32

астора

преди 1 година

Ако чакаш Нинова да си подаде оставка, не си познал. Фирмата бсп с управител Нинова е готова да сключи договор и сьс Сатаната само да може да краде

31

ама защо

преди 1 година

едни и същи криви глави продължават да са в парламента??Лъчо Мозъка не го знам дали и той не е там.. пффф.Това не е старчески дом, и ако си политик - значи може и да управляваш и си се доказал в истинския живот. Какво са постигнали тия от политическата 'класа'? Крастави магарета на мост...

30

Българин

преди 1 година

Нормални хора,спрете за секунда помислете реално над нещата и подкрепете възраждането на България като свободна и независима държава. Затова се борим не да слугува е на някой.А до човека, който е писал за ровенето по кофите,разходи се из държавата ни и ще видиш как сега хората ровят по кофите. Преди нямаше такова нещо. Да живее България!

29

Реалист

преди 1 година

Tия ако не променят изборния закон преди следващи избори ще си играят на избори до безкрай.

28

Възраждане-Враца

преди 1 година

Tози политически труп по-добре да каже защо неговата бивша партия не можа да вкара нито един депутат от неговия избирателен район -Видин, както и нито един депутат от Монтана и Враца. За времето на прехода северозапада беше бастион на БСП, но в последните 5-6 години отстъпиха изцяло позициите си там на *** ортаци от ДПС.

27

Анонимен

преди 1 година

А защо ходите да гласувате???

26

Дядката

преди 1 година

Видинския маникен на Винпром се появи - замирисало му пак на избори!

25

Анонимен

преди 1 година

Прав е! И този път Възраждане ще ги издуха всичките клакьори на Америка!!

24

село

преди 1 година

ВИНОВНИ СМЕ НИЕ-ИЗБИРАТЕЛИТЕ,ЧЕ ЗАЛОЖИХМЕ,ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ,на КАЛПАВИ,КУЦИ КОНЕ.

23

Ха,ха,

преди 1 година

Искам номер 7 да каже той колко пари ,дошли от ЕС е получил?Или от чекмеджето.

22

До19

преди 1 година

Значи,като не дават на ГЕРБ и ДПС да крадат е "хаос"?На мен пък ми харесва много повече от организираната корупция и мизерия .

21

Анонимен

преди 1 година

Мишето пак ли е трезвен

20

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ е първата политическа сила, която ще носи отговорност за работещото правителство. Както и за шефа на парламента.

19

Анонимен

преди 1 година

Стигнахме до този хаос, заради Радев и шарлатаните от ПП. С какви очи Кирил Петков се изправя пред хората? Човек без морал и капчица свян. Винаги ще виждаме парапета в него, както и в ПП, назначили само роднини, приятели, цяла армия скъпо платени "съветници", скъпия газ от корупционната сделка с руски посредници.

18

Василев

преди 1 година

ГЕРБ е падението на Световното правителство, защото те го създадоха и те си вкараха автогол, а сега се чудят как да се измъкнат от хаоса който създадоха???Ние не сме толкова прости българите, знаем как се създаде ГЕРБ, от кои сили пое властта, и как бетонира живковистите-мародери на върха във всички институции!Агент Итън Брокър!ЦРУ!!!

17

БЪЛГР. МАЙКА ЮНАШКА

преди 1 година

На това дередже сме защотото ТЯ носи по ДВЕ ДИНИ и под ДВЕТЕ СИ МИШНИЦИ - Под Лявата: Пешев (ОХРАНИТЕЛЯТ на КОРУПЦИЯТА) и Лойко (ВЪЗГЛАВЯВАЩИЯТ Я). Под Дясната: Русия и USA. Не включвам Европа защото е 1. е зависима от USA и 2. защото едва ли освен поляците, които са исторически обременени, някой европеец би хукнал доброволно да се бие с руснаците. Познайте КОЯ диня първа ще тупне на земята и кога ще стане това, за да направи ТЯ малка но уверена крачка напред!

16

Анонимен

преди 1 година

И коя е "особената ситуация", в която се намираме, Кокорчо? Дали не е особеното, че на ПП,ДБ трябва пак всичко да се даде на тепсия? Нямат срам, шараметрите скъсани чорапи, надебеляли от свинско със зеле.

15

Анонимен

преди 1 година

този е стар ГЕРБерас

14

Анонимен

преди 1 година

Кокво повече искат тези нещастници! Какви са тези претенции на шарлатаните свързани с ъндърграунда ПП,ДБ? Какво е това безобразие, "против" и "въздържал"и се от средата и края на листата, на партиите в парламента! Ще се работи ли, или, не? Първата политическа сила излъчва шефа на парламента! Точка.

13

Анонимен

преди 1 година

ПП,ДБ искат отново да рушат парламентаризма. Какъв ротационен принцип бе, шарлатани? ГЕРБ да носи отговорност, а ПП,ДБ да си граят схемите на неин гръб.