31

Сашо

преди 1 година

На Сороският ученик не му изнася!Няма как да се върви по свирката на Европа!

30

Анонимен

преди 1 година

Е, че то живее ли се само с една европейска заплата от 100 хил.евро?(може и повече)

29

Анонимен

преди 1 година

Ами просто некадърници. А се смеем, че някои пререждат жълтите правете вече 3ти път. А защо мълчи те за съда и прокуратурата?

28

Магелан

преди 1 година

Шок и ужас.Явно в тази БГ. държава мафията така се сраснала с полети и магистрати и района пари се дават да се заметът откраднатите милиарди от този измършавял народ на който вече не са му останали никакви сили за съпротива че единственото спасение е да дойде Военната прокуратура на Пиночет и всички мафиоти и крадливи и корумпирани политици да се пенсионират в пандиза?

27

На Радев Му дреме

преди 1 година

какво става се питат в бюрото на румънката, за какви мангизи иде реч.. Дано в бъдеще време биват разследвани тея особи - по румънски.

26

1

преди 1 година

там трябва да се работи,чесно, почтенно и съвестно ,ама такива хора в България няма

25

Мда

преди 1 година

Те са честни затова напускат - в евро прокуратурата далавери и пари кеш не вьрвят

24

СМЯХ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ. .

преди 1 година

Най-после нечии дебели западни глави започват да стоплят какво е това Троянски кон . . . .

23

Анонимен

преди 1 година

Като не може да се краде никой не иска да запълва поста.

22

Анонимен

преди 1 година

Така е в русоробските държави, всичко бяга.

21

КИРО-ПРОКУРОР...!!

преди 1 година

ДА ХОДИ ДА ПРЕСЛЕДВА КОРУПЦИЯТА НА АСЕН....

20

Анонимен

преди 1 година

Няма как. Ще ги накарат да погнат бившите си колеги-мутри, а от там с тях е свършено, защото са в една схема всичките. Мутренска държава.

19

Чендов

преди 1 година

Бг прокурорите установиха,че при Кьовеши нема келепир.тоест няма пачки от тлъсти бизнесмени и политици.

18

ПроСоТо

преди 1 година

прокурорстването не е за всеки !...ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е лицето да притежава необходимия МОРАЛ,НЕОБВЪРЗАНОСТ,ЗНАНИЯ и КАПАЦИТЕТ и да не мре да слугува на тоя и оня!...Е,сред нашите редици трудно ще се намерят такива люде..Не че ги няма,просто МУТРИНЩИНАТА е тотална и пречи на такива да просперират..А прокуроро-мажоретките,просто не издържат на изискванията...Но,за нашата система,това е единственото..А МИЛИЦИОНЕР номер едно е в Молдова и Украйна !...ОТ КАКЪВ ЗОР ?!?!?!

17

Ивелин Михайлов

преди 1 година

Според най-големия Исторически парк в света до Варна на България трябва да й се забрани да има прокурори! Всичките са от гербави мафиоти!

16

Анонимен

преди 1 година

А ти пикам на ЕС прукурутурата кво работи нищо ни осъден ни лев върнат

15

Анонимен

преди 1 година

Напускат щото българина е свикнал на чакълъци и рушвети там не е като във България по 30/50000 лв на месец от рушвети! Заплата 7000 евро и това е далаверка няма ! Сметай как лапат във България от полиция и прокуратура! Нема ли един нормален във тази държава дето милее за род и родина и като ги подпука свят да им се завие !! НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ ТАЗИ ДЪРЖАВА НИКОГА!!!

14

Анонимен

преди 1 година

Няма келепир и далавера при Кьовеши. Тормози ни със закони и всеки момент може да ни арестува за злоупотреби. Най-хубаво си е при Боко и Гешев.

13

анонимен

преди 1 година

офиса на Теодора Георгиева се разпада. Явно нещата там не са наред след като прокурори и служители напускат. Кьовеши и Гешев нямат нищо общо. Европейските делегирани прокурори се ръководят от Теодора Георгиева.

12

Патрон

преди 1 година

И в нашата фабрика такова текучество. Като ги опнаха събота и неделя по 13 часа на същите пари . Бягат. При конкуренцията. На по малко пари даже . Ама рахат били. Неблагодарници.