97

Анонимен

преди 1 година

Айде бе, в учебниците търсели?? Ами те като ги избираха, не ги ли питаха отваряли ли са учебник някога?? Щото явно не са!

96

Бай Дрън

преди 1 година

Не бе нищо не разбирате. Путин почна контраофанзива в България, Украйна вече не му е интересна. Нали украинците стигнаха Москва, сега Путин се мести в България. Затова и Гешев остава. Руските тррррррроловвввввввве са виновни. Де що беше американски шпионин се оказа руски шпионин.

95

Анонимен

преди 1 година

Ами поради опасността да изскочат анонимни но достоверни доказателства относно обновените производства срещу политици,се отлага за неопределено време махането на главния прокурор.Демек,човека изкара компроматите и уволняващите го ,кротнаха

94

Ала бала

преди 1 година

Нека,нека стои Каскета.Както е набрал,яко ще разръчка Боко тиквата и компания.Каскетчо ти си нашата надежда да ги ошашавиш .После ще дойде и нвоя ред.

93

Анонимен

преди 1 година

Значи свидетеля следвало да слуша другите хахахахахаха да си натъкми тезите. В процеса свидетеля стои отвън и не слуша заседанието. След кото го разпитат може да слуша.

92

Анонимен

преди 1 година

Чапкънска номинацията на ГЕРБ винаги е против да се събират доказателства хахаха, направо да се приложи гилотината над Гешев хахаха

91

Анонимен

преди 1 година

Подобен тормоз по тн етичен кодекс е над главата на всеки един магистрат, постовете се на тяхно място...

90

Анонимен

преди 1 година

Тях не са ги взривявали, а и не им пука да се поставят на мястото на потенциалната жертва.

89

Анонимен

преди 1 година

Гузните физиономии си личат... гледайте и ги вижте.

88

Анонимен

преди 1 година

За уронен престиж на институцията се налага мъмрене, парична санкция или друго, но не и освобождаване от длъжност /дисциплинарно уволнение/. Неравномерни са нарушението, ако въобще има нарушение, и предвиденото от ВСС наказание. Нали са юристи от ВСС - право да гледат, право да съдят.

87

Анонимен

преди 1 година

Ама дайте всичките пред детектора на лъжата за да излезе нивото на политическата намеса в прокуратурата, на намесата на организираната престъпност, и така нататък... Или истината не е необходима а ще се действа по целесъобразност...

86

Анонимен

преди 1 година

Тия, които са на мнение че взрива не е атентат, нека да минат с брониран автомобил по същия маршрут и да си самозаложат там сачми и тротил или каквото излезе че е и после да ги видим как ще заекват...

85

Анонимен

преди 1 година

Второто искане е още по-несъстоятелно и от първото... Тъжна процедура. Истината не се търси а чалъм да махнат човека... Шушукания скриване на съдържанието на шушукането...

84

Анонимен

преди 1 година

Ще има и трето искане. Че си е бъркал в носа по време на заседанието на ВСС. Тежко нарушение на "етичния" кодекс на ВСС. Незабавно министъра на кривосъдието с два дни стаж и мамин Стою от две години адвокат, да се заемат със случая. Защото законът на мамин Крум не дава резултати. Уж има контрол в/у главния прокурор, а той продължава да си бърка в носа!

83

цитат

преди 1 година

По второто искане самите политици в парламента констатират, че там има тн политически такова та. Така че Гешев просто е цитирал други политици които се борят за изчиствене на политическия таковата хахаха

82

Просто е

преди 1 година

По втора ще се произнесат бързо защото няма да събират доказателства. По първото само разпита на израелеца щеше да ги забави с месеци. Сега по второто ще го отупат на общо основание.

81

Гешев

преди 1 година

Е жертвата, а не виновника в случая. Само чудо го спаси от този атентат. Сякаш Господ му подсказа да вземе бронирана кола! Такова всенародно злорадство, показва липсата на НАРОД!

80

Стратегически

преди 1 година

Взимаме почивка, за да обсъдим с Пепката под прякор Еврото! То нещата в тая "независима" прокуратура се взимат без зависимост с главният мозък!!!

79

30 минути

преди 1 година

са хабер от Пепи Еврото сигурно...

78

Qwerty

преди 1 година

Ха-ха-ха, чичко Гешев има за всекиго по нещичко май.