118

запознат

преди 11 месеца

Много сложно става за Израел.Ако предприеме масивна атака в Газа първо жертвите ще са много и от двете страни.Второ:арабските държава определено ще подкрепят палестинците и ще стане още по голям проблем.Между другото всички са единодушни че Русия има потенциала да усмири страните и то не със сила а с дипломация.Смятайте какъв авторитет има..

117

Та по темата

преди 11 месеца

Евреите неразбрали кои проникнали, база щели да строят. От главният им щаб Халеви казал слабостите, ама дали това са всичките? Увереност в дистанционното наблюдение. Неспособност на разузнаването за овладяване на ключови канали. Съсредоточаване на една погранична база( сега това което пак ще правят)

116

Закривай израел!

преди 11 месеца

Вън ционистите!

115

Та по темата

преди 11 месеца

Евреите нерабрсли кои пробикнали база щели да строят. От главният им щаб Халеви казал слабостите, ама дали това са всичките? Увереност в дистанционното наблюдение. Неспособност на разузнаването за овладяване на ключови канали. Съсредоточаване на една погранична база( сега това което пак ще правят)

114

Анонимен

преди 11 месеца

Та както казах отивай на психиатър докато още можеш укропитек.

113

Анонимен

преди 11 месеца

124 Както виждаш на руснаците не им трябват нацисти като теб. Буквално психясалите укронаците ги праскат ракети. Ме си мисли че ще живееш дълго.

112

Анонимен

преди 11 месеца

От главният им щаб Халеви казал слабостите, ама дали това са всичките? Увереност в дистанционното наблюдениеНеспособност на разузнаването за овладяване на ключови каналиСъсредоточаване на една погранична база( сега това което пак ще правят)

111

До 122

преди 11 месеца

Цяла Русия е една голяма психиатрия.

110

Анонимен

преди 11 месеца

Евреите даже не знаят кои са проникнали в северната част, база щели да строят.

109

Анонимен

преди 11 месеца

Някой май е за психиатър.

108

До Лагрестин

преди 11 месеца

Рош - Рус (Русия) Мосох - Москва (там е Кремъл), Тувал - република Тува (родното място на Шойгу, военния министър). Всичко съвпада - дори предсказанието, че евреите ще имат собствена държава, каквато те имат едва от 1948 г.

107

Лагрестин

преди 11 месеца

До АнонименЕдна поправка:Пророчествата за които говориш са от книгата на пророк Йезикиил,глави 38 и 39.Обаче дали Рош/Рос,Мешех/Мосох и Тувал са свързани с Русия,това не е много ясно.Уточнено е само,че тези народи се намират в северните предели,в земята на Магог,а че въпросният Гог е техен водач.

106

Глава 38 - Йезекийл

преди 11 месеца

1. И биде към мене слово Господне:2. сине човешки, обърни лицето си към Гога в земя Магог, към княза на Рош, Мешех и Тувал, изречи против него пророчество3. и кажи: тъй говори Господ Бог: ето, Аз съм против тебе, Гоге, княже на Рош (Русия), Мешех (Москва) и Тувал (Тува)!4. Ще те върна и ще туря халка на твоите челюсти; ще изведа тебе и цялата твоя войска, коне и ездачи, всички добре въоръжени, голямо пълчище, в брони и с щитове, всички въоръжени с мечове,

105

От 117

преди 11 месеца

Извинявам се, не на пророк Йеремия, а на пророк Йезекийл. Глава 38, стихове 3-6.

104

Анонимен

преди 11 месеца

В книгата на пророк Йеремия е предсказано, че Русия ще нападне Израел. Който не вярва, нека сам да си я прочете. Там пише: "Така казва Господ Иеова: Ето, Аз съм против тебе, Гоге, княже на РОС, МОСОХ и Тувал,персийци, етиопяни и ливийци Гомер с всичките му войски, дома на Тогарма от най-далечните страни на север с всичките му войски и много народи с тебе.., глава 38:3-6

103

94ти,

преди 11 месеца

смени си клавиатурата, ако не ти работи Caps Lock. To и без него дрънкаш небивалици. Стана ми интересно, кой въобще ти е сложил 5 плюса.

102

Анонимен

преди 11 месеца

114 от гестапо ли пишете?

101

Анонимен

преди 11 месеца

Проектът Палестина се закрива.

100

Анонимен

преди 11 месеца

112 това си коментарите на което Фюрерът би изръкопляскал

99

Анонимен

преди 11 месеца

Май се задава поредна световна война!