43

Така няма да стане

преди 1 година

Хващайте пушки и автомати, и към Парламента!

42

Така се прави

преди 1 година

Не зад клавиатурата!!!! Ако искате промяна тя няма да дойде от ПП! ПРЕВРАТ ТРЯБВА!

41

Анонимен

преди 1 година

Руски агенти! Искат да си живуркат като царе, а не мислят за народа на украина! Там трябва да се пренасочат средствата от неприлично гомемите им пенсии! За оръжие, за мъртви руснаци... Къде е държавата да ги разгони и вкара по затворите? Да видят нас- работим 24/7/365 без или за минимални осигуровки, ниски заплати, още по- ниски пенсии, ама не стачкуваме! Така има пари за хората с пари, които имат по- голяма нужда от пари от хората без пари! Има и за украинците и за украинките и ге така!

40

Анонимен

преди 1 година

Браво, будни хора!

39

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Никой не им е виновен на тъпите французи, те си избраха Макарон... Сега ще духат супата!

38

Анонимен

преди 1 година

До 52:Даже ни пускат статии как инфлацията и цените по магазините били "руска пропаганда".Гръм да ги удари!Онзи Евгений ДойНов виж какво казва:""народът не гладува". А не гладува, тъй като ръстът на доходите компенсира ръста на цените".

37

Анонимен

преди 1 година

Това не е капитализъм,нито е демокрация.Когато народа протестира и не е съгласен с приеманите от управляващите решения се нарича "фашизъм".Покрай пандемията част от световния политически елит е решил,че населението във всички държави е малoyмно и лесно се контролира чрез пропаганди.Да ама не...Ако продължават да се правят на фюрери и да планират световни войни не хората,а Господ ще ги накаже.Има една приказка:"глас народен-глас божий".Тези са приели закона,за да им остават пари за оръжие...

36

Анонимен

преди 1 година

Да живее българския роб! Осигурен на МРЗ, без истинското право да стачкува. информирайте се как е в истинските общества, как, кога и какви права имат стачкуващите, а не фейк закона на територията! Вижте някое интервю на онази В. Григорова за да разберете на кое дъно сте и как властимащите ви подлъгват с години! Напр. на Карбовски! Няма да можете да спите повече! В България изглежда, че няма профсъюзи (истинскста дума е) повече!

35

Макрончо Красивия

преди 1 година

Да им е честит Макрончо красивия и умничкия! Сами си го избраха!

34

Анонимен

преди 1 година

Французите са като палестинците. Все протестират и ги бие полицията и убива. Тяхната мажоритарна избирателна система им избира олигархия и богаташи и десни партии. Малките партии не могат да влязат в парламента. Бият се по улиците като бедняци, вместо да променят избирателната си система. Това ни предлагаше Слафчо Чалгарски и на нас. Да не можем да гласуваме и да се бием по улиците. Да изберем един Вожд с мажоритарни избори 51 процента и той да мачка останалите 49 процента.

33

Анонимен

преди 1 година

Не са солидарни с краварската война, не им се плаща, тц тц тц

32

Кога ще ни стигнат

преди 1 година

Кога ще ни стигнат франсетата, тука подаянията се дават след 65 навършени години и 40 години пълнене гушата на разни хрантутници, а франсетата се дърпат от тази благодат. Защо ве

31

Анонимен

преди 1 година

Хитлер, Мусолини още са живи на 1 февруари 1945 година и водят война срещу САЩ и Великобритания и Съветския съюз, а нашите не почитат жертвите на фашизма и войната, а почитат вече жертви на комунизма. Техните съюзници в България са осъдени за войната срещу антифашистката коалиция САЩ, Великобритания, Съветския съюз. По логиката на нашите менте десни, Хитлер и Мусолини са жертви на комунизма. Хитлер е жертва на комунизма, според техните философии. Жертва на сталинските репресии.

30

Анонимен

преди 1 година

Ще правят 4-дневна работна седмица, но по 10 часа труд.

29

Анонимен

преди 1 година

Франция трябваше да избере социализма след фашизма на Генерал Петен. Генерал Петен е осъден на смърт от френския народен съд. Може би е репресиран и на 1 февруари 1945 година да го включим в жертвите на комунизма във Франция. Войната срещу фашизма в Европа още не е свършила на 1 февруари 1945 година, а нашите комедианти вече празнуват жертви на комунизма.

28

силно замислЕна

преди 1 година

А в България няма такива, сякаш се пенсионираме на по 58-60 годинки!

27

Анонимен

преди 1 година

Реформата ще е връщане на 6-дневната работна седмица и 12-часовия работен ден, без пенсиониране. Така се трупаше богатството на Франция. Френските колонии с робски труд произвеждаха брутен вътрешен продукт. Африканците пак не работят и раждат по 15 деца. Ще продадат половината на Франция за бъдещето на Франция.

26

Анонимен

преди 1 година

Протестират без полза. Ядат бой от капиталистическата полиция на работонаемателите и властта.

25

Анонимен

преди 1 година

Капиталистите ще върнат 12-часовия работен ден.

24

Анонимен

преди 1 година

До 36 Е: кой да стачкува в България? Пенсионерите ли? Защото млади е все по малко се виждат.