93

УМЕН

преди 1 година

Вижте снимки на създателката на така наречения институт за изследване на войната и ще ви стане ясно за какво пълно кукуу става въпрос и дали може да се вярв и една дума на тая откачена психопааттка.

92

Анонимен

преди 1 година

Същото от същите! Героично отстъпват, но са непобедими!

91

Анонимен

преди 1 година

Освободи ги, ама от собственото си присъствие..

90

Анонимен

преди 1 година

Освободиха две поляни с троскут

89

Анонимен

преди 1 година

Контранастъплението се изрази в пробив към 1 км по десния фланг на Вагнерци - няколко кв.км земя, която института нарича 'освободена' )))

88

Анонимен

преди 1 година

122 - Не си дорасъл да правиш прогнози! Изкукал си, също както тия от ISW

87

Анонимен

преди 1 година

Не знам каква е тая фиксация за Бахмут . На края ще го завладеят и ще се окажат обградени в него .Но лошо няма , по-малко руснаци , по спокоен свят .

86

Анонимен

преди 1 година

Тия долу мизерници в Англия..... Ми вижте разлепените плакати и снимки на западните предатели разлепени там...

85

UK

преди 1 година

До Слави Украини от UKВие не сте никакви българи, останете си там, където сте, а даже най-добре идете при Бахмут, дават много пари английските рекрутери

84

Анонимен

преди 1 година

Уркопитеците жънат само победи.... Макар и само медийни..... Пак са си победи..... Така и ваксерите пазеха другите с лозунги и течности, които всъщност не пазеха другите

83

Слави Украини от UK

преди 1 година

Ние сме българите, работещи и живеещи в Англия и подрепяме Украйна! Слава Украiни!

82

Анонимен

преди 1 година

Още 3,5 млрд евро щели да дават ЕС на Украйна за оръжие. Тия милиарди наши пари си ги раздават както им каже САЩ. До кога ще търпим да ни управляват шепа избрани от САЩ хора, които са толкова далеч от живота ни, както е била и Мария Антоанета преди да я гилотинират? Орбан каза преди няколко дни- за какво ни е ЕС? Той беше създаден на два основни принципа- мир и благосъстояние. И двете не са изпълнени. И сега е сложил вето на оръжието на Украйна, но ще ме скроят номер. Това си го знаем.

81

Анонимен

преди 1 година

До Рибен малко си се объркал Зелето счупи телефона на СИ и сега ходят малко да му налеят акъл в глава,а в Индия никой не се смял на Лавров щото срещата на Г-20 не се проведе на площада и това че някакви политици се мазнат не означава,че хората го приемат .Нещо много здраво си се объркал и като всеки украинец си живееш в свой измислен свят.В Италия го посрещат с митинг и плакати "Пак ли си дошъл да просиш"Е не е ли жалко да се подиграват с него.

80

Анонимен

преди 1 година

До Рибен и къде отстъпват едно голо поле около Бахмут,а в самия град останаха 200м .Толкова за великото контранастъпление.Много шум за малко вълна казал дявола като остригал котката.

79

Анонимен

преди 1 година

До Рибен .Ами не е пропаганда изобщо,а колко фенове има виж сам щом трябва германците да крият ,че е на посещение.Австрия изобщо не го отразява.В Холандия депутати не искат да разговарят с него.Навсякъде скоро ще му бият шута,а да и доста американски"фенове " има .Та чак се уплашиха нещо в последно време спонсорите и ще го отлюспят.

78

Анонимен

преди 1 година

Ако рибен там в тоя Бахмут зелето си набута половината армия и тя изчезна.Скита по цяла Европа да проси всеки ден.То говориш глупости.Това сме го виждали ,ама понякога е смешно,а понякога чак жалко.

77

Анонимен

преди 1 година

А колко от новите марки от типа и вида ракети изстреляни от 18 до 25 на брой от въздуха,море и от суша,че още 3 допълнителни от сушата от 3 места извън територията на Украйна срещу един единствен истински Патриот установен на място без да мърда,че нямал време да се раздвижи щот бил нападнат от 3 страни и трябвало да им отвърне за нападението с точна стрелба са изпопадали като презрели круши през силно ветровито време.

76

Зеле е Сатаната

преди 1 година

Зеле отрови половин Украйна! В момента има клип за дозиметрични измервания в района на взрива със снарядите с уран от Англия,показващи завишени норми на гама фона! Честито на украинците! Честито и на българите,защото ако вятъра духне към нас ще има втори Чернобил!

75

Смени канала

преди 1 година

Одеса е разбомбена. Явно не гледате правилните канали русофоби. Сменете си каналите в телеграм, защото вонят муахахаха

74

Укропепел

преди 1 година

10 взрива (поне) в Одеса...