173

Анонимен

преди 6 месеца

А НИЕ ЩО ЩЕ КУПУВАМЕ сТРАЙКЪРИ, НЕКА КУПИМ ОТ НОВИТЕ ЧЕРТЕЖИ...

172

Анонимен

преди 6 месеца

Супер летящ танк)

171

Галя от EmbassyTO

преди 6 месеца

фащ обикновено предпочират да воюват с необразовани 6 г козарчета а му джи с пушки. След това се отказват и бягат, оставайки военна техника подарък. Побеждават предимно във военните екшъни. За тяхно съжаление Арнолд и Чък Норис не могат да станат действителни персонажи.;)

170

Леле

преди 6 месеца

И отново неправилно структурирано заглавие. Правилно се изписва: В строя влизат,..... Дребните грешчици надолу вече дори не ми правят впечатление. Неграмотността е във всички медии, не само тук! Тъжно...

169

а блатните мелези

преди 6 месеца

произвеждат бояршик за масата. Различни светове

168

Анонимен

преди 6 месеца

перачница за пари...едни хути ви правят на маймуни ...правели нешо пак супер и най най

167

ХА ХА

преди 6 месеца

Какво барбекю бе?7000 руцки и 5000 украински тетки са отворени като копърка от клошар в пещера. ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА

166

Анонимен

преди 6 месеца

Хаха сънувала кокошката просо. ЕС да се готви за война ако толкова желае да победи Русия на украинския фронт... САЩ няма да изпратят и един войник. Тази война е загубена за тях.

165

Ха-ха

преди 6 месеца

Без китайски доставки вече нищо не могат да направят.

164

До Анонимен

преди 6 месеца

ти па кат си толкова не кух що не ходиш да се пиеш за родината си рашистан!? А продажен путинофиле?

163

Анонимен

преди 6 месеца

САЩ ЗАГУБИХА ВОЙНАТА ВОДЕНА ОТ НАТО СРЕЩУ РУСИЯ ! СЕГА ТРЯБВА ДА ТЪРСИ НАЧИН ЗА НОВИ ОРЪЖИЯ ЗАЩОТО ДО ТУК ВИДЯХМЕ КАК ГОРЯТ И АБРАМСИТЕ И ПЕТРИОТИТЕ И ГАЛБИЦИТЕ М7777 ВИДЯХМЕ НЕЕФЕКТИВНОСТА НА ДЖЕВЕЛИНИТЕ И ВИДЯХМЕ ЧЕ НАТОВСКАТА ТАКТИКА ЗА ВОДЕНЕ НА БОЙНА ДЕЙСТВИЯ Е НЕЕФЕКТИВНА ПРЕД РУСКАТА ЮВЕЛИРНА ТАКТИКА НА ВОДЕНЕ НА ОБЩОВОЙСКОВИ БОЙ

162

...

преди 6 месеца

Бе не знам за САЩ, но ЕС трябва да се готви за война! НЕ за друго ами тоз новия хитлер дето е седнал от над 25 години на трона в москва се види, че иска пак да владе източна европа, че и други държави по света! Така, че требе да му се противопостави свободния свят!

161

Срещу кого ли

преди 6 месеца

Ще е тази война ? А *** ?

160

Анонимен

преди 6 месеца

ФАЩ ще горят в ада,защото сериозно се подготвят за ядрена война.Алчността е грях,а те от алчност и да заграбят чужди ресурси искат да я провокират.

159

Бонго Бонго

преди 6 месеца

Прррръъъъцц ...ха ха хаШики наки шики наки маалии..Ха ха ха хаСЛАМА СЛАМА СЛАМА НА РуСИЯ оооооооо СЛАМА СЛАМА и СЕНО

158

Лагрестин

преди 6 месеца

Време е лукавия да бъде озаптен за 1000г.,след което окончателно да изчезне.

157

Чужденец

преди 6 месеца

До ВАЖНО: Всъщност повечето американци са далеч по-спортни от повечето българи. Дебелите са само долната класа, които освен да ядат и пият от друго не се интересуват, нещо като болшинството в България.

156

Анонимен

преди 6 месеца

Вайййй... Няма и два дни след барбекюто "Айбърнс" и вече се отмятаме от именцето... За M2 Bradley няма какво да говорим - тенекиена кутия за обувки, прекалено висока - тлъста цел за FPV и ПТУР. ТТ данните на "танка" M10 Booker няма да ги коментирам, това е някаква пародия с това малокалибрено оръдийце! Мъкааааааа!!! P.S. 105 mm оръдие, ХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХХАААА!!!

155

ВАЖНО

преди 6 месеца

Люкът на танка трябва да е достатъчно широк да могат да влизат танкистите с нормална (за САЩ) обиколка на талията. И от най-голяма важност е всичко да е съобразено с модерните норми за инклузивност, така че независимо като какъв се идентифицираш да имаш равен достъп до танка.

154

Анонимен

преди 6 месеца

До Ямболски цървуль Руснаците и сега имат голяма огнева мощ на артилерията и танковите армии плюс ракетната мощ на РСЗО. Зеленски и сега иска 122 мм снаряди за руските гаубици, с които съм стрелял преди 63 години. От това време са 152 мм руски оръдия и базуките, които са все още на въоръжение във ВСУ.