23

Аз подкрепям

преди 10 месеца

демокрацията и демократичните принципи! - рече баш-мафиота.

22

!!!

преди 10 месеца

Цар Шиши ви е новият гссподар каскети и Ъша нки!

21

баба мара

преди 10 месеца

не се коментира защото надраскахте бюлетините още на първия тур това искахтеда махнете машините да остане хартията

20

Ко

преди 10 месеца

каза, ко. Гаранция за свободата на вота у маалата.

19

хмм

преди 10 месеца

За последните 4-5 месеца този се е показал повече по ТВ, отколкото последните 15 години. Защо ли?! И защо ли не е в затвора?! Защото няма правова държава. Защото сме като държава от Африка и Латинска Америка. На такова ниво са ни корупцията, съдебната система и още много други неща

18

аха

преди 10 месеца

И да коментираме и да не коментираме, в решението си ВАС е казал, че решението на ЦИК за изключване на машинното гласуване през миналия викенд е правилно. За следващия ще видим, ако си оправят бакиите от министерството на електронното министерстване, може и да стане. А оня с кодовете е нямал право да участва в процедурата. Да им имам на ППДБ и управленските кадри, и юристите.

17

ЛЕЛЯ ПЕНА

преди 10 месеца

ТОЧНО ПЪК ТОЗИ ЩЕ ГОВОРИ ЗА СВОБОДА И СИГУРНОСТ,НАЙ-ГОЛЕМИЯТ КРАДЕЦ,ЛЪЖЕЦ,МАФИОТ И ОЩЕ ХИЛЯДИ ПОДХОДЯЩИ ДУМИ,НЯМА ДАМИ СТИГНАТ ЗНАЦИТЕ.

16

Анонимен

преди 10 месеца

САЩ въвеждат ДЕМОкрация.После на страните им се налага да да купят платената версия..

15

Муахаха

преди 10 месеца

а Доклада на ДАНС - се Коментира и то веднага и пред всики Медии! Интересно, не е ли?!

14

реалност

преди 10 месеца

пеевски реши да се изпере и той

13

Зрител

преди 10 месеца

Днес е един хубав ден за българската демокрация - преди половин час Софийски градски съд регистрира *** (Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности).

12

Зрител

преди 10 месеца

Продавач на вестници на Централна гара вика:- Няма Стандарт, няма Демокрация, няма Пари Остана само Труд и Капитал!

11

Емигрант

преди 10 месеца

Говорителят на корупцията ! Колкото повече го показват медиите толкова повече симпатизанти набира това безскрупулно нещо сред стадото, това се разбира от коментарите и се знае от Пеевски и корумпетата ! САЩ не искат да доближава границите им дори, овцата го вкара в НС за да има имунитет коремчето ! Шенген ли, вас и Сиера Леоне няма да иска да ви познава дори !

10

Нашите

преди 10 месеца

Смях и пак смях!При купуване и манупулиране- ясно изразени- НИКОЙ НИЩО НЕ ПРАВИ!!!!САМО УСТАНОВЯВАНЕ!!!!

9

Анонимен

преди 10 месеца

От утре всеки може да обжалва заповеди, уволнения , разпореждания подписани от заместници , въпреки че началника им е делегирал права!Хора възползвайте се, с това решение ВАС създаде прецедент който ще доведе до голяма каша. Но щом е такава съдебната практика на ВАС, всеки административен съд трябва да отменя всички заповеди подписани от заместници за всичко. Аз не знам в закон да пише че подписите са на заместниците. Това сътвориха ГЕРБ-ДПС

8

Анонимен

преди 10 месеца

Шиши е голям, дебел, закръглен! Няма как да бъде заобиколен. Това са реалностите. Мислейки си за днешният ден ми изскача спомен от преди 40 г., когато старшината влизаше в спалното помещение и крещеше - Спите ли? Спите ли? Вие спите, а Осман не спи, той действа!

7

Анонимен

преди 10 месеца

Кой? Кой? Кой? викаха жълтопаветнте красиви и умни. Е сега видяха кой - той ви е шеф! Позор!

6

ФАКТ

преди 10 месеца

Дреме му на ДПС-то.Те си избутаха неграмотните гласоподаватели на първи тур със хартиени бюлетини.Закривайте я тая държава вече бе.30 000 гласа от 1 милион избират кмет на София.Закривайте я или я продайте на някой и да се приключва тая агония.Омръзна ми да ги гледам всички тия всеки ден.Корона вируса беше по за гледане.

5

Пълен абсурд

преди 10 месеца

На този няма ли кой да му потърси отговорност за "призивите" му в петък!!!И до кога ще търпим да се подиграва с всички нас!До кога!!!

4

Връщай си

преди 10 месеца

депутатския имунитет, и към прокуратурата, защото спретна паника заедно с онзи чалгар Африканския. Това е престъпление!