава навреме ? За мен навреме е след 25 години

42

ВЪПРОС

преди 4 месеца

Някой знае ли коя е тази частна Фирма - оценила България ?Виждам че се листва на БФБ като лекарска практика за лични лекари и адвокати по държавни поръчки ?

41

Анонимен

преди 4 месеца

ЕС фалира 2007 2011 2013 2019 и 2021 и сега е спат така че най-добре е бг да търси Русия и Китай.

40

никой

преди 4 месеца

Западните народи са възвишени ,нека се доверим на тях - те няма да гледат собствените си интереси а ще гледат първо нашите - нека те ни печатат парите и да ни дават когато сме послушни - ха ха хах,а колко точно казано

39

НАРОДА

преди 4 месеца

не ни трябва тая евроге. зона!

38

Анонимен

преди 4 месеца

Западните народи са възвишени ,нека се доверим на тях - те няма да гледат собствените си интереси а ще гледат първо нашите - нека те ни печатат парите и да ни дават когато сме послушни

37

Анонимен

преди 4 месеца

час по скоро да въведем еурото че трябва да се плащат дългове на гърци,испанци и още сума хрантутници ,все пак трябва да сме солидарни със западните ни началн.. опп партньори

36

Не давай съвети!

преди 4 месеца

До 23. Съвет от дядо . . . . . Не ти се удава, мазохист!

35

Вий на къде?

преди 4 месеца

Как хубаво го е казал поета. Когато цъфнат теменугите. За работите дето отиват на зле . И за другите.

34

Анонимен

преди 4 месеца

Час по-скоро да се въведе еврото в България само това е гаранция за правилното развитие на държавата!

33

Анонимен

преди 4 месеца

Гладни копейки вият на месечина

32

Shark

преди 4 месеца

Изобщо не се надявайте на стабилно правителство. Този филм как една партия печели мнозинство и прави правителство сама свърши отдавна. Правителството ще е пак коалиция и, ако са верни данните на социологическите агенции, Възраждане са втори, т.е. не могат да бъдат прескочени при съставяне на правителство. Затова хайде по-полека със сметките, защото ще ви се окажат без кръчмар!

31

Анонимен

преди 4 месеца

35- ТИЯ УЙДУРМИ ГДЕ ГИ ОВЛАДЯ- 23 АВГУСТ 1939Г СТАЛИН И ХИТЛЕР ПОДПИСВАТ ПАКТ ЗА НЕНАПАДЕНИЕ, НА 1 СЕПТ 1939Г ХИТЛЕР НАПАДА ПОЛША, НА 15 СЕПТ СЕ ВКЛЮЧВА СТАЛИН КАТО УСПЯВА ДА ПОКАЖЕ ЖЕСТОКОСТА СИ - ИЗБИВАТ 60 000 ПОЛЯЦИ НАУЧЕН ЕЛИТ И ГИ ЗАРАВЯТ В ОБЩ ГРОБ КРАЙ КАТИН- КАТИНСКОТО КЛАНЕ- ПРИЗНАТО ОТ СЪДА В ХАГА ЗА ГЕНОЦИД, НА 6 ОКТ ХИТЛЕР ОБЯВЯВА ЧЕ СССР И ГЕРМАНИЯ ИМАТ ОБЩА ГРАНИЦА- ПОЛША Е РАЗПРЕДЕЛЕНА- СТАЛИН ПРОДЪЛЖАВА И ПРИСЪЕДИНЯВА ЛИТВА, ЛАТВИЯ А ОТ ФИНЛАНДИЯ ОТДЕЛЯ ЧАСТИ ОТ КАРЕЛИЯ.

30

Анонимен

преди 4 месеца

Кой за кого гласува няма значение. След изборите пак ще има сглобка. Баце, Пепедебе, Дебел Диди. Плюли са си в устите.