182

Анонимен

преди 1 година

Ами те болшинството леопарди ги взривиха мините... Или сами се счупиха... Кой ще вземе наградите тогава?

181

Красны медведь

преди 1 година

Тя цялата Русия е за скрап бе.Не разбрахте ли че иде черната мана по доматите

180

Гражданин

преди 1 година

Всякакви глупости ще измислите. Лъжи, жлъчни подигравки, злоба.. Говорете си :) улропитеците *** като мухи, разбивайки се в руските защитни линии. Германските "танкове" и останалата безполезна скрап гори, срамът на ВАШИЯ провал ще стои с векове и ще се говори с поколения. Радвайте се... Още малко остава...

179

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Путин искал преговори за мир, обаче не искал да освободи окупирание територии, да плаща репарации, да върне депортираните деца и да има съд за военни престъпления. Даже Украйна трябвало да освободи останалата част от административните граници на окупураните области. Значи Путин иска мир, обаче - руски мир.

178

Чеченец

преди 1 година

Не нормалник Путин води война срещу цялото НАТО и побеждава ще дойде и в бг къде ще се криеш няма да ги има и твоите господари.

177

Анонимен

преди 1 година

мда, допълните възнаграждения...те сегашните възнаграждения не са изплатили за 6 месеца назад, а вдовиците си стоят с торбичката пелмени и нула пенсия

176

Путин затвор доживот

преди 1 година

Кирил Гундяев и всички участници и съдействащи на руския тероризъм, геноцид и престъпления против човечеството в Украйна, Сирия, Чечня, Африка и навсякъде по света : ПОД СЪД НА ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР. Русия плаща за всичко разрушено и по 10 милиона долара за всеки загинал по тяхна вина.

175

ЗАПЛАТА

преди 1 година

До Читателвинаги войниците са получавали заплата, дори в БНА е имало заплати навремето, просто са били стотинки а сега плащат нормално.

174

Некоректна статия

преди 1 година

това са бонусите които изплаща МО на РФ, а отделно има частници които плащат до 1 милион рубли за леопард 2 и 500 хиляди рубли за леопард 1. За Брадли мисля че беше 750 хиляди но не помня със сигурност. 7-8 хиляди долара при руския стандард на живот са много пари

173

Анонимен

преди 1 година

Господ раздава според делата ! Крадците, терористите и убийците на мирни жители ще получат това, което са причинили на другите !

172

Читател

преди 1 година

Как така допълнителни възнаграждения!? Какво стана с "за Родину,за Россия"?

171

Анонимен

преди 1 година

Руския военен пилот Дмитри Мишов, избягал в Литва: Стреля се по един и същ танк отново и отново... И всеки път се докладва за нова унищожена машина... Срещу малка комисионна наводчика или дроновия оператор потвърждават, че е унищожен нов танк, а танка е все същия, по него стрелят десетина пъти... Защото се плащат по 100 000 рубли за унищожен танк.

170

Радослав

преди 1 година

До173: то пък вие путканите като сте се заразбирали, всичката ви информация е от вестник комуниста днес. Нали уж лазери имали руснаците с които още 60- те години цяла китайска армия заличили, танковете им едни безаналогови, самолетите с плазмени полета които стапят вражеските ракети, солдатите с адамантиеви бронежилетки. А накрая какво? Един пиян руснак се моли да не го бият, но и да не го връщат при путкинка

169

путангутан

преди 1 година

Руските блогъри са объркани, не знаят какво да пишат в телеграма. Хем имало успешна ракетна атака в Киев, хем Киев не бил атакуван защото африканските делегати са там. Може бе имат специални кинжали, които избягват африканци?

168

запознат

преди 1 година

До Всички подстрекатели,Да, ще стане! Що не кажеш по-добре как един мармот завива шоколада в станиол!?

167

До 180

преди 1 година

Вероятно си искал/а/ да напишеш "Някои", но както си написал/а/ и трети клас им е много. Познай от кои си?

166

Анонимен

преди 1 година

Някой наистина нямат ,акъл в главата и даже вече почвам да си мисля,че тук пишат някакви деца дето са трети клас .Преди си мислех,че са поне осми,ама явно са сбъркал.

165

Всички подстрекатели

преди 1 година

участници и съдействащи на руския тероризъм, геноцид и престъпления против човечеството в Украйна, Сирия, Чечня, Африка и навсякъде: ПОД СЪД И НА ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР. Кирил Гундяев и всички други руски и чуждестранни политици, пропагандисти и военни, подстрекатели и извършители на военните престъпления в Украйна и навсякъде: на доживотен затвор. Русия плаща за всичко разрушено и по 10 милиона долара за загинал.

164

СМЕХ...

преди 1 година

.Ехаааааа.значи , за рашките ТОВА Е КАТО 6 ОТ 49----ДА УЦЕЛИШ И РАЗБИЕШ НЕМСИЯ ЛЕОПАРД-2...ха,ха,хааааааа....ЧУДЕСНА РЕКЛАМА ЗА ОРЪЖИЕТО НА НАТО!!!!!!!!!

163

Анонимен

преди 1 година

УКРИЯ КЕ ПАДНЕ