429

Кокорчо

преди 4 месеца

Гей парада - в Украйна!!!

428

НАТАТО

преди 4 месеца

Россиа зад Урал! Тогава Европа ще стане истинска! Полотическите граници = географските.

427

Крайно време е

преди 4 месеца

Да Ударим Русия

426

Анонимен

преди 4 месеца

НАТО ЕС и сащ ,вече участват е войната от две години ,но нещо не им се получава ,гадове фашиски

425

Българка

преди 4 месеца

Господ сили да дава на братския,славянски народ на Украйна в борбата за свобода срещу вероломния и жесток окупатор! Амин!

424

Анонимен

преди 4 месеца

Всеки русороб е китайски роб!

423

Вратар

преди 4 месеца

Ако всеки нормален който ръководи държавата и взима важни решения беше като Орбан , светът щеше да е друг

422

За да има мир

преди 4 месеца

За да има мир Русия трябва да бъде спряна ,а ръководсттвото на Русия да бъде съдено във Хага ! Русия унищожава държава чиито граници сама е признала ,тя е агресор ,а Орбан има съмнително поведение ,дори не е съмнително ,а напълно ясно ! Шпзицията му е нека Путин си превземе Украйна той нас няма да ни закача --гаранция ,,франция,, !

421

За да има мир

преди 4 месеца

След 2-рата св война се приемат закони за който гаранти са победителите във войната и наи важния е ненарушимост на новите граници независимо има ли попаднали малцинства във границите на др държави --отношението на държавата и малгинствата във държавата стават вътрепен проблем ! Веднага се задава въпроса -Югославия -- Югославия не е държава а ФЕДЕРАЦИЯ при разпада на федерацията сърбите започват гиноцид срещу мюсулманите и следва намеса на НАТО ! Случая със Украйна е нарушаване на мира и следва

420

Това е Расиа

преди 4 месеца

Пръкналата се през 1991 година Недо-държава Расиа: знаме - Власовско от Холандия, герб - византийски кокошки, химн - интернационална бредня, територия - монголско-чечено-калмишко-бурятско-якутска, население - видиотени укродебили, расийски език - измислен език на крепостни доярки и овчари , който никой не го знае, писменост-българска,история - фантазии на душевно-болни.

419

Анонимен

преди 4 месеца

Не се обсъжда. Решено е и ние пращаме контингинт в Украйна. Честито на печелившите!

418

Анонимен

преди 4 месеца

Много ясно е че Русия ще загуби всичко. Неизбежно е . А Ние също губим, защото нашата държава се управлява от Руските служби. Според Вас защо все още нямаме Ф 16?

417

Анонимен

преди 4 месеца

Руската пропаганда директни чрез Орбан. Крайно време е НАТО и ЕС да спре с лицемерието и да изхвърли всички при-Путин държави от съюзите!

416

Анонимен

преди 4 месеца

Само едно не ми е ясно, защо Унгария и България са все още в НАТО и ЕС? Ясно ми е те защо стоят там. Много ясно за да шпионират и злепоставят съюзите, но не ми е ясно защо не ги изхвърлят като мокро коте при Путин. Та да видят как се живее в хубавата велика Русия!!!

415

Русофил

преди 4 месеца

Аз съм спокоен. Мен дори и няма да ме потърсят на предстоящата мобилизация. Никой няма да рискува да ми даде оръжие и да ме изпрати на бойната линия сред укропитеци и меки натовски войничета . Щото оръжието стреля където го насочи този който го държи. Ако смятам че натовчетата и укърите са ми враг... а ако сме цял полк русофили? За това мен и такива като мен ще ме пропуснат. НО, русофобите, особено тия дето не спират да се канят да трепят руснаци ПЪРВИ ЩЕ ГИ ИЗДИРЯТ ПО IP И ИЗПРАТЯТ НА ФРОНТА.

414

Стоедин

преди 4 месеца

Ако искаш мир - готви се за война. В крайна сметка руснаците ще загубят. Много, много повече от териториите в Украйна. Не е много ясно обаче коя ще е новата държава с най-голяма територия - Китай или САЩ. Може и Япония да е.

413

Анонимен

преди 4 месеца

Можем ли да преброим желаещите за излизане на България от НАТО и ЕС?

412

Анонимен

преди 4 месеца

Нема а си ида от тоа свет дорде не утpeпа барем 10 русофила!

411

Сохо

преди 4 месеца

Дано на евроизборите спечелят повече такива като Орбан, щото сегашните еврожендъри по много розов начин си представят войната....Толкова ги е яд на рашките, че ги биха като маче в дирек по време на ВТВ, че сега са готови отново да запалят Европа (а и по нареждане на краварите).

410

Орбан

преди 4 месеца

Москва ще отговори с мощен парад на Филип Киркоров