21

drinkme

преди 16 години

Льольвците с първите коментари да се скрият много бързо, гледах я в Рим, 100-на хиляди души пяха в един глас с нея, нищо Усобено, на номер 4 му се случва всеки ден :))Стисната била, *** и ***, хехехех, забравих, че я познавате лично, на екипа се плаща, който не е доволен - пътя! Вашите шефове сигурно са много загрижени ква кола карате и в кви мизерни квартири живеете ;) Американците са измислили готина дума за такива, като вас - LOOSERS! :-D

20

ягодка

преди 16 години

никой никога няма да бъде като МАДОННА!защото тя е уникална.

19

koko

преди 16 години

Мадона е уникална! Мадона е истинско явление в световната музика! Песните се запяват от хиляди хора, а присъствието и на сцената е неповторимо. Нашите певци имат още много да се учаат от нея!

18

преди 16 години

Аман от неверници като вас .Жената е постигнала нещо с много труд ,без значение какъв. Защо вие не постигнете нещо повече от седенето пред компютъра ,оплюването на по-високопоставени хора от вас и все подобни безбожни мърльотий ...?! Аман от злобари ...

17

koko

преди 16 години

Тая пък мадона кой ли я слуша?Само радиата я натрапват на хората и вече голямата музика.Ами танците хахахахаха,супер смешно се гърчи и си вдига ръчичките нагоре докато го прави.

16

Svoboda

преди 16 години

МАДОНА е МАДОНА !!!!! Изобщо не и пука ,че тук има толкова много простаци , които си губят времето в нета ... , а не направят нещо комерсиално ...:))))Не се излагайте ...моля Ви !!!

15

izidar

преди 16 години

Linkovete dadeni ot nomer 6 sa strahotniVijte gi !Az sy6to podkrepqm na 100& kazanoto v tqh!

14

преди 16 години

Emi da napusnat kakvo im pre4i :))))da hodqt na turneto na Djako :)ops koi be6e toi :)

13

luboto

преди 16 години

kogato chueme che vie sybirate desetki hiliadi hora na edno miasto togava shte vi slushame komentarite

12

преди 16 години

Тая изкукалата само Димо Боргир ще я оправи!

11

преди 16 години

кво и се кефите на тая фукла смешната, каква певица може да е тя ве ебас-и тъпата фешън икона. Всичко е хипер комерсиално, натруфени сцени изпълнени със позьорчета, стойки, пунтове и фасони, алчното мтв се интересува от музика ама друг път.Напоследък започвам да се питам кое е по-тъпо и измислено: нашите родни фолк позьори или западните поп икони...

10

преди 16 години

Аз пък искам да стана като Красимир Гергов.

9

бате борисов

преди 16 години

На екипажа мястото му е в хотела на летището,да са под ръка.Да не искат и те Хилтън?!Трябва да се свиква в живота,че има и прислуга.Щом са се цанили за носачи са знаели къде спят шерпите и къде звездите.Някой си измисля тези "Радини вълнения".А това ,че кака е своенравна не е ново.Събирай пачките и си трай.

8

До празноглавците от

преди 16 години

Нека някой от вас постигне нещо в живота и тогава да коментира хора като нея. Вас освен местните *** никой не ви знае.

7

хахаха

преди 16 години

ти си ***, No 5

6

преди 16 години

http:// .vbox7.com/play:f5f39848http:// .vbox7.com/play:cb396fdfVijte tova sub6tenie vajno e !!!

5

преди 16 години

madonna e ni6to usobeno. ne e mnogo talantliva. prosto e popadnala na to4noto mqsto, v to4noto vreme i nqkak si e uspqla da probie.

4

преди 16 години

ТАЯ ОЩЕ ЛИ Е ТУК, САМО ДЕТО НЕ СЕ Е ИЗЧУКАЛА НА СЦЕНАТАКАКВО ЧАКА...

3

преди 16 години

абсолютна *** и *** - третира народа около нея като роби, все едно без тях ще се оправи. Ама тя, видиш ли, си била такава - борбена и упорита - е да де, ама това не значи да се държиш като Хитлер. Нека така да я запомнят хората, тип Слави Трифонов.

2

баба дона

преди 16 години

дърта ***