43

Анонимен

преди 11 месеца

Скована от излямисти Европа е длъжна да гледа фактите и смело да застане до Израел. Ако продължава де се прави на жертва на арабската дисинформация, тя ще е следващата колена, изнасилвана и горяна.

42

Анонимен

преди 11 месеца

Така е. Като години наред при ислямистки заплахи и атентати в Зап. Европа и Зап. свят си затваряхте очите,дори не назовавахте нападателите с истинските им имена. И какво ни предпазихте с това от наближаващия джихад върху тъпите ни и наивни християнски глави!? Даже сега има европейци,симпатизиращи на ислямисти и вие систематично ги галите с перце,за да не раздухвате конфликт и да си търгувате спокойно с шейховете. Дори ученията им не преследвате. Сега как ще ни опазите, не знам. Това иде към нас

41

Има добър пример

преди 11 месеца

Спомнете си какво предприе Япония след само един-единствен терористичен акт, осъществен там от мюсюлмани. Вече не е възможно нито да се изповядва мюсюлманска религия на територията на Япония, нито мюсюлманин да живее там. А терористичните дивотии в Европа колко са? Дали някой изобщо води такава статистика. руснаците са измислили добра формулировка за нежеланите гости изобщо: Чемодан - вокзал - и ...(откъдето е дошъл).

40

Анонимен

преди 11 месеца

Ми не ги приемайте бе Шарле

39

Анонимен

преди 11 месеца

До Лагрестин Не само са им братя по религия, а сънародници. Да не забравяме, че окупираните територии от Израел през 1967 са източният бряг на река Йордан (от Йордания) и Газа (от Египет).

38

Анонимен

преди 11 месеца

Европа е скована в собствената си наивна либерална бюрокрация на "свобода". Време е да преодолее страха и да заеме правилната за собствените си интереси страна на цивилизацията, защото ако не действа сега, я чака съдбата на Израел.

37

Лагрестин

преди 11 месеца

Да отидат при съседите си в Египет и Йордания,които са им братя по вяра.

36

Олимпий Панов

преди 11 месеца

Пари за стени ще имали Мишльок?

35

баба мара

преди 11 месеца

защо за европа проблемът е от 1949 г и сега светът ще постр ада за всичко е виновенсащ парите в сащ се държат от евреите и те вземат страна след 75 години ето докакво доживяхме да се избиват хора като сафари оон да се вземе в ръце или да серазтури никаква полза

34

Анонимен

преди 11 месеца

Искате ли да се обзаложим колко от тези мигранти ще бъдат израелци и колко араби и африканци? И какво ще донесе 'мирната религия' на угнетените ядрени физици и инженери в Европа?

33

поради брюкселски

преди 11 месеца

меки китки Шарл Мишел предупреди за рязко увеличаване на бежанците от цял свят:Пролетарии от все страни съединявайте се!

32

До 34

преди 11 месеца

Ааа, нямат оръжие палестинците? Според теб тези 2000 убити с водни пистолети ли ги стреляха? И може би ги рязаха с пластмасови ножчета от комплекта Барби? А 5000 ракети гирлянди ли бяха? И защо израелците свикаха 300.000 резервисти, да си правят пясъчни замъчета на брега на газа с терористите ли?

31

Анонимен

преди 11 месеца

Ами така е повечето хора не искаме мигранти. С всички проблеми, които ни създадохте след като започнахте война с Русия Европа обедня много. Милиарди се харчат за войната , за бежанци и т.н. а за нас никой не мисли, за нас пари за помощ от държавата никога няма. А в крахна сметка това са нашите пари

30

SS

преди 11 месеца

Войната може да доведе до безпрецедентна финансова криза или да прерасне в ядрена . Затова гответе се за най лошото .

29

Анонимен

преди 11 месеца

И как израелската армия различава кой е от Хамас и кой мирен палестинец като всички са в цивилни дрехи и нямат никакво оръжие в себе си...

28

Анонимен

преди 11 месеца

Само да спрат петрола и газта е достатъчно...

27

Напротив:

преди 11 месеца

Управлението на минджитурки като теб,Урсулю,Шмеркел,ОМакрон,БоДжо и останалата рептилска клика унищожава Европа! Зелената ши33оFрения,"уелкъм мигрантс" иманиакалния план за златния милиард е проблема на Европа! Докато сте наведени на ФАЩ и Иссраел, Европа няма бъдеще!

26

СМЕХ....

преди 11 месеца

РУСИЯ МОЖЕ ДА Е ГОЛЯМА---НО, НЯМА ДА МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ ЗАКОНИТЕ И ПРИНЦИПИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ!!!!!ДИКТАТУРАТА НА ПРИМИТИВИЗМА И ВЕРСКИЯ ТЕРОРИЗЪМ--'ТРЯБВА ДА УМРАТ!!!

25

СВЕТА Е ГОЛЯМ И....

преди 11 месеца

...ИМА МЯСТО ЗА ВСИЧКИ---НО В ЕВРОПА ИМА МЯСТО САМО ЗА ХОРА, ИЗПОВЯДВАЩИ ЦЕННОСТИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКАТА И СВЕТОВНА ЦИВИЛИЗАЦИЯ!!!!

24

В ЕВРОПА...

преди 11 месеца

НЯМА МЯСТО ЗА "СОЦ--АБОРИГЕНИ"... И ВЕРСКИ ТЕРОРИЗЪМ!НАПРЕД---НАУКАТА И МИРА СА СЛЪНЦЕ¡!!!